#Milli piyangonun büyük İkramiyesi size Çıksa ne yaparsınız röportaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeviri Subtitles - Altyazı Videolara,Dizilere,Filmlere Nasıl Eklenir ? 02:55

Çeviri Subtitles - Altyazı Videolara,Dizilere,Filmlere Nasıl Eklenir ?

Sizler için hazırladığımız basit adımlarla altyazı eklemeyi hep birlikte yapalım.size ne mi lazım: bir Video , bir txt dosyası uzantısını srt yapacağız daha sonra txt dosyasının içindekine sırasıyla zaman aralıklarımızı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı 03:49

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı

DIY- ÖRGÜ BATTANİYE: Örgü bilmeyenlerin hatta çocukların yapabileceği bir teknikle saatler içinde battaniye, halı,kilim örebilirsiniz. Dakikalar içinde, şiş, tığ kullanmadan sadece bir mukavva ve yünle harika bir battani..

  • Kadınca tarafından
  • 3.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün 02:04

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün

El yapımı şeyler her zaman daha değerlidir. Eski eşyaları değerlendirme bir yandan geri dönüşüme katkı sağlarken bir yandan da maddi açıdan bizlere destek sağlamış oluyor. Evden para kazanmak çok da zor değil aslında. Sa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Eski Koliden Dekoratif Kutu Yapımı 05:29

Dıy-Eski Koliden Dekoratif Kutu Yapımı

Evdeki dağınıklara, bizim evde çözüm, düzenleyici kutu ve sepetlerdir. Atılmış kolilerden şık dekoratif düzenleyici kutu yapmaya ne dersiniz. İşte size yapımı çok kolay, hem ucuz hem çok şık düzenleyici kutu yapımı. Kılı..

  • Kadınca tarafından
  • 3.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sonet İnternet Erişim Hizmetleri 00:26

Sonet İnternet Erişim Hizmetleri

İnternetin zengin dünyasına kolay ve hızlı erişmek için SONET'in size uygun avantajlarından yararlanın Şimdi 24 ay SONET’li olma sözü veren herkes, AirFiberNET internet paketine sahip oluyor... AirFiberNET'e hemen baş..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Nickelback - Rockstar-hq 03:20

Nickelback - Rockstar-hq

NICKELBACK LYRICS Rockstar I'm through with standing in line To clubs we'll never get in It's like the bottom of the ninth And I'm never gonna win This life hasn't turned out Quite the way I want it to be (Tell me wh..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..