#Milli seberlik

0 Yerli Arama Motoru TurTc İnceleme 06:54

0 Yerli Arama Motoru TurTc İnceleme

Selamünaleyküm değerli insan bu videomuzda dilimizin döndüğü kadar TurTc Arama Motoru'nun incelemesini yaptık inşallah bişeyler yapabilmişizdir.Videoyu beğendiysen abone ol ve beğeni at!..... Kanalımızda yerli ve milli..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Ankara teyakkuzda! 01:38

Ankara teyakkuzda!

ANKARA GELİŞMELERİ YAKIN TAKİPTE.. İRAN SINIRINDA 4 KADEMELİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDA DA AFGANİSTAN TOPLANTISI YAPILDI... BAKAN AKAR, KABİL'DEKİ TÜRK ASKERİNİN GÜVENLİĞİ İÇİN HER TÜRLÜ TEDB..

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası 01:24

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası

KOCAELİ''DE YAŞAYAN CAN GÖNÜL YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ, 4 YIL ÖNCE İŞE GİRMEK İÇİN EVRAKLARINI TOPLARKEN ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ HAYATI DEĞİŞTİ. İDDİASINA GÖRE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİNDE MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ABİSİ OL..

''Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim'' 02:56

''Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim''

YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜYEN 27 YAŞINDA BİR GENÇ... MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL'ÜN KARDEŞİYİM DEDİ, TÜRKİYE ONUN İDDİASINI KONUŞTU. DÜĞÜM BUGÜN, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMI’NDA ÇÖZÜLDÜ...

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Yangını söndürürken ayı saldırdı! 01:40

Yangını söndürürken ayı saldırdı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisindeki kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmında bulunan vadide çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Orman Genel Müdürü Be..

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor 17:41

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin Afganistan’dan tahliyesine başlandığını bildirdi. Açıklamada, Çeşitli temaslar, mevcut durum ve şartlar değerlendirilerek TSK unsurlarının tahliyesine başlan..

Bedirhan Bülbül- 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız' 03:25

Bedirhan Bülbül- 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız'

A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Bedirhan Bülbül, Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçları olan Rusya karşılaşmasında iyi şeyler yapacaklarını söyledi...

İdlib’de iki şehit üç yaralı 02:33

İdlib’de iki şehit üç yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı...

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Kritik Ziyaret! 00:59

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Kritik Ziyaret!

Azerbaycan Milli Savunma Bakanı Zakir Hasanov Türkiye'ye geldi. Hasanov, Hulusi Akar ile görüştü...

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Portekiz 04:53

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Portekiz

A Millî Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz'e deplasmanda 3-1 yenildi...

Yaban Hayatı Fotokapanlara Yansıdı 01:44

Yaban Hayatı Fotokapanlara Yansıdı

Yaban hayatı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) tarafından yerleştirilen fotokapanlara yansıdı...

Feyzullah Aktürk 100 Madalya Bana Nasip Oldu 02:39

Feyzullah Aktürk 100 Madalya Bana Nasip Oldu

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 92 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Feyzullah Aktürk, 100. madalyanın kendisine nasip olmasından dolayı gururlu olduğunu söyledi...

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz 01:55

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Olimpiyatları için artık ferdiden ziyade takım olarak madalya almayı hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katıldığımız bütün organizasyonlarda kazanabildiğim kadar altın mad..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı 02:20

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yükseköğretim sınavına saatler kala yapılan bu haber yüzbinlerce gencin t..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya 01:05

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya

9. kez Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan olimpiyat madalyalı milli güreşçi Taha Akgül, 9'da 9 yaparak kendi rekorunu kırdığını ifade ederek hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları'nda şampiyonluk olduğunu söy..

Mehmetçik Kuzey Irak'a Girdi! İşte Pençe - Kilit Operasyonunun Detayları 26:05

Mehmetçik Kuzey Irak'a Girdi! İşte Pençe - Kilit Operasyonunun Detayla

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu’nun başlatıldığını a..

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok Zor 03:15

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok

Kocaelispor'un ilk Türkiye Kupası'nı kazandığı dönemde formasını terleten, milli takımın unutulmaz futbolcularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şans..

Sınırda Bulunan Ayı Yavrusu İlgi Odağı Oldu 00:39

Sınırda Bulunan Ayı Yavrusu İlgi Odağı Oldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında bir vatandaş tarafından bitkin halde bulan ayı yavrusuna Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı...

Türkiye uçak ve helikopterleriyle orman yangınlarına hazır 06:42

Türkiye uçak ve helikopterleriyle orman yangınlarına hazır

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, yangın sezonuna 21 bin kara personelinin yanı sıra, 55 helikopter ve 20 uçak ile hazır olduklarını belirterek, “Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının bünyesindeki 25 helikop..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..