#Milyarder İş adamı Çalışanlarına 400 daire ve 1260 otomobil verdi

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...

 Pınar Altuğ: Libidom Yüksek? 00:35

Pınar Altuğ: Libidom Yüksek?

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ verdiği röportajda kendisini ateşli bulduğunu söyleyerek hayatta cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi. Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında yeniden baş..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı 00:45

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı

Javits Center'da 112.si açılan New York Boat Show'da 400 farklı çeşit tekne sergileniyor. Lüks yatların yanı sıra balıkçı teknelerinin de bulunduğu fuarı New Yorklular 5 gün boyunca ziyaret edebilecek...

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa 01:18

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa

Kayseri'deki hain terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın 56 ilden gelen yaklaşık 400 eski askeri, olayın yaşandığı yere giderek şehitleri andı..

Uzaydan Türkiye 02:08

Uzaydan Türkiye

NASA astronotu Jeff Williams’ın Uluslararası Uzay İstasyonundaki görevi sırasında 400 km yukarıdan çektiği Türkiye görüntüleri...

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI 01:25

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI

Alanya D 400 Karayolu üzerinde bir kamyonun arkasına oturarak yolculuk eden gençler canlarını hiçe sayarak ölüme meydan okudu Antalya'dan alışık olduğumuz görüntüler bu kez de Alanya D 400 Karayolu'nda kameralara yansıdı..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Ancient Siberia  First Gameplay Demo (New Open World Survival Game) 2017 06:36

Ancient Siberia First Gameplay Demo (New Open World Survival Game) 20

Ancient Siberia - FIRST Gameplay Demo (New Open World Medieval Game) 2017 Ancient Siberia is an indie project made by the Valga Games studio. This Survival Sandbox MMO takes place on a vast territory of 400 square kilom..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..