#Milyarder İş adamı Çalışanlarına 400 daire ve 1260 otomobil verdi

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover 02:21

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover

Greater Manchester'lı Emekli Hız Tutkunu Mühendis Frank Rothwell (67 Yaşında) 50 yıllık kırmızı Land Rover'ı orijinal motorunu bir buhar motoru ile değiştirdi.Projeye 400'den fazla saat ve 24.000 £ ayırdıktan sonra ama..

  • PengoTV tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

Neymar Psg'ye İmzayı Attı 00:33

Neymar Psg'ye İmzayı Attı

Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservis fesih bedeline 222 milyon avro verilerek dünyanın en pahalı futbolcusu ko..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Saksı Kebabı Tarifi 01:10

Saksı Kebabı Tarifi

Malzemeler 3 adet bostan patlıcanı (ortadan ikiye kesilmiş, içleri oyulmuş, kızartılmış) 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 2 adet kapya biber (küp doğranmış) 2 adet yeşil biber (küp doğranmış..

Düşbere Tarifi 01:48

Düşbere Tarifi

Malzemeler 400 gram un 1,5 çay kaşığı tuz 1 su bardağı su 300 gram kıyma 1 adet rendelenmiş soğan 1 çay kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı tereyağı (salçalı sos için) Üzeri İçin: 1 av..

Mardin Usulü İçli Köfte Tarifi 01:53

Mardin Usulü İçli Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı bulgur (içli köftelik) 1 su bardağı bulgur (kısırlık) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz kişniş 500 ml. sıcak su 1 yemek kaşığı sıvı yağ 400 gram orta yağlı dana kıyması 1 çay kaşığı tuz (k..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadayıf Dolması Tarifi 01:04

Kadayıf Dolması Tarifi

Malzemeler 400 gram tel kadayıf 200 gram ceviz içi ( her bir dolma için 1 yemek kaşığı) 5 adet yumurta Şerbeti için: 750 gram toz şeker 500 ml. su 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu Kızartmak için: 2,5 su b..

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Evliyalar Şehri Elazığ Turist Sayısını İkiye Katladı 02:01

Evliyalar Şehri Elazığ Turist Sayısını İkiye Katladı

Evliyalar şehri Elazığ turist sayısını ikiye katladı Evliyalar şehri olarak nitelendirilen, 4 bin yıllık geçmişe sahip, geçen sene 200 bin turistin ziyaret ettiği Elazığ, bu yıl sadece 6 ayda 400 bin turisti ağırladı...

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak' 02:43

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak'

Onun işi dev yapıları 'patlatmak' Dev binalar ve altyapı projelerinde gerçekleştirdiği patlatmalarla uluslararası belgesel kanallarının ilgisini çeken patlatma uzmanı Güler, Ürdün'de 6 bin 400 patlayıcı kapsül kullanarak..

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 12:20

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Pes etmeli kapışmada arkadaşlarımız bu kez tulumba tatlısı yiyor. Bu videoları da izleyebilirsin: - Vitrinde Ne Varsa Yedik - Kemal Usta Waffles https://www.youtube.com/watch?v=m..

  • JET TV tarafından
  • 5.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir Göndermesi Geldi 01:10

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir Göndermesi Geldi

Tuğçe kazaz, siyaset alanındaki konulara ilişkin yaptığı yorumlarla sık sık gündem olduğu artık bilinen bir gerçek. Şimdilerde tuğçe kazaz Ekrem İmamoğlu’na s-400 konusu üzerinden ateş püsküren bir yoorumda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce