#Milyarder İş adamı Çalışanlarına 400 daire ve 1260 otomobil verdi

Afrika ve Asya'da çekirge istilası 04:44

Afrika ve Asya'da çekirge istilası

Afrika ve Asya'da çok sayıda ülke çekirge istilasıyla mücadele ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım Örgütü, küçük bir çekirge sürüsünün günde 35 bin kişinin yiyebileceği gıda miktarını tüketebileceği tahmininde..

Yalova'da yapımı devam eden hastanede 8,5 şiddetinde depremde dahi ameliyat yapılabilecek 05:21

Yalova'da yapımı devam eden hastanede 8,5 şiddetinde depremde dahi ame

1999 Marmara Depremi’nden en fazla etkilenen iller arasında olan Yalova’da, yapımı devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin temeline yerleştirilen izolatörlerle, 8,5 şiddetinde depremde dahi ameliyatlar yapılabilecek...

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği 02:10

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği

Malzemeler 6 adet yufka 1 şişe soda Yarım su bardağı sıvı yağ İçi için: 500 gr ıspanak 350 – 400 gr lor peyniri 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Üzeri için: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yoğurt Hazırlanışı; 1.İç malzem..

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi 08:05

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : Yarım paket haşlanmış makarna 350-400 gr. Dana yağsız kıyma 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Kırmızı yeşil varsa sarı biber 3 tane rendelenmiş domates 1 tatlı kaşığı biber salçası B..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

139 yıllık evi taşıdılar! 01:46

139 yıllık evi taşıdılar!

AMERİKA'NIN SAN FRANCİSCO ŞEHRİNDEKİ 139 YILLIK EV, YENİ ADRESİNE TAŞINDI. GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI. TAM 400 BİN DOLAR HARCANDI..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Türkiye'nin Eylemlerinden Endişeliyiz 01:05

Türkiye'nin Eylemlerinden Endişeliyiz

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ile NATO arasında Doğu Akdeniz, S-400'ler ve demokratik haklar gibi konularda ciddi görüş ayrılıkları olduğunu söyledi..

Uygulama havadan görüntülendi; Sokağa çıkma yasağına uymayanlara 61 bin TL ceza 04:41

Uygulama havadan görüntülendi; Sokağa çıkma yasağına uymayanlara 61 bi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve ehliyetsiz araç kullanan sürücülere toplam 61 bin 400 TL cezai işlem uygulan..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi 02:40

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi

Malzemeler 2 paket (400ml) sıvı krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 300 g taze veya dondurulmuş çilek 200 g petibör bisküvi 1 avuç kırılmış fındık 1 avuç damla çikolata Süslemek için; damla çikolata fındık çikolata sosu t..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu! 02:42

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu!

Bir günde 400 binden fazla kişide koronavirüs tespit edilen Hindistan'da hastanede yangın çıktı. Bununla birlikte Hindistan'da aşı stok krizi de yaşanıyor...

Kardeş kanı uyarısı! 02:21

Kardeş kanı uyarısı!

SİNİRLERİ YATIŞTIRDIĞI, KORKU, ENDİŞE, UYKU PROBLEMLERİNİ ÇÖZDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR, KİLOSU 400 LİRADAN SATILIYOR. ADI; KARDEŞ KANI. ANCAK YAPILAN ANALİZLERDE İSE BU BİTKİNİN DENİZLERİN ÇÖPÇÜSÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. ÜSTELİ..

İtalya'nın Sardunya Adası'nda büyük yangın 01:12

İtalya'nın Sardunya Adası'nda büyük yangın

İtalya'nın Sardunya adasında çıkan şiddetli yangınlar nedeniyle, yaklaşık 400 kişi adadan tahliye edildi...

Suriyeli paralı askerler Ukrayna'da 01:00

Suriyeli paralı askerler Ukrayna'da

Suriyeli savaşçılar Rusya ordusu adına savaşmak için Ukrayna sınırına ulaştı. Suirye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre şimdiye kadar 40 binden fazla Suriyeli savaşçı Rusya'ya başvurdu. Bunlardan 400'ü sınıra yakın kamplar..

İspanya’da Piyasa Değeri 29 Milyon Euro Olan Binden Fazla Sondurulmuş Hayvan Ele Geçirildi 03:07

İspanya’da Piyasa Değeri 29 Milyon Euro Olan Binden Fazla Sondurulmuş

İspanya'nın Valencia şehrinde düzenlenen operasyonla bir işadamına ait piyasa değeri 29 milyon euro olan bin 90 adet dondurulmuş hayvan ele geçirildi. Yetkililer, 400'den fazla hayvanın koruma altındaki türlere ait olduğ..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Yufkadan Yalancı Su Böreği Tarifi 02:07

Yufkadan Yalancı Su Böreği Tarifi

Malzemeler 3 tane yufka Yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı su 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 2 Çay kaşığı tuz İç harcı için: 300-400 gram beyaz peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Öncelikle sosu i..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce