#Milyarder İş adamı Çalışanlarına 400 daire ve 1260 otomobil verdi

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı 04:22

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bağcılar'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle önce önündeki araca çarptı, ardından çevredeki bir dükkanın içine daldı. Otomobil içerisindeki hamile kadının yaralandığı ka..

10 Milyon Liralık Otomobilin Teslimatı Çileden Çıkartıyor 02:26

10 Milyon Liralık Otomobilin Teslimatı Çileden Çıkartıyor

Otomobil devi Bugatti Chiron'un sahibine teslim edilme anı adeta çileden çıkartıyor. Ambalajından uzun sürede ve özenilerek çıkartılan otomobile sahibi bu uzun işlem bittikten sonra binebiliyor...

Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu! 00:20

Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu!

İstanbul Kağıthane'de yolun karşısına geçmeye çalışan adama seyir halinde olan otomobil çarptı...

Bu Oto Dolandırıcılığı Şeytana Taş Çıkarır 12:04

Bu Oto Dolandırıcılığı Şeytana Taş Çıkarır

İnternette aracını satmaya çalışan adama kurulan kumpas ve başına gelen felaket olaylar.....

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Motosikletli Metrelerce Uçtu 00:22

Motosikletli Metrelerce Uçtu

Polonya'da dikkatsiz bir otomobil sürücüsü bir motosikletlinin metrelerce havaya uçmasına sebep oldu...

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu 01:00

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde esnaf Gökhan Karşılar, mahallesinde ihtiyaç duyanlara otomobili ile ücretsiz ulaşım sağlıyor, ehliyeti olanlara aracını hiçbir bedel beklemeden ödünç veriyor...

Aşırı Hız Facia Getirdi 2 Ölü 03:47

Aşırı Hız Facia Getirdi 2 Ölü

Antalya’nın Alanya ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu virajı alamayan otomobil bariyerlere çarparak parçalandı. Kazada 2 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı...

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

TIR Şoföründen Cinayete Teşebbüs! 00:29

TIR Şoföründen Cinayete Teşebbüs!

TIR şoförü kendisini sollayan arabanın üzerine kırarak feci bir kaza yapmasına sebep oldu. Rusya'da meydana gelen kazada otomobil yoldan çıkarak takla attı...

Karaman’da Trafik Kazası  2 Ölü 01:12

Karaman’da Trafik Kazası 2 Ölü

Karaman'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti...

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti 00:51

Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti

Ukrayna'da düzenlenen yarışmada güzellik kraliçesi seçilen Sofia Magerko, geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Magerko'nun ölmeden önce aracın içinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Ukrayna'da iki genç kız yaptıkla..

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Sarıyer'de Cadde Otomobili Yuttu 02:56

Sarıyer'de Cadde Otomobili Yuttu

Sarıyer'de etkili olan sağanak yağış Nuripaşa Caddesi'nin boydan boya çökmesine neden oldu. Adeta ortadan ikiye ayrılan cadde bir otomobili yutarken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı...

Rize’de Dereler Taştı 04:02

Rize’de Dereler Taştı

Rize’de öğle saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış dereleri taşırdı. Bazı karayolları ulaşıma kapanırken, bir otomobil sel sularına kapılmaktan son anda kurtarıldı..

Tramvay Yolu İşgali Kamerada 00:49

Tramvay Yolu İşgali Kamerada

Fatih'te, tramvay yolunu gasp ederek tehlike saçan sürücülerin kazaya davetiye niteliğindeki yolculukları kameraya yansıdı. Otomobil, motosiklet, bisiklet ve el arabalı vatandaşlar tramvay yolunda aynı karede görüntüleni..

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi 00:52

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alkollü olarak direksiyon başına geçen alkollü sürücü hızını alamayınca önce kaldırıma, sonra iş yerine daldı. Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken otomobil ve iş yerind..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Araç Takla Attı  2 Kişi Ağır Yaralandı 03:01

Araç Takla Attı 2 Kişi Ağır Yaralandı

Bursa’da bir araç kontrolden çıkarak takla attı, araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..