#Milyonlarca

Renegades Fragmanı 02:16

Renegades Fragmanı

Savaştan parçalanmış Avrupa'da görev yapan Navy SEAL'lerden oluşan bir ekip, yüz milyonlarca dolara malolduğu söylentileri bulunan bir gölde altın bir hazineyi keşfetti. Yerlilere yardım gayretinde, altınları alıp haklı ..

Ayıyı Arkasına Bile Bakmadan Kaçıran Tuzak 00:29

Ayıyı Arkasına Bile Bakmadan Kaçıran Tuzak

ABD'de evin bahçesindeki çöp kovasına dadanan ayıya hazırlanan tuzak görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kez izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Solucanlar, Dünya Plastik Atıklarının Azaltılmasına Yönelik Kilit Tutabilir 00:57

Solucanlar, Dünya Plastik Atıklarının Azaltılmasına Yönelik Kilit Tuta

Bir bilim adamı kazara balmumu kurtlarının polietilenleri sindirebileceğini keşfetti. Bu, her yıl ürettiğimiz milyonlarca ton plastik atık için bir çözüm olabilir mi?..

Neden Sigara İçmemeniz Gerektiğinin 2 Dakikada Kanıtı 02:09

Neden Sigara İçmemeniz Gerektiğinin 2 Dakikada Kanıtı

Sigaranın zararını anlatmak için başarılı çalışmalar yapan birçok kuruluş bulunuyor ancak hala milyonlarca insan sigara içmeye ve her yıl sigaranın zararlarından dolayı binlerce insan hayatını kaybetmeye devam ediyor. Bu..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Sevimli Bebeğin Annesini Hayranlıkla Dinlemesi 00:37

Sevimli Bebeğin Annesini Hayranlıkla Dinlemesi

Hayranlıkla annesinin söylediği şarkıyı dinleyen minik bebek sosyal medyada ilgi odağı oldu. İşte güzel bakışları ile milyonlarca insanı kendisine hayran bıraktığı o video sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı  Film İzle 2:11:16

Pasifik Savaşı Film İzle

Pasifik Savaşı Pacific Rim Film İzle , Bir çeşit deniz yaratığı insanların olduğu yerlere göz dikince milyonlarca insanın öleceği büyük bir savaş başlar. O kadar dev bir canlıdırlar ki onlarla normal şartlarda savaşmak ..

  • Tv Series tarafından
  • 22.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 00:42

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Halil Söyletmez'in sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan karakteri Cumali Ceber'in başından geçen olayların konu edildiği 'Cumali Ceber: Allah Seni Alsın' filminden ilk teaser yayınlandı! 4 Ağustos'ta sinemasever..

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı 02:16

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç 00:14

Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç

Videoda, bir elinde cep telefonunu tutarak kendisini kayda alan kişi diğer eliyle de gözünün içindeki eti kopardı. Kimsenin anlam veremediği video, izlenme pahasına gençlerin kendi bedenlerinden nasıl vaz geçebildiklerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Timsahlarla Güreş 04:44

Vahşi Timsahlarla Güreş

Her yıl milyonlarca turistin yaklaşmaktan çekindiği vahşi timsahlardan bataklıkta yaşayan Kızılderililer geleneklerini sürdürüp timsahlarla meydan okuyup hiç korkmadan güreşiyor. Kızılderililerin bölgede timsahlarla yapt..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Marslı Film İzle 2:21:37

Marslı Film İzle

Astronotlar mars gezegenine bir görev için gönderilir. Bölgede meydana gelen fırtına neticesinde astronotlardan Mark Watney ekipten ayrı düşer. Arkadaşları tarafından bir süre arandıktan sonra öldü sanılan Watney’i bulma..

  • Tv Series tarafından
  • 23.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Benim Özel Bir Tarzım Olmadığı İçin 05:39

Koray Avcı - Benim Özel Bir Tarzım Olmadığı İçin

Son yılların popüler sanatçılarından Koray Avcı konser için geldiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde özel açıklamalarda bulundu. Sokaklarda şarkılar söyleyerek, bu söylediği şarkıları çektiği videolarla sosyal paylaşım si..

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen İnternet Capslerindeki Kişilerin Gerçek Hayatları 04:17

Fenomen İnternet Capslerindeki Kişilerin Gerçek Hayatları

Hepimizin, gördüğümüzde yüzümüzde bir sırıtmaya sebep olan, ingilizcede internet memes de denilen bu komik capsler arasında mutlaka bir favorisi vardır. Her gün bu internet capslerine yenileri ekleniyor, fakat bazıları v..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlar Arafat Vakfesi'nde 02:00

Milyonlar Arafat Vakfesi'nde

Hac ibadetinin farzlarından Arafat vakfesi için sabah saatlerinden itibaren Arafat'a akın eden milyonlarca hacı adayı, öğle ile ikindi namazlarını öğle vaktinde kılarak cem (cem-i takdim) etti...

Cizreli Mehmet & Anne Marie - Rockabye 02:12

Cizreli Mehmet & Anne Marie - Rockabye

Uygulama üzerinden yaptığı düet ile milyonlarca insana ulaşan Cizreli Mehmet Ali Şulan Türkiye konserinde Anne Marie ile birlikte düet yapmış..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ortaoyunu İle Fenomen Haline Geldi 02:42

Ortaoyunu İle Fenomen Haline Geldi

Nevşehir'de iki arkadaşıyla Mes dikme ortaoyunu oynarken çekilen görüntüsü internette yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Rıdvan Göğüş, kısa sürede internet fenomeni haline geldi...

Nevşehir Ortaoyunu İle Fenomen Olmak 07:55

Nevşehir Ortaoyunu İle Fenomen Olmak

Nevşehir'de iki arkadaşıyla Mes Dikme ortaoyunu oynarken çekilen görüntüsü internette yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Rıdvan Göğüş, kısa sürede internet fenomeni haline gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açlığın Sembolü Yemenli Selim 01:26

Açlığın Sembolü Yemenli Selim

Yemen'de yaşanan iç savaş en çok onları etkiliyor. En çok onlar yara alıyor. Açlık, kıtlık onların yaşamına etki ediyor. Onlar Yemen'in çocukları. Savaşın ortasında yaşama tutunmaya çalışan Selim ve milyonlarca çocuk… He..

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..