#Milyonlarca

Kuluçkadaki Eşine Çiçek Götüren Romantik Güvercin 00:38

Kuluçkadaki Eşine Çiçek Götüren Romantik Güvercin

Kuluçkadaki eşine çiçek götüren romantik güvercinin videosu sosyal medyada milyonlarca kişiye ulaştı...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mülteci Olmak.. 01:00

Mülteci Olmak..

Savaş, açlık, işkence ve zulüm... Bu sebepler, şu anda tarihin en büyük mülteci krizine şahit olmamıza neden oluyor. Milyonlarca insan vatanını terk etmek zorunda kalarak, sığındıkları farklı coğrafyalarda yaşam mücadele..

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test) 07:22

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test)

Dünyada milyonlarca insanın duygusal yaşıyla akıl yaşı birbirinden tamamen farklı şeylerdir. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. Test etmek ister misiniz? İşte size akıl yaşınızı kolayca ama doğru bir şekilde belirleyebi..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce
YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alacağım Kasmaya Gerek Yok' 01:13

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alaca

Milyonlarca öğrenci üniversite hayaliyle YKS'ye girdi. Heyecanın tavan yaptığı sınav oturumlarından birinde isebir öğrencinin açıklaması dikkat çekti. Gökhan Varlık isimli öğrenci, 'Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı f..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle 2:42:51

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle

filmin Konusu Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder..

  • PengoTV tarafından
  • 9.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret'in Godfather Paylaşımı Olay Oldu 00:33

Nusret'in Godfather Paylaşımı Olay Oldu

Tuzlama hareketiyle dünya çapında ün kazanan ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen sosyete kasabı Nusret New York'taki mekanında Godfather şarkısı eşliğinde poz verdi ve sosyal medya hesabından paylaştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazılı Teaser 02:00

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazıl

Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönet..

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Reynmen’in Yeni Aşkını Hırka Ele Verdi 02:27

Reynmen’in Yeni Aşkını Hırka Ele Verdi

Son yıllarda herkes gerçek adı Yusuf Aktaş olan sosyal medya fenomeni Reynmen’i konuşuyor, şarkıları milyonlarca kez izleniyor. Reklamcılar da onun peşinden koşturuyor...

  • BETA tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı 08:01

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı

Dün gece yarısı Instagram'da paylaştığı video ile milyonlarca kişiye ulaşan Hadise'nin dansı olay yarattı. Hem sosyal medyada hem de magazin servislerinde gündem olan Hadise o dansı; Alsam mı bi dal dudaklarından? ???? ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu 00:29

Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu

Mücadele sok: Birden platformlarda indirme 10'dan fazla milyonlarca vardı oyun serisi harika yeni eklemelerle geri döndü! Onun eski ve yeni düşmanları ile mücadele yolunu genç stickman olarak oynayın Gölge Savaşçısı unva..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Murat Boz'un Kariyeri Sallantıda Mı 11:42

Murat Boz'un Kariyeri Sallantıda Mı

Murat Boz kariyer hayatında alçalışa geçti. Daha önceki çalışmalarında milyonlarca kez izlenen 39 yaşındaki Murat Boz, geçtiğimiz Cuma günü yayınlandığı 'Aşk Bu' Single'ında 12 saatte 300 bin, üç günde ise sadece 1 milyo..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hotspot Shield Vpn Ofis Ziyareti 16:37

Hotspot Shield Vpn Ofis Ziyareti

Tam 6 sene çalıştığım, Hotspot Shield VPN’i yapan AnchorFree şirketinin ofisini ziyarete gittim. Buradaki çalışma ortamını ve milyonlarca Türk’ün kullandığı VPN uygulamasının yapıldığı yeri sizlere göstermek istedim. İyi..

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele 01:17

Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele

Korona ile mücadelede bazı tedbirler hiç aksatılmıyor. Günde milyonlarca yolcunun kullandığı yüksek hızlı tren ve Marmaray vagonları her gün dezenfekte ediliyor...

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma 01:58

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma

İstihdamı teşviki ve borç yapılandırmasına ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Buna göre vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. İşte milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren düzenleme..

Koronavirüs Mutasyona Uğradı 02:23

Koronavirüs Mutasyona Uğradı

Koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen vizon virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edildi. Uzmanla..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Asgari Ücrette BES Detayı 02:00

Asgari Ücrette BES Detayı

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı önümüzde hafta gerçekleşecek asgari ücret görüşmelerinde. Belirlenecek zam oranı, mesela bireysel emeklilikteki devlet katkısında da belirleyici olacak. Hadi gelin, asgari ücretin BES'e..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Bu kavşak fenomen oldu! 02:13

Bu kavşak fenomen oldu!

ŞU SIRALAR SOSYAL MEYDANIN GÜNDEMİNDE İSTANBUL'DAKİ BİR KAVŞAK VAR... ORADA KAYDEDİLEN VİDEOLAR, MİLYONLARCA KEZ İZLENİYOR... SİZCE NEDEN?..

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

Kısa Çalışma Ödeneği Sona Erdi 01:56

Kısa Çalışma Ödeneği Sona Erdi

Bir yıl önce devreye giren Kısa Çalışma ödeneği sona erdi. Milyonlarca çalışan KÇÖ’den yararlandı. KÇÖ’nün sona ermesiyle işveren işçilerini ya normal çalışmaya geçirecek ya da ücretsiz izne çıkaracak...

YKS'ye Adana damga vurdu! 02:18

YKS'ye Adana damga vurdu!

Milyonlarca adayın meraklı beklediği YKS sonuçları da bugün açıklandı ve sınava adana damgasını vurdu çifte birinci Adana'dan çıkarken eşit ağırlık bölümünde dereceye girenlerin arasında sürpriz bir isim vardı!..