#Mini film

Romantik Komedi Türk Filmi İzle 1:50:01

Romantik Komedi Türk Filmi İzle

Esra işinde mutsuz bir kadındır. Başındaki işvereni ona sürekli baskı yapmaktadır. Sevgilisi ise son derece çekilmez biridir ve onunlada sorunlar yaşar. Bir gün canına tak eder ve hem işinden hem de sevgilisinden olaylı ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Teknenin Peşinden Atlayan Yunus Balıkları 01:00

Teknenin Peşinden Atlayan Yunus Balıkları

Tekne gezisi yapmakta olan bir film ekibi, teknenin arkasında onları takip eden yaklaşık 20 yunus balığı olduğunu fark edince bu büyüleyici şovu kameralara kaydetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklar İçin Arabalar Traktör İzle 06:00

Çocuklar İçin Arabalar Traktör İzle

Çocuklar için eğitici bir çizgi film sizler için seyredelim.comda Daha fazlası için kanalımıza abone olun!!..

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle 14:10

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle

Dondurma yerken değişik fikirler üreten Hayri, Kamil ile birlikte yeni icatlar yapmak için kolları sıvalar. Başarısız bir kaç denemeden sonra aradıkları parlak fikri bulmayı başarırlar...

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle

Akın, Basri amca ile birlikte fotoğraf albümüne bakmaktadır. Yere düşen bir fotoğraf Akın'ın oldukça dikkatini çeker. Basri amca, Akın'ın heyecanlandığını görünce fotoğraftaki pelerini Akın'a verir ve Tayfa'yı güzel bir ..

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle 13:09

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle

Okudukları gazetede, uzaya gitme fırsatı olduğunu görünce, Tayfa büyük bir heyecana kapılır. Uzaya gitmek ve orada yaşayabilmek için kendilerini birçok teste tabi tutarlar. Fakat testler sonunda Tayfayı bir sürpriz bekle..

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle

Tayfa havada uçuşan sayfalara anlam veremezken azda olsa okuduklarında bir günlüğün sayfası olduğu anlarlar. Az sonra okudukları sayfaların Basri amcaya ait olduğunu öğrendiklerinde, akıllarında tek bir soru olur o da Ba..

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle

Akın öğretmenin verdiği öykü yarışmasına katılmıştır ve kazanmak için Rüstem ağabeyinin de tavsiyesi ile çevresinde olan bitenden bir öykü oluşturmaya çalışmaktadır. Yaşanan her olay Akın tarafından öyküleştirilirken güz..

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle

Mert ve Kamil eğlenceli bir şekilde dama oynamaktadır. Sonra mahalle de aralıklı olarak ses ile birlikte sarsıntılar olur. Az sonra bu olayın nedeninin Hayri'nin hıçkırığı olduğu anlaşılır. Tayfa el birliği ile Hayri’nin..

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle 13:05

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle

Tayfa mahallede topaç yarışı yapmaktadır. Yarış sırasında talihsiz bir olay, Hayri ve Kamil'in arasının açılmasına neden olur. Bu kırgınlık çok kısa sürse de durumdan haberi olmayan Mert ve Akın, Hayri ve Kamil'i barıştı..

Yeşilçamda Zombiler 02:17

Yeşilçamda Zombiler

Yeşilçamda zombili bir film sahnesi.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YEŞİL FENER Green Lantern 1:54:00

YEŞİL FENER Green Lantern

Özet ve Detaylar Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları, gizemli bir evrende yüzyıllardır var olan bir birliktir. Düzen koruyucusu bu savaşçı birliğinin her üyesinin süpergüçlü bir yüzüğü ..

  • Film İzle tarafından
  • 11.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.230 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baahubali: Başlangıç 2:39:22

Baahubali: Başlangıç

10 Temmuz 2015 tarihinde Hindistan’da vizyona giren Baahubali şu ana dek IMDB’de 8,9 değerinde ki puanını 48 Binden fazla kullanıcı sayesinde almıştır. S.S. Rajamouli’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini 1 senede tamam..

  • Film İzle tarafından
  • 3.299 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm 54:31

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj Hd Film İzle Yabancı Diziler Açıklama:Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölümünü Full Hd Film Türkçe Dublaj İzle Game Of Thrones Season 6 episode 1 NOT : Videoyu Mobil U..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle

Basri Amcanın gelecek misafiri olay oldu! Abone olmayı unutmayın!..

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle 15:26

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle

Baklava yapılıyor ama satılacak mı? Daha fazlası için abone olun!..

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle

Birbirlerini yanlış anlama sonucu ortaya çok komik bir manzara çıkıyor gelin seyredelim. Daha fazlası için abone olun!!..

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Kahpe Seni! 01:40

Kahpe Seni!

Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü. Filmin Adı: Suçsuz Firari Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turkish Süperman 1979 03:30

Turkish Süperman 1979

Bu film bluebox kullanılmayan ilk süperman filmi olarak ün kazanmıştır... Sinema perdesinin önüne asılı kahramanımız helikopter görüntülerinin önünde neredeyse uçuyormuş izlenimi vermektedir. ayrıca Turkish Süperman'de k..

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce