#Minik kübra

Pinokyo’ya Benzetilen Bebeğin 3 Yıl Sonraki Büyük Değişimi 04:10

Pinokyo’ya Benzetilen Bebeğin 3 Yıl Sonraki Büyük Değişimi

Minik Ollie ensefalosel hastalığı ile dünyaya geldi Bu hastalık yüzünden burnu farklı görünen minik bebeği görenler onu Pinokyo'ya benzetti Ollie 3 yıl sonra bakın nasıl bir değişim geçirdi..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kavuşma Anı 00:39

Dünyanın En Güzel Kavuşma Anı

Aylardır görmediği ve beklediği asker babasını karşısında görünce koşarak ona sarılan minik kız herkesi duygulandırdı...

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Kozalak Mantının Tarifi 08:12

Kozalak Mantının Tarifi

Malzemeler 1 paket ücgen yufka 1 tane pipet Kizartmak icin bolca siviyag Kiymali sos icin gerekenler 300 gr dana kiyma 3 yk siviyag 2 tane yemeklik dogranmis kuru sogan Birer tane minik minik dogranmis yesil ve kirmiz..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi 18:28

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi

Ev yapimi künefe tarifi Malzemeler 1 kilo kadayif 850 gr künefelik tuzsuz peynir 250 gr tereyagi arti 1 yemek kasigi dolusu sana yagi Serbeti icin gerekenler 1 kilo seker 5 bucuk su bardagi su 3 4 damla limon Hazirlanis..

Peynirli Mini Poğaçalar 01:34

Peynirli Mini Poğaçalar

Peynirli Mini Poğaçalar Tarifi İçin Malzemeler 50 gram yumuşamış margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta akı 2 yemek kaşığı yoğurt (susuz) 1 tatlı kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı mahlep 1 çay kaşığ..

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım 06:25

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım

Bildiğiniz örgüleri unutun bambaşka bir şey yapacağız. Yalan :) Bildiğiniz balık sırtı örüyoruz. Günlük kullanımda hayat kurtaran saç örgüsünü hem yapımını basitleştirip hem de doğal bir görünüm vermeye çalışıyorum. Beni..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk 01:28

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk

Alina isimli minik YouTuber, hayranlarıyla buluşmak için bir organizasyon düzenledi. Ancak yorumlarda geleceğini söyleyen kimse Alina ile buluşmaya gitmemiş. Yaklaşık 6 ay önce gerçekleşen olay üzerine bir video yayınlay..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..

Şanlıurfa'da Ramazan Davulunun Ritmine Kapılan Çocuk 00:46

Şanlıurfa'da Ramazan Davulunun Ritmine Kapılan Çocuk

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sahur vakti annesiyle birlikte ekmek almak için fırına giden minik çocuk, sahur vakti çalınan davulun ritmine kendini kaptırarak, davulun ritmiyle oynamaya başladı. Bir eliyle davulu tutan..

Berkay'ın Kızı Arya İlk Kez Babasının Konserinde 01:10

Berkay'ın Kızı Arya İlk Kez Babasının Konserinde

Berkay'ın Eşi Özlem Ada Şahin Eşini Harbiye Açık Hava Konseri'nde İzlemeye Gitti. Minik Arya'da İlk Kez Babasını Sahnede İzledi...

  • BETA tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Beş Küçük Maymun | Five Little Monkeys Türkçe | Sevimli Dostlar 01:35

Beş Küçük Maymun | Five Little Monkeys Türkçe | Sevimli Dostlar

Five Little Monkeys ingilizce çocuk şarkısını Beş Küçük Maymun olarak Türkçe izleyebilirsiniz. Beş Küçük Maymun çocuk şarkısı sayesinde minik dostlarımıza sayıları birden beşe kadar öğretebilirsiniz...

  • ÇocukTV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti 01:41

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak'ın ailesi kızlarının bulunması için ..