#Minik kızların havalimanı Çalışanıyla dans düellosu

Pilotun Kuleye Ördek Anonsu Yapması 00:33

Pilotun Kuleye Ördek Anonsu Yapması

Atatürk Havalimanı'nda leylek ve martılardan sonra şimdi de ördek hareketliliği yaşanmış. Önünden ördek geçen pilot, kuleye; 100 feet (30 metre) civarında 5 tane ördek geçti önümüzden, yaşıyorlar hala ama anonsu yapmış..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Gülşen'in Çocuğunu Tutuş Biçimi Tartışma Yarattı 00:36

Gülşen'in Çocuğunu Tutuş Biçimi Tartışma Yarattı

Oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu'yla Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen Gülşen'in çocuğunu tutuş biçimi tartışmaları da beraberinde getirdi. Gülşen, oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu'yla Atatürk Havalimanı'nda objektiflere..

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika 00:57

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın Villarreal kulübüne transfer olan Milli Futbolcu Enes Ünal havalimanında gözaltı şoku yaşadı. Yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle bir süre bekletilen Üna..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı! 01:20

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı!

Avusturya'da Türkiye'ye gitmeye hazırlanan yolcular, Viyana Havalimanı'nda köpeklerle arandı. Hasan K. adlı bir Türkün paylaştığı videoda, polis köpeğinin yolcuların üstüne çıktığı görülüyor. Kayıtta polis Türk yolculara..

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme 01:08

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme

Avusturya Viyana Havalimanı'nda Türk vatandaşlarına yönelik uygulanan köpekli arama uygulamasına Türkiye'den misilleme geldi. Atatürk Havalimanı'ndan Viyana'ya gidecek Avusturya vatandaşlarına mütekabiliyet uygulaması ka..

3. Havalimanının İnanılmaz Görüntüleri 01:27

3. Havalimanının İnanılmaz Görüntüleri

İstanbul'un yeni havalimanı havadan inanılmaz görüntüler verdi. 29 Ekim 2018'de bitecek olan havalimanı pek çok alanda rekora imza atacak. İşte o muazzam görüntüler!..

  • JET TV tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak 04:01

Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak

Mersin'in Tarsus ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında 30 milyon yolcu kapasitesi ile Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın üst yapı çalışmalarına başlandı...

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin 00:29

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Tarihi anlar kokpit içerisinden böyle görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Arıza Yapan Uçağı İttirerek Vurdurtmak 00:46

Arıza Yapan Uçağı İttirerek Vurdurtmak

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde ilginç ve komik olay,Kapadokya Havalimanı'nda çalışmayan özel jeti havalimanı personelleri iterek çalıştırmaya çalışınca ortaya komik görüntüler çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı 02:01

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı

CNN International, ABD'nin Kabil'deki vatandaşlarını tahliye etmek için Taliban ile gizli bir anlaşma imzaladığını yazdı. Pentagon yetkililerine dayandırılan habere göre ABD Özel Harekat Güçleri, havalimanında Gizli bir..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Veliahtı Alperen Durmaz 04:00

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Veliahtı Alperen Durmaz

Bodrum masalı dizinde oynayan genç kızların yeni gözdesi Alperen Durmaz, Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğunu çok beğendiği ve desteklediği genç oyuncuya tüm desteğini sağladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğuludan Neslihan Doğrusöze OLAY Reçete! 07:58

Kemal Doğuludan Neslihan Doğrusöze OLAY Reçete!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Neslihan Doğrusöz kombiniyle çok sıradan bulununca İvana Sert kızların en sevdiği yer olan pazar için bu kadar basit kombinler yapmalarına ..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkeklerin İlk Neresine Bakarsınız? Röportaj 01:07

Erkeklerin İlk Neresine Bakarsınız? Röportaj

Kızların bir erkekte ilk baktığı yer neresi olabilir? Kızlar erkeklerin ilk neresinden hoşlanır? Erkekler kızların ilgisini nasıl çeker? Erkeklerin nelere dikkat etmesi gerekir? Sokakta kadınlara sorulmuş. Çok eğlenceli ..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının durumunu merak eden Yaşar, hapisten kaçıyor mu? Yaşar'ın bankaya olan borçlarından dolayı kızların büyük bir sorunu vardır. Evlerinden olan kızların, ne yapcakları hak..