#Miraç adak vay halime müzik dinle

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Murat Belet - Ah Seyda 03:41

Murat Belet - Ah Seyda

Ağlar dururum kendi halime, Hep yenildim durdum zalim nefsime, Çareler aradım sefil halime, Dediler ki gitmelisin, o gül kokan Menzil'e. Ah Seyda, Seyda, Gül Seyda, Seyda, Nur Seyda, Seyda, Menzil sultanı. *** C..

  • DİYANET TV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen  Hala Seviyorum 03:44

Sinan Özen Hala Seviyorum

Söyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca 01:55

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca

denk geldiğim bu Taner öztürk adlı şahısın kanalında bu ve bunun gibi bir çok hastalığa sebep bulduğu videolar izledim. Bu video en absürdlerinden biri, müslümanlarda böbrek hastalığından bahsediyor, her insanın böbreği ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Kahvesi İle Resim Yapan İranlı Ressam 05:27

Türk Kahvesi İle Resim Yapan İranlı Ressam

İranlı ressam Adak Jamshıdzadeh’in eserlerinin yer aldığı ‘Kahvenin Büyüsü’ sergisi Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Jamshıdzadeh’in kahveden yaptığı resim çalışmaları büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

KELOĞLAN - HD Türk Filmi 1:30:54

KELOĞLAN - HD Türk Filmi

Keloğlan, Rüştü Asyalı ve Birtane Güngör oynadığı 1971 yıl yapımı Türk Filmidir. Filmin diğer oyuncuları; Hulusi Kentmen, Kayhan Yıldızoğlu, Suna Pekuysal, Aydın Babaoğlu, İhsan Yüce, Arap Celal'dir. Keloğlan filmimini..

  • LAZHBO tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır 04:12

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır

Ne Acıdır şarkı sözleri ile Ne acıdır bir derde saplanmak e yaradır bu hayata katlanmak bende gülmek istiyorum vay canım ömür denen su yalancı baharda Nere gittin yar seni ararım yol tukettin yar seni sorarım kusmem b..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel İş İnanılmaz 02:10

Güzel İş İnanılmaz

Tebrikler, prodüksiyon iyiydi. Orada olmadığım için minnettarım. Vay canına, harika fikir.Korkunç bir, deneyim...

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video) 03:41

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video)

MÜJGAN Aklımı yerinde durduramam ki Kalbime hükmedeyim? Yerlere göklere sığdıramaz ki bu dilim Yüzünü sevdiğim! Yanağının orta yerindeki gamzesi Pes! Muadili yok! Gözünün, kirpiğinin güzelliği peki? Öyle bi müj..

Alaaddin Bestekar - Esecez 02:59

Alaaddin Bestekar - Esecez

Söz & Müzik: Alaaddin Bestekar Düzenleme: Muhammet Miraç Arslan Yönetmen: Mert soydan..

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş 03:46

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Şimdi ve Sonra Çıkış tarihi: 2012 Tür: Pop Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Topluluğu..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Bu Çay Ocağında Çaylar Bedava 04:22

Bu Çay Ocağında Çaylar Bedava

Rize'de bir grup kafadar vakıf anlayışı ile bir çay ocağı açarak vatandaşlara ücretsiz çay veriyor. Engindere mahallesinde ikamet eden Erkan Yıldırım (42) çalıştırdığı Miraç Çayevi'nde 2 yıldır gelen müşteriden çay para..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim 03:12

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim

Bir sevda çölünde bıraktın beni Kanadı kırılmış bir kuş gibiyim Dönüpte bakmadın bir gün halime Sokağa atılmış bir taş gibiyim O eşsiz hayalin her an karşımda Gözyaşlarım çağlar her anışımda Ayrılık şarabı gönül tasımda..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..