#Miraç adak vay halime müzik dinle

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir 04:28

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir

Şarkı sözleri Gülerim gülenim gülmesin diye Dertliyim derdimi bilecek niye Bilecekte ne olacak çaremi derde Gülerim gülerim kendi halime (2) Nakarat Beni elvedalar bitirir düşünmedin mi? Aramızda buzlar vardı üşümed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video) 02:33

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video)

Kahuna Music Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda. Kusura Bakma Birden Geldin aklımdan içimden Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen Sana kızgın sana hasret yine ben..

Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Sevil Özen - Kime Kin Ettin 05:09

Sevil Özen - Kime Kin Ettin

kime kin ettin de giydin alları yakın iken ırak ettin yolları çok mihnetle yetirdiğin gülleri vardın gittin bir soysuza yoldurdun sen beni topla da kuşağın kuşan ayrılır mı senin sevdana düşen safa geldin diye sar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Tanığı 8.Bölüm 27:39

Zamanın Tanığı 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Kastamonu Kerte Köyü'nde yaşayan Halime ve Hilmi Kayalı çifti konu edilmektedir. Programda Kastamonu Kerte Köyü kış hazırlıkları ve zamanın tanığı ekibinin Küre Dağları'naki çalışmalarına yer veri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Tanığı 37.Bölüm 27:29

Zamanın Tanığı 37.Bölüm

Programın 37. bölümünde; Kastamonu Kerte köyü'nde yaşayan Halime Kayalı ve Zamanın Tanığı ekibinin Ilgarini mağarası yolculuğu yer almaktadır...

Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul bey bütün olacaklardan habersiz Han'da ziyafet verir. Burada Gök basmadıkça yer delinmedikçe Türk'ün dilini töresini kimse bozamaz diyerek düşmanlarına kılıç çeker. Baskın olacak haberini ise Dündar Bey yetişt..

LYS'ye Giremedi Ağlanacak Haline Güldü Günün Olayı! 01:04

LYS'ye Giremedi Ağlanacak Haline Güldü Günün Olayı!

2017 LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı bugün yapıldı. Bu yıl ilk kez uygulanan 09:45 kuralı nedeniyle sınava giremeyen adaylar oldu. Haydarpaşa Hukuk Fakültesi’nde sınava girecek olan Ercan Albar adlı aday da bu kurala takıld..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Recep İvedik Skeci 03:49

İlk Recep İvedik Skeci

Recep İvedik İlk Skeci TV8'de yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir programında Recep İvedik'in ilk skeci. Üst komşusu Halime'yi aşağıya sarkıttığı sepetin ipini çekerek aşağıya düşürüyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esra Bilgiçin Kına Gecesinden Görüntüler 03:35

Esra Bilgiçin Kına Gecesinden Görüntüler

Diriliş Ertuğrulun Halime Sultani Esra Bilgiçin kinagecesinden muhteşem görüntüler..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esra Bilgiç'in Büyüleyen Güzelliği 02:48

Esra Bilgiç'in Büyüleyen Güzelliği

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime karakterini canlandıran Esra Bilgiç'in büyüleyen güzelliği..

  • ANKA tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu 04:10

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu

neden beni buldu beni aglatti beni sizlatti karardi benim dunyam feryadimi duysana kayboldum bir mechul de ellerimden tutsana senin ki sevgi degil senin ki ask degil senin ki gonul oyunu su halime baksana sen degil misi..

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1) 03:28

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1)

Seksendört - Sarhoş Gibiyim Şarkı Sözleri bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin her an karşımda gözyaşlarım ça..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..