#Miri yusif sənləbiz senle biz

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Fatma Turgut - Yıllar Sonra 04:06

Fatma Turgut - Yıllar Sonra

Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi ..

Elif Altıntaş - Unut Beni 04:44

Elif Altıntaş - Unut Beni

Sen Bitirdin Gönlümde Bu Sevdayı Sen Açtırdın Kapanmaz Nu Yarayı Pişman Olup Geri Dönsen Ne Yazar Sana Dönmem Senle Açtım Arayı Unut Beni Unut Beni Sen De Unut Unut Beni Unut Beni Sen De Unut Vazgeç Artık İnadından Her Ş..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür 04:25

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür

Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar kopar..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Hülya Avşar Sensiz Kaldım 05:27

Hülya Avşar Sensiz Kaldım

geceler karanlık kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben başbaşayım gözlerin cağırmıyor sözlerin avutmuyor kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın söyle bana sensizlik eden bu kadar zor günlerim çekilmiyor yaşamak çok ..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet 03:15

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet Bugün son balinayı gördüm Bedeni yağ, çamur içinde sahile vurdu Ölüme mahkum oldu O denizlerin efendisi Okyanusların hakimi, sultanı En derin sularda dahi Rahat vermedi insan, durmak bil..

  • Candy tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 04:33

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri

Delilik Biliyorum Senle Olmak Delilik Takılıp Kaldım Karşı Koymam İmkansız Yaşanan Yıllarım Senden Çok Daha Fazla Hüzünlerim Alır Gider Sevinçlerimi İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri Sende Daha Yeni Yeni Kavak Yelle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı 03:59

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı

SENİNLE BAŞLIYOR Doğduğum gün uzattım elimi, tutundum kanadına En ilk sana aşık oldum, hayatın inadına Duvarımda bir sevgilimin, bir de senin resmin Bir gün bile düşmedi düşmez dudaklarımdan ismin Seninle başlıyor biti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gücüne Güç Katmaya Geldik - Beşiktaş Marşı 04:07

Gücüne Güç Katmaya Geldik - Beşiktaş Marşı

GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlar tutuştu siyah beyazla... Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik..BEŞİKTAŞ Gücüne gü..

  • OFSAYT tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Gönül Yazar  Dertlerimi Zincir Yaptım 03:50

Gönül Yazar Dertlerimi Zincir Yaptım

Saçlarıma düşen aklar geçmişimi anlatırlar Her telinde yaşadığım acıların izleri var Söyleyemem mazideki sevgilimi gizlidir Alev alev çıra gibi yakan sevgisidir Dertlerimi zincir yaptım Birbirine ekliyorum Gelecek..

Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Bülent Serttaş  Söyleme 04:05

Bülent Serttaş Söyleme

Seher yeli, sitem götür o yare Ona selam saldığımı söyleme Düşmüşem derdine ama ne çare Boynu bükük kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyleme, söyleme sakın söyleme Bir başıma kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyl..