#Miri yusif sənləbiz senle biz

Bahar ve Dilaranın Hızlı Duygu Değişimi Herkesi Şaşırttı 10:05

Bahar ve Dilaranın Hızlı Duygu Değişimi Herkesi Şaşırttı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Dilara Taşkın yine Bahar Candan ve Duygu Çevik ile konsept yapınca Bahar yayından sonra planları olduğunu söyledi. Nur Yerlitaş üçlü arasında..

  • ANKA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz 04:09

Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz

Bugün biz meyve salatası yapacağız. Onun için muz, karpuz, üzüm, kivi, armut, portakal ve kiraz kullanacağız. Bizim salatımızın tadına bakmak ister misiniz? Afiyet olsun!..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkiler 03:50

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkile

Sinema ve tiyatro Sanatçısı Altan Erkekli’nin sunuculuğunu yaptığı yeni programı “Sen Olsan Ne Yapardın?” “Ne zaman Kimsenin Sizi İzlemediğini Düşünseniz, Biz oradayız” İhtiyaç halinde birine yardım elini mi uzatır, yoks..

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir? 00:25

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir?

Makyaj için fırçalar üzerinde akne ve diğer hoş olmayan sürprizler cilde tahrişe neden olabilir kir ve bakterilerin bir sürü gidiyor. güzelliği bozmamak için ve sağlığına zarar etmemek için, makyaj fırçaları düzgün yıkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canım Kardeşim 17.Bölüm 11:11

Canım Kardeşim 17.Bölüm

Gündelik yaşamdaki bir olaydan kendi hayal dünyalarında bambaşka bir dünya yaratıyor, kendilerince bir hikaye çıkarıyorlar. Biz bu yöntemi çok kullandık...

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler 24:32

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler

Bu videoda yeni aldığımız kamerayı denerken iyi ki kayıttaydık ! yoksa bu paranormal olayları size aktaramaz kendi kendimize kafayı yerdik. Büyük ihtimal biz evin çok pisli olduğundan başımıza böyle olayların geldiğini t..

  • ZULMA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Coşkuner  Rüyalarda Buluşuruz 05:16

Cengiz Coşkuner Rüyalarda Buluşuruz

Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyl..

İsmail ŞAHİN - Aşk-ı Vuslat 04:20

İsmail ŞAHİN - Aşk-ı Vuslat

'' Ama Rabbim'e Güveniyorum Baş Koyuyorum, Ömrümü Ömrüne Eklemek, Birlikte Yürümek, Senin Olmak, Benim Olman, Biz Olmak İstiyorum... Hani Dedim Ya Rabbim Deyip Susuyorum Gerisini Getiremiyorum Ben Artık Onu Huzuruna Çıkı..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık 11:44

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık

Balatta bulunan Cinli bir eve gidip, Çinli çocuğun annesini çağırdık. Paranormal bir olay yaşadık, tam yollamaya çalışırken evdeki cam kırıldı ve biz de o panikle hemen kendimizi dışarı attık. Üç harfliler olabilir, evsi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti! 10:16

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğba Çiğdem'den çantasını isteyince Öykü Serter, Simay'ın Neslihan Doğrusöz'den istediği gözlüğü hatırlattı. Tuğba, Simay'a..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler 01:50

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy'un Yalnızlık Buhranı 03:44

Bülent Ersoy'un Yalnızlık Buhranı

Biz Ayrılamayız Filminden bir sahne...

Bülent Ersoy Viski İçmek İsterse - 01:13

Bülent Ersoy Viski İçmek İsterse -

Biz Ayrılamayız'dan bir kesit.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

15 Temmuz Darbe Girişimi Özel Klip Diriliş Erdoğan 04:11

15 Temmuz Darbe Girişimi Özel Klip Diriliş Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan / Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi / 7 Ağustos 2016 Biz bu milletin ta kendisiyiz Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Konuşması..

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017

PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken, birileri de hesaplar yapıyormuş. Ordu 16 Nisan'da şehitlerimize sahip çıkmak için, gazilerimize şükran borcu için 'evet' diyor mu? Pazar günü herkes..

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!! 07:04

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!!

ALLAHIM sen çok buyuksun yarabbim kudretin ilimin sonsuz biz müslümanları cehennem azabından koru yarabim peygamber efendimizin eli suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbim şüpesizki sen duaları kabul edensin ..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seraf O Ağaçlar Boy Boy 04:31

Seraf O Ağaçlar Boy Boy

güzel de olmuş. ayrıca şarkının sözleri de oldukça manidar: o ağaçlar boy boy ahaliyi (memleketi) soy soy sonra iste oy oy akaratın buradan sonrasına ben olsam şöyle devam ederdim muhtemelen biz de verdik oy oy çünkü ..

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana 03:57

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana

Artık inandım ben şansıma Seni çıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dünya bir yana. Çalsın artık durmadan çalsın sazlar Gelin dostlar, gelin dostlar Kalbimizde düğün var. Sonunda erdik biz murad..

İsrafil Yıldırım - Başkomutan 02:54

İsrafil Yıldırım - Başkomutan

Özledik vatanı gözledik Gözleri kapatıp bu aziz milleti biz dinledik Yaralarımız var içimizi sızlatan Analarımız var Yürekleri ağlayan Şerefsizler var vatanını satan Devlet başkanım geri gelsin idam.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milletin Adamı Erdoğan 1. Bölüm 49:40

Milletin Adamı Erdoğan 1. Bölüm

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zorluklarla, mücadelelerle dolu hayatını anlatan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli Ülke TV ve Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Milletin Adamı Erdoğan belgeselinde Erdo..

Murat Yıldırımın Eşinin Bakımsızlığı Şaşırttı! 01:37

Murat Yıldırımın Eşinin Bakımsızlığı Şaşırttı!

İmane Elbani'nin bakımsız hali şaşırttı.Lerzan Mutlu ise biz Hülya Avşar'ın burnunun içindeki kılları bile görmüş eleştirmiş insanız açıklamasını ilave etti...

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Makyajını Nasıl Yapıyor 00:29

Bülent Ersoy Makyajını Nasıl Yapıyor

Filmin Adı: Biz Ayrılamayız Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülben Ergen, İsmet Özhan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1989..

Bülent Ersoy Viski İçmek İsterse 01:13

Bülent Ersoy Viski İçmek İsterse

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası 00:53

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası

Almanya'da başlayan 'bira yogası' şimdi de Tayland ve Avustralya'da yapılıyor. Yoga yapanlar deneyimlerini şu sözlerle aktarıyor: Biz iki şeyi birleştiriyoruz, bira içmeyi ve yogayı. Zihnimizi bira şişesine odaklayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

Far Cry Primal Oynuyoruz Ep (1) Giriş 30:01

Far Cry Primal Oynuyoruz Ep (1) Giriş

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere Far Cry Primal serisine başladım bence eğlenceliydi oyun için çok bekledim lütfen like atmayı unutmayın ve tanıdıklarınıza söylerseniz biz daha hızlı büyürüz...

Bensu Soral ile Çok Özel Röportaj 02:41

Bensu Soral ile Çok Özel Röportaj

İçerde dizisinin Melek’i, tarzıyla ve güzelliğiyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı oyuncu Bensu Soral’la biraz çocukluğundan, biraz alışkanlıklarından bahsettik. Biz röportajı yaparken çok eğlendik, güldük, şarkı s..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medya Kritik - 2 Mayıs 2017 46:12

Medya Kritik - 2 Mayıs 2017

'ÇÜNKÜ BİZ'; Türkiye'nin, haber kanalı olarak, bilginin, tecrübenin, hızın ayrıcalığıyla haber dünyasındaki yerini; haftanın 7 günü 24 saat yayınla daha da güçlendirdik..