#Miri yusif sənləbiz senle biz

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi 01:58

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi

Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz akşam Zorlu’da görüntülendi. Bursin’in Şahinkaya, hakkında dediği “Nilperi’nin ağzı kokuyordu öpüşürken” sözleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Nilperi Şahinkaya, soğan-sarımsak..

  • BETA tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun 00:14

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…..

  • PengoTV tarafından
  • 16.748 görüntüleme
  • 5 yıl önce
10 Kasım 1881-193∞ Atamızı Saygı ile Anıyoruz 00:09

10 Kasım 1881-193∞ Atamızı Saygı ile Anıyoruz

Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz cumhuriyetin. Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 237 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KAFES FİLMİ TEK PARÇA TÜRK FİLMİ AKSİYON 1:53:57

KAFES FİLMİ TEK PARÇA TÜRK FİLMİ AKSİYON

Ülkümüz göklerde dalgalanan sancak, Biz Allah'ın huzurunda eğiliriz ancak.nnTelif Hakkı Kafes Filmi (Muse Network - E)' ne Aittir. Destek olmak için Beğen'' ve ''Abone Ol'' 'a Tıklayabilirsiniz.....

  • Yerli Dizi tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülken: önce Azeri dili dedi, sonra demez olaydım dedi 02:20

Okan Bayülken: önce Azeri dili dedi, sonra demez olaydım dedi

Karşısındaki bu Azerbaycanlı hanım : Azeri dili demeyin! diye başlayıp enfes bir de tarih dersi verdi. Okan Bayülken'in ve stüdyodakilerin donduğu dakikalar. bu kadındaki tarih şuuru biz de yok maalesef..

  • PengoTV tarafından
  • 2.224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı 03:47

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı

Şam'daki şiddet yüzünden evini terk etmek zorunda kalan 10 yaşındaki doğuştan görme engelli Ansam, Suriyeli çocuklarla birlikte söylediği şarkısında umut dolu mesajlar veriyor. Ansam ve beraberindeki Suriyeli çocuklar um..

Hayaller Ve Gerçekler 04:48

Hayaller Ve Gerçekler

Bazen Biz Ne Kadar Hayal Kursak, Ve Ne Kadar İstesekte, Olmadımı, Olmuyor İşte.....

Prezervatifle, Corona Viruse Meydan Okuyan Ruslar 02:01

Prezervatifle, Corona Viruse Meydan Okuyan Ruslar

Rusların prezervatifle (condom) yaptıkları yeni icatlar :-D mutasyonlu .çözümler. hep virüs mutasyona uğrayacak değilya biraz biz de dercesine...

  • PengoTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler 01:42

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler

Biz olsak kırk defa müdahale eder, 100 defa yardım ederdik. Çocuk harika anne babası daha da harika..

  • PengoTV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

Mahallelinin 'leylek' takvimi 04:02

Mahallelinin 'leylek' takvimi

Amasya'da bir mahallede bulunan leylekler mahalle sakinlerine rehberlik ediyor. Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan Eymir Mahallesi'nde leylekler mahalle sakinlerine yüz yıllardır rehberlik ediyor. Mahalle muhtarı Cemal..

MISIR HALKI AYAKLANDI SİSİ'YE TEPKİ - Türkiye İle Savaşmak Deliliktir 02:23

MISIR HALKI AYAKLANDI SİSİ'YE TEPKİ - Türkiye İle Savaşmak Deliliktir

MISIR HALKI AYAKLANDI SİSİ'YE TEPKİ - Türkiye İle Savaşmak Deliliktir Mısır halkı ayaklandı: Biz sisiye yetki vermedik Mısır'da vatandaşlar, meclisin Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi’ye Libya’ya askeri müdahalede bulunma ..

Büyükçekmece’de uyuyan eşini boğarak öldüren cani kocanın komşusu konuştu 03:12

Büyükçekmece’de uyuyan eşini boğarak öldüren cani kocanın komşusu konu

İstanbul Büyükçekmece’de eşini uyuduğu sırada boğarak öldüren cani kocanın komşusu konuştu. Komşulardan Songül Altınay, “Kendileri çok iyi insanlardı. Olaydan sonra biz de şok olduk olaydan sonra eşinin kız kardeşini ara..

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Çalınan sondaj makinesi bulundu 02:28

Çalınan sondaj makinesi bulundu

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANMIŞ, JEOLOJİ MÜHENDİSİ İLKER BALIK'IN SONDAJ MAKİNESİ PAZARLIK YAPILIRKEN ÇALINMIŞTI! BİZ DE BU OLAYI EKRANLARINIZA TAŞIMIŞTIK. NİHAYET İYİ HABER GELDİ. 2 MİLYON DEĞERİNDEKİ SONDAJ MAKİNESİ AYLAR ..

Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor 04:40

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor

Korona virüs vakalarının yoğun görüldüğü iller arasındaki Adana’da korona hastasının yanına girmek için gelen yakınları sağlık çalışanlarına zorluk çıkartıyor. Pandemi Acil Servis Hemşiresi İklime Karatay, “Hastanın yanı..

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Tüfekle dehşet saçtı! 02:09

Tüfekle dehşet saçtı!

ADAM KOMŞULARLA KAVGAYA TUTUŞTU, KARISI ONU KORUMAK İÇİN ELİNE POMPALI TÜFEĞİ ALIP 4 KİŞİYİ YARALADI. MAHALLELİ, EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜRKEN ONU BİZ KORUYORDUK DİYEREK KADININ BU YAPTIĞINA İSYAN ETTİ...

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi 02:21

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi

İSTANBUL 4 HIRSIZ, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ ÖYLE BİR YÖNTEMLE ÇALDI Kİ, KAMERA KAYITLARINI GÖREN ŞAŞTI KALDI... HAYDİ BİZ DE BAKALIM....

Bel, boyun ağrısı çekenler dikkat! 01:50

Bel, boyun ağrısı çekenler dikkat!

PANDEMİ YÜZÜNDEN EVDE KALINCA PEK ÇOK KİŞİNİN BEL VE BOYUN AĞRILARI KATLANDI. BİZ DE BASİT ŞİKAYETLER İÇİN EVDE YAPILMASI GEREKENLERİ İŞİN UZMANA SORDUK...

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması 02:54

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı veda konuşmasında, Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz. açıklamasında b..

Güce dayanmayan savunma sporu 02:27

Güce dayanmayan savunma sporu

GÜÇ KULLANILARAK YAPILAN PEK ÇOK SAVUNMA SPORU VAR... BİZ ŞİMDİ SİZİ ÖZELLİKLE KADINLAR İÇİN GÜCE, KUVVETE GEREK KALMADAN, ODAKLANARAK KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRETEN ÇOK ÖZEL BİR PROGRAMLA TANIŞTIRALIM.....

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayrete düşürdü 03:55

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayre

Beyoğlu’nda bir hırsız, güpegündüz vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta “örümcek adam” gibi tırmandı. Camlarını kırarak girdiği iki daireden dizüstü bilgisayar çalan hırsız, karşı binadaki dairelerin de musluk, bat..

Cam Kapı Elinde Kalan Temizlik Görevlisi 00:26

Cam Kapı Elinde Kalan Temizlik Görevlisi

Bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan adam cam kapıyı açıp kapanmasın diye önüne bir şey koymak isterken cam kapı tuzla biz olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Asansörde ''koronavirüs'' kavgası! 02:27

Asansörde ''koronavirüs'' kavgası!

ANKARA'DA YAŞAYAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ YAĞMUR ÖZKAVAK, ANNESİYLE BİRLİKTE GİTTİĞİ BİR AVM'DE TALİHSİZ BİZ OLAY YAŞADI. İDDİAYA GÖRE FENOMENİN ANNESİ, ASANSÖR İÇİNDE BİR ERKEK TARAFINDAN DARBEDİLDİ...