#Miri yusif sənləbiz senle biz

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği 36:43

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Tür

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği kadifeden kesesi TÜR : FASIL (Turkish Of Music) ALBÜM : ÇİLİNGİR SOFRASI ( FULL ALBÜM ) YAPIM : NAZ MÜZİK İndim Havuz Başına Alıverin..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Sezen Aksu   Kaç Yıl Geçti Aradan 03:29

Sezen Aksu Kaç Yıl Geçti Aradan

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya  Azeri Seryali 00:41

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya Azeri Seryali

Təhsilin önəmindən, erkən nikahların yaratdığı problemlərdən, qadınlara qarşı fiziki və mənəvi zorakılıqlara qarşı mübarizədən, eləcə də gənclərimizin doğma torpaqlara bağlılığından, zəhmətin və elmin birgəliyinin yaratd..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

İbrahim Tatlıses - İnsanlar 03:14

İbrahim Tatlıses - İnsanlar

İnsanlar,insanlar Seveni yandırırlar insanı kandırırlar Gülerler gülerler Meleği andırırlar insanı kandırırlar Elele dolaşırdık masallar anlatırdık Acı tatlı her şeyı beraber paylaşırdık şimdi ne oldu bize söyle neden a..

Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı 01:05

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı

Alman otomobil devi Mercedes kendi kendine gidebilen yeni nesil elektrikli aracını tanıttı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan organizasyonda Mercedes Benz Maybach 6 modeli görücüye çıktı. Elektrikli araç 100 k..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..