#Miri yusif sənləbiz senle biz

Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak 05:11

Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti katıldığı bir organizasyonda hayranlarına müjdeyi verdi. 25 yıllık evlilik hayatlarıyla camiada parmakla gösterilen Aslantuğ çifti, projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Mehmet..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç Ve Sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'den Evlilik Sinyali 10:30

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'den Evlilik Sinyali

Oğuzhan Koç, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Yağmur Tanrısevsin’le birlikte önceki akşam yılbaşı partisine katıldı. Yakın dostları, İbrahim Büyükak’ın da katıldığı partide sahneye Evrencan Gündüz çıktı. Oğuzhan Koç ve sev..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

 Poğaça Tarifi 01:10

Poğaça Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu 4,5 su bardağı un İçi için; Peynir Maydanoz Üzeri için; 1 çay bardağı galeta unu Hazırlanışı; 1.2 su bardağı yoğurt,1 su b..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Gül Tatlısı Tarifi 02:07

Gül Tatlısı Tarifi

Gül Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gr eritilmiş tereyağı 1 çay bardağı irmik 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su ..

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar 03:41

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar

Okan Çabalar’ın BKM Mutfak Uniq’deki gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Parlak ve Murat Eker her zamanki keyifli halleriyle kameraların karşısındaydı. Okan Çabalar’ın gösterisine sonra gele..

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Tatlısı Tarifi 01:45

Baba Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 su bardağı un Şerbeti İçin; 3 su bardağı şeker 3 bardağı su 1 çay kaşığı limon suyu Not : Şerbet kaynatılmaya..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık 02:15

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam eşi Necati Gülseven için Cihangir Hazine'de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yaşar doğum günü sonrası, “Sesim çok kısıldı, bugüne yetişmek için iki üç gündür iğne vuruluyorum.” dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamdiye Mutlu -  Denize Dalmayınca 03:11

Hamdiye Mutlu - Denize Dalmayınca

Denize dalmayınca Bir balık almayınca Biz burdan kalkmayız Gök kandil olmayınca Aman aman Alim nerdesin Aman aman kaldır camın perdesin Aman aman benim gibi dertli misin Denize dalayım mı Bir balık alayım mı Ay battı g..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Kremalı Mini Pastacıklar 02:21

Kremalı Mini Pastacıklar

1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı tuz 3 yemek kaşığı şeker 1 paket Pakmaya Damla Sakızlı Çörek Harcı 4-4, 5 su bardağı un Üzeri için; Pudra şekeri Hazırlanışı; 1.1 yumurta,1 çay..

Seda Sayan Ve Murat Karabova’yı Hiç Böyle Görmediniz 00:44

Seda Sayan Ve Murat Karabova’yı Hiç Böyle Görmediniz

Siz deyin yılan hikayesi, biz diyelim aşkın mesaisi!.. Dün gece Günay’da sahne alan Seda Sayan aşka geldi, şarkılarını Murat Karabova’nın elini tutarak söyledi!.. Murat Karabova ve Seda Sayan dün resti çekti… Son dönemde..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..