#Miri yusuf men heçkimim müzik dinle

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılın Kadını Ödülü Cansu Dere'ye Verildi!! 00:54

Yılın Kadını Ödülü Cansu Dere'ye Verildi!!

Anne dizisinde başarılı performansıyla göz dolduran güzel oyuncu, GQ Dergisis'nin Men Of The Year Ödüllerinde Yılın Kadını Ödülünü aldı. Cansu Dere bakın aldığı bu ödülle ilgili nasıl çarpıcı açıklamalarda bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hile Yaparken Yakalanan 10 Ünlü Sporcu 07:52

Hile Yaparken Yakalanan 10 Ünlü Sporcu

Dünyaca tanınmalarının sebebleri, işlerinden ziyade hırslarına yenilip hileler yapmalarına neden olup bağlı bulundukları spor organizasyonlarından men edilmelerine sebeb olan davranışlarıdır...

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karayip Korsanları   Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı 00:59

Karayip Korsanları Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı

Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi başrol oyuncularına Javier Bardem’in de dahil olduğu yeni Karayip Korsanları serisi ‘Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ (Dead Men Tell No Tales) filminin yeni fragmanı yayınlandı...

Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle 1:37:50

Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle

Filmin Konusu Ajan K’nın işi bu kez çok ama çok zordur. Çünkü bir nedenden dolayı zamanda geriye doğru yolculuk yaparak Ajan K’yı bulmalı ve kendisini ikna ederek Dünya’nın sonunun geleceğine inandırmalıdır. Ajan J. bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Will & Grace 9. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:30

Will & Grace 9. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Will & Grace 9. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Mart Perşembe Günü NBC'de Will & Grace 9x12 Promo/Preview The Three Wise Men Will & Grace Season 9 Episode 12 Promo Will & Grace 9x12 Promo The Three ..

Humpty Dumpty meets Cinderella - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs 05:00

Humpty Dumpty meets Cinderella - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Song

En popüler ingilizce çocuk şarkılarından Humpty Dumpty nin bu yeni videosunda Külkedisi Sindirella ve Humpty Dumpty birlikte. Humpty Dumpty Şarkı Sözleri: Humpty Dumpty sat on a wall, Humpty Dumpty had a great fall, A..

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

UEFA'dan Beşiktaş'a Kötü Haber 00:20

UEFA'dan Beşiktaş'a Kötü Haber

UEFA Tahkim Kurulu, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'da oynanan Olympique Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş'a verilen 2 yıl içinde benzer olayların tekrar yaşanması halinde uygulanacak bir yıl Avr..

  • OFSAYT tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

The Royals 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:29

The Royals 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

The Royals 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Nisan Pazar Günü E!'da The Royals 4x05 Promo/Preview There's Daggers in Men's Smiles The Royals Season 4 Episode 5 Promo The Royals 4x05 Promo There's Da..

Bulbbul | Official Trailer | Rahul Bose, Tripti Dimri, Avinash Tiwary | Netflix India 02:30

Bulbbul | Official Trailer | Rahul Bose, Tripti Dimri, Avinash Tiwary

Hell hath no fury like a woman scorned.nnBulbbul, a supernatural thriller produced by actor & producer Anushka Sharma (Clean Slate Films), is the haunting tale of a child bride who grows up to be an extremely mysterious ..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Karagözcü Nevzat Bohçacı Kılığında 01:06

Karagözcü Nevzat Bohçacı Kılığında

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Sarhoş Koca Şiddeti 01:10

Sarhoş Koca Şiddeti

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Latif Doğan - Öz İngilizce Küstüm Performans 04:00

Latif Doğan - Öz İngilizce Küstüm Performans

Stüdyoda bulunan taç giymiş güzelimizin yanında karizmayı çizdirmemek için Küstüm şarkısını İngilizce de okurum diyen Latif Doğan ın iman gücüyle giriştiği bu performans sizlerle...Veri vir yu tök piratoffff...küstümm..

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

ZAKKUM __ Affettim Mahvettiklerini (2020) 04:54

ZAKKUM __ Affettim Mahvettiklerini (2020)

Zakkum // Affettim Mahvettiklerini Albüm: DUBLE - 2 (2020) Yapım: ZAKKUM Müzik © Kayıt: Ankara, Midas'ın Kulaklığı Stüdyoları - Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol Düzenleme: Yusuf Demirkol..

ZAKKUM __ Elveda (Akustik) 04:30

ZAKKUM __ Elveda (Akustik)

- Zakkum // Elveda (Akustik) Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol - Yapım: ZAKKUM Müzik © 2021 Yönetmen: İmre Haydaroğlu Mekan: Cafe Botanica / Ankara - Vokal: Yusuf Demirkol Kahon, Shaker: Cem Senyücel Gitar: Eren Pa..