#Miri yusuf senden olmaz müzik dinle

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Mehdi Çiftçi - Deli Yağmurlar Yağar 04:15

Mehdi Çiftçi - Deli Yağmurlar Yağar

Gecelerun koynuna girdum senden habersuz Ay üstümi örtti da ben yine kaldum sensuz Deli yağmurlar yağar (Oooy) Yağmurlarda yanarum (Oooy) İçun içun sevdanı (Oooy) Yüreğume katarum (Oooy) Yalnızlık şimdi sessiz bir..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:35

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Serkan Kaya - Sevemiyorum Dinle Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?' isimli albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken Serkan Kaya, Poll Production by Polat Yağcı markasıyla yayınladığı albümünün ilk video klip çalışmasını Kemal Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Tekyıldız - Sen Yarım Ben Yarım 04:26

Murat Tekyıldız - Sen Yarım Ben Yarım

Söz & Müzik: Alp Civan Yörük Düzenleme: Güneş Ünal Mix Mastering: Ercan Yazıcı Yönetmen: Yusuf Akbak / Osman Işık..

Bengisu Alp - Yara 03:24

Bengisu Alp - Yara

Produktör: Yusuf Keskin Söz&Muzik: Bengisu Alp Düzenleme: Ozan Gulek Mix&Mastering: Orçun Çatar Klip yönetmeni: Emrah Özbilen Kurgu&Color: The Post Brothers..

Rüzgar Eser - Baskın Var 03:04

Rüzgar Eser - Baskın Var

Söz: Yusuf Bulut Müzik: Latif Yücel..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Gamze Ökten - Yaralandım (Akustik) 02:36

Gamze Ökten - Yaralandım (Akustik)

Hey benim deli yürekli yarim,senden uzaklarda ne olacak bu halim... Gececilere keyifli dinlemeler ❤️ Söz ve müzik : Kerem Ökten..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..