#Miri yusuf senden olmaz müzik dinle

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Ariana Grande - Problem ft. 03:27

Ariana Grande - Problem ft.

I got one more problem with you girl Seninle bir sorunum var kızım Aye Aye Baby, even though I hate ya Bebeğim,senden nefret ettiğimi düşünsem de I wanna love ya Seni sevmek istiyorum I want you-u-u Seni istiyorum And ..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum 03:22

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Ahmet Kaya - Ada Sahilleri dinle Anonim – Ada Sahillerinde Bekliyorum Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Evleneceksen Gel - Ben Şuan Şanslımıyım ????? 00:59

Evleneceksen Gel - Ben Şuan Şanslımıyım ?????

Evleneceksen Gel Yusufun Talibi Nevinle Zor Anları..

  • tnx4life tarafından
  • 2.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video 04:18

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.550 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra 02:25

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelen..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik 03:49

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenleri..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca 10:54

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca www.cubbeliahmethoca.tv cubbeliahmethocatv Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bul..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstersen Yatakta İstersen Ayakta  Komik  Cübbeli Ahmet Hoca 02:15

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse 02:24

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Şeytanın Hileleri - 1.Bölüm 06:41

Şeytanın Hileleri - 1.Bölüm

Muhyiddin-i Arabinin Eseri Olan, Yusuf Ziya Özkan'ın Seslendirdiği Ve Yıldız Productionun Hazırladığı şeytanın Hileleri..

Şeytanın Hileleri - 2.Bölüm 07:40

Şeytanın Hileleri - 2.Bölüm

Muhiddin-i Arabinin Eseri Olan, Yusuf Ziya Özkan'ın Seslendirdiği Ve Yıldız Productionun Hazırladığı şeytanın Hileleri 2..

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017 00:40

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017

Medical Park Arena'da oynanan ve yüksek tempoda geçen mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri, 23. dakikada N'Doye ve 48. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Öte yandan 65. dakikada Trabzonspor'da Uğur Demirok, ..

Zinadan Kurtulamıyorum Lütfen Bana Yardım Edin - Mehmet Yıldız 05:10

Zinadan Kurtulamıyorum Lütfen Bana Yardım Edin - Mehmet Yıldız

Hz. Yusuf (a.s) kardeşleri tarafından atıldığı kuyudan ve Züleyha'nın iftirası üzerine girdiği zindandan Mısır gibi bir azizliğe Sultan olur.. Diğer birçok İslami soru için kanalımıza abone olabilirsiniz...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Osmanlı Devleti'nde Ordu Ve Saltanat İlişkisi izle 01:16

Osmanlı Devleti'nde Ordu Ve Saltanat İlişkisi izle

Osmanlı Devleti'nde ordu ve saltanat ilişkisi. Konu hakkında Yusuf Halaçoğlu ile yapılan röportaj..

Osmanlı'da Yönetim Ve Padişah'ın Yetkileri izle 02:55

Osmanlı'da Yönetim Ve Padişah'ın Yetkileri izle

Osmanlı Devleti'nde yönetim ve padişahların yetkileri. Konu hakkında Yusuf Hallaçoğlu ile yapılan röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi! 01:35

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi!

150'den fazla sivilin öldüğü İdil’de onlarca masum çocuk da hayatını kaybetti. Esad’ın kanlı saldırısında Abdulhamit El Yusuf isimli bir babanın ikiz çocukları da ölenler arasında... Acılı baba çocuklarını elleriyle topr..