#Miri yusuf senden olmaz müzik dinle

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Bülent Serttaş  Söyleme 04:05

Bülent Serttaş Söyleme

Seher yeli, sitem götür o yare Ona selam saldığımı söyleme Düşmüşem derdine ama ne çare Boynu bükük kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyleme, söyleme sakın söyleme Bir başıma kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyl..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Metin Işık  Seni Seviyorum 04:45

Metin Işık Seni Seviyorum

Daha tanımadan sana Hasretinle cevap verdim Anlamadan karar verme Senin için neler çektim Yüzümdeki çizgilere Saçımdaki şu aklara Yakıniken uzaklara gidemedim Gidemedim ben senden uzak Gidemedim gidemedim Ferhat..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Selami Şahin  Özledim Her Şeyini 05:15

Selami Şahin Özledim Her Şeyini

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sı..

Esmeray Ayrılık Olsa Bile 03:09

Esmeray Ayrılık Olsa Bile

Ne zenginlik ne de güzellik isterim Ne mutluluk düşünürüm senden başka Gururla söyleyebilirim sevgilim Elden gelse tekrar başlardım bu aşka Yüz kere la la la bin kere la la la onbin kere la la la yüzbin kere Elden gelse..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix) 02:29

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix)

Ece Ronay'ın BabbaMedia etiketiyle yayınlanan Sevesim isimli çalışması şimdi Can Demir ile Remix olarak yayında.nnnnnnnŞarkı SözlerinnnSevesim geliyor sevesim,nYine yollara düşüp ona gidesim nNefesim kesilir nefesim, n..

  • GÜL tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

88 yaşındaki kadın nasıl öldü 15:41

88 yaşındaki kadın nasıl öldü

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce