#Mirkelam yazık günah müzik dinle

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz 03:23

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz

Yalnız Uyunmaz şarkı sözleri ile Yapma beni böyle yalnız ortada bırakma Duramam sensiz, Susma anlat içindeki kalan duygularla çözeriz belki Ağla dök içindeki kini biraz rahatla iyi gelecek Sonra bu kararsız kalbim dem..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Zeynep Casalini - Delilik 04:13

Zeynep Casalini - Delilik

Delilik;kısa sürer çok Pişmanlık uzun. Kararın doğru gibidir, Sonrası hüzün. Birde bakarsın arkanı dönüp, Kalmamış huzur. Soru sormaz,akıl almaz, Tükenir gücün. Sevgilim bitmiş, Aşkımız bizim çoktan bitmiş. G..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe 04:42

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe

Güneşe, yıldızlara sorar seni ararım Yağmura, bulutlara sorar seni ararım Yorgunum aramaktan, gördüğüme sormaktan Dön gel bir tanem dön gel Asırlık şu çınara su içtiğim pınara Havadaki turnaya sorar seni ararım Ağaçla..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video 06:14

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video

SERKAN KAYA - BU ŞEHRİN GECELERİ - OFFICIAL VIDEO - (Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar) BU ŞEHRİN GECELERİ ŞARKI SÖZLERİ LYRICS: BİR BAŞKA HÜZÜN TAŞIR BU ŞEHRİN GECELERİ HEP SENİ HATIRLATIR BU ŞEHRİN GECELE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ey Aşk 03:52

Berkay - Ey Aşk

Ey aşk beni şaşırt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Ey aşk hadi yanılt bi kere Soruyorum işte sana yine nedir mesele Tutundum sana ben dalından düştüm en son Ölmedim öldüremedin Sana kalsa her şey yolunda sa..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Sus 04:26

Zara Sus

ÇAĞIRMA GELEMEM YILLAR GEÇTİ BİR KERE İSTESEM DE SEVEMEM KEDER DOLDU GÖNLÜME SUS SUS SUS BEN MAZİYİ UNUTTUM HATIRLATMA BİR DAHA AŞKI GÖMDÜM İÇİME SEN DE SAKLA TOPRAĞA SUS SUS SUS SÖYLEME DUYMASIN ACI VERME KALBİME ÇA..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maral Ayvaz - Hoviv 03:00

Maral Ayvaz - Hoviv

Spotify: Çoban Ovaların,vadilerin, tepelerin çobanı Sessiz, ağlamaklı, kederli Aşktan içine kapanmış, bağrı yanık Kavalını yanık öttürüyor Çoban sessiz, kalp acısıyla Kavalını almış, Mecnuna dönmüş Onu duyacak kimse yo..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Orman Hapishanesi Jungle Jail 07:50

Orman Hapishanesi Jungle Jail

Genç tutuklu diğerleri, o hızla tam gün ya da prison.Jusqu'au her şeyi değişiklikleri için günah keçisi oldu gibi her şeyi küçük ve cılız arriver.Plus bir çılgın hapiste geldiğinde, kendisi hiyerarşinin en üstüne yürür b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce