#Misafirle paylaşmak

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanal Terapist İle Dertleri Anlatmanın Yolları 03:49

Sanal Terapist İle Dertleri Anlatmanın Yolları

Hiç tanımadığınız biriyle sırlarınızı paylaşmak daha kolay olabilir. Bunun en kolayı da anonim olarak bir chatbotu terapistiniz yapmanızdır Çünkü travmalar anonimken daha kolay anlatılıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Köpekten Korkan Büyük Köpek 01:43

Yavru Köpekten Korkan Büyük Köpek

Kaptaki yemeği paylaşmak istemeyen minik köpek büyük köpeğe kafa tutuyor...

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borç İçinde Kalmaktan Kafası Karışan Adam 00:53

Borç İçinde Kalmaktan Kafası Karışan Adam

Belli ki hem bir sürü borcu olan hem de memleket meselelerine ziyasediyle kafasını takan bir abimiz isyanını bizlerle paylaşmak istemiş. Umarız en kısa zamanda dertlerinden kurtulur..

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Birbirimize Olan Bağlılığımızı Nasıl Artırabiliriz Kız Tarafı 00:34

Birbirimize Olan Bağlılığımızı Nasıl Artırabiliriz Kız Tarafı

Yaşanmışlıklar, birlikte deneyimlemek, ve paylaşmak birbirimize olan bağlılığımızı artırır...

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Yeni Mercedes A Serisi - Bilmeniz Gerekenler 04:10

Yeni Mercedes A Serisi - Bilmeniz Gerekenler

Dördüncü nesil Mercedes A Serisi geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Yeni Mercedes A, Mart ayındaki Cenevre otomobil fuarında ilk defa görücüye çıkacak. Dolayısıyla şu anda aracın detaylı test sürüşünü yapma imkanım maalesef ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Kiremithane Çocuğunun İstanbullulara Meydan Okuması 00:31

Adana Kiremithane Çocuğunun İstanbullulara Meydan Okuması

Adana Kiremithane Çocuğunun İstanbullulara Meydan Okumasını gördüm ve paylaşmak istedim aman kendinizi kollayın istanbullu çocuklar..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:48

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı

Avril ve annesi Mado birbirlerinden daha fazla farklı olamazlardı. 30 yaşında olan Avril evli ve çalışan bir kadındır. O annesinin tam tersi, her daim çocuksu, kaygısız ve küstahtır. Bu iki farklı kadın aynı zamanda hami..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Childish Gambino - This Is America (Muhteşem Eleştiri) 04:04

Childish Gambino - This Is America (Muhteşem Eleştiri)

Muhtesem bir klibe sahip olan yeni childish gambinonun sarkisini sizlerle paylasmak istedim. Amerika ve her türlü konular hakkinda elestri iceren video son günlerde baya bir olay oldu. izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Çitayı Öldüren Aslanlar 01:10

Çitayı Öldüren Aslanlar

O çene ve pençelere karşı hiç şansı yok, keşke hız yapıp kaçabilseydi... Yiyeceğinden değil, pisliğine öldürüyor. Bölgedeki potansiyel avları paylaşmak istemiyorlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Eve Lazım Stres Topu 00:29

Her Eve Lazım Stres Topu

Bu videoyu sizinle paylaşmak istedim. Özellikle Türkiye'de herkesin böyle bir şeye kesinlikle ihtiyacı var. Dolmuşçusu bir yandan, motorcusu bir yandan, siyasetçisi bir yandan... Bunun satıldığı bir yer varsa linkini aşa..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..

Cansu Yegin Kırmızı Rujlu Parti Makyajım Vogue & Clinique 06:43

Cansu Yegin Kırmızı Rujlu Parti Makyajım Vogue & Clinique

Herkese yeniden merhabaa:) Geçenlerde katıldığım bir partide yaptığım makyajı sizlerle paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz!:)..

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği 12:14

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği

Bu videoda aslında yoğun makyaj yaptığım birçok videomda ufak ufak değindiğim ama bu kadar detaylı göstermediğim bir uygulamayı gösterdim.Özellikle çoğu instagram fotoğraflarında burnumun incecik çıkmasının sebebi! ???? ..

Sema'dan Nagihan'ın Ödül Teklifine Tepki Çok Güzel Film 98. Bölüm Survivor 2018 03:39

Sema'dan Nagihan'ın Ödül Teklifine Tepki Çok Güzel Film 98. Bölüm Surv

Ödül Oyununu Kazanan Nagihan'ın Ödülü Sema İle Paylaşmak İstemesi İki Takımın Da Gündeminde... İki Taraf Da Durumu Değerlendirdi...

  • BETA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Nagihan'ın Ödül Teklifine Sema'dan Şok Cevap 98. Bölüm Survivor 2018 04:19

Nagihan'ın Ödül Teklifine Sema'dan Şok Cevap 98. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de Ödül Oyununu Kazanan Nagihan, Bayram Ödülünü Rakibi Sema İle Paylaşmak İstedi Ama Hiç Beklemediği Bir Cevap Aldı...

  • BETA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlayda Özkök Üşengeç Kızlar İçin 5 Pratik Saç Modeli 07:25

İlayda Özkök Üşengeç Kızlar İçin 5 Pratik Saç Modeli

Sabahın soğuğunda hepimiz bazen saç yapmaya üşenmişizdir. Bu sebeple sizler için kendim de uyguladığım, pratik ve kolay bulduğum saç modellerini paylaşmak istedim...

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim 10:36

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim

Bu videoda ilkbahar ve yaz aylarındaki davetler ve de mezuniyetler için kombin önerilerimi paylaşmak istedim! Forever New'un yeni koleksiyonundan seçtiğim parçalar yaz davetleri ve mezuniyet partileri için birebir. Altın..