#Misafirle paylaşmak

Gerçek Hayatta PUBG 06:02

Gerçek Hayatta PUBG

PUBG de gün geçmiyorki daha değişik şeyler olsun.Videonun içeriğide Gerçek Hayatta PUBG ve videoda gerçekten çok güzel olmuş.Bizde sizlerle paylaşmak istedik...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Afşaroğlu Yuvarlak Kollu Tunik Nasıl Dikilir 06:25

Aslı Afşaroğlu Yuvarlak Kollu Tunik Nasıl Dikilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir tunik dikimi paylaşmak istiyorum. Bir önceki benimle hazırlanın videomda çok beğendiğiniz tuniğimi işte bu şekilde diktim...

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Aslı Afşaroğlu Mezuniyet Şal Bağlama Modeli 04:42

Aslı Afşaroğlu Mezuniyet Şal Bağlama Modeli

Bugün sizlerle böyle bir model buldum ve mezuniyet özel günler için uygun olduğunu düşündüm ve paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :)..

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum 13:54

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum

Herkese merhabalar, bu videomda Ramazan öncesi yaptığımız küçük hafta sonu tatilini paylaşmak istedim.Bu kısa tatil için İstanbul’dan çok uzaklaşmadan Yalova’da ki Rizom Tatil Köyü’nü tercih ettik...

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular 07:54

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular

Herkese merhabalar bu videomda diş beyazlatma serüvenimi sizlerle paylaşmak istedim . Özellikle doktorumla birlikte bu videoyu hazırladım ki daha açıklayıcı ve anlaşılabilir olsun . Umarım keyifle izlersiniz :)..

Rimel Askına Bordo Tonlarda Cut Crease Makyajı 09:10

Rimel Askına Bordo Tonlarda Cut Crease Makyajı

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda bordo tonlarında cut crease makyajını nasıl uyguladığımı sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca bordo tonlarında cut crease makyajınının nasıl uygulanacağı hakkında da bilgi sahibi olabil..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Rimel Askına Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum 10:11

Rimel Askına Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda göz altı morluklarımı nasıl kapttığımı sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca göz altı morluklarımı nasıl kappatığım haricinde turuncu corrector ile ilgili ilk izlenimide öğrenebilirsiniz..

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır 00:37

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır

Kevserin Mutfağından kaynayan sütün dibinin tutmaması için güzel bir püf noktası. Son yıllarda kutu sütlerle ilgili ortaya atılan olumlu-olumsuz görüşler herkesin kafasını karıştırmaya başladı malum. Bu nedenle birçokla..

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Rimel Askına Makyaj Koleksiyonum 25:44

Rimel Askına Makyaj Koleksiyonum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle makyaj koleksiyonumu paylaşmak istedim. Umarım makyaj koleyksiyonumu beğenirsiniz. Sizi seviyoruum :)..

Rimel Askına Evde Manikürümü Nasıl Yapıyorum 08:30

Rimel Askına Evde Manikürümü Nasıl Yapıyorum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle el bakım rutinimi paylaşmak istedim. Umarım el bakım rutinimi ve nasıl uyguladığımı beğenirsiniz. Sizi seviyoruum :)..

Rimel Askına Şal Bağlama Farklı Yüz Tipleri İçin 04:38

Rimel Askına Şal Bağlama Farklı Yüz Tipleri İçin

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere şal bağlama stilimi paylaşmak istedim. Ayrıca bu videoda şal bağlama stilinin nasıl uygulandığınıda bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Pratik Şal Bağlama 03:04

Rimel Askına Pratik Şal Bağlama

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere şal bağlama stilimi paylaşmak istedim. Ayrıca bu videoda şal bağlama stilinin nasıl uygulandığınıda bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Makyajı Yaptı 12:53

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Mak

Çok güzel vakit geçirdiğim ve çok beğendiğim bu videoyu ben de sizlerle paylaşmak istedim.Umarım keyifle izlersiniz.Bu arada Luca çok tatlı bi insan...

Belgin Uruk Harika Topuz Saç Modelleri Topuz Modelleri 06:42

Belgin Uruk Harika Topuz Saç Modelleri Topuz Modelleri

Harika Topuz Saç Modelleri,Topuz Modelleri tasarım /Belgin Uruk Selam, Süper hızlı şekilde yaptığım düz topuz modellerini paylaşmak istedim...

Muhlama Kuymak Tarifi 04:49

Muhlama Kuymak Tarifi

Yapılışı çok kolay ve nefis bir tarif. Karadenizli arkadaşlarımız daha güzel yapar ama ben de tarifi paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Sevgilerimle....

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı 11:55

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle kuzenimle bir video paylaşmak istedim beni maymuna çevirse de editlerken de paylaşırken de çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir 08:17

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte çok çabuk sönen saçları nasıl daha hacimli hale getirebiliriz paylaşmak istedim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı 15:37

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit ve pratik bir yaz makyaj paylaşmak istedim, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..