#Mit müsteşarı

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Block B - Yesterday 03:04

Block B - Yesterday

Translation eo anin cheokhajima une boijiman eomeoganeun geol What did you do yesterday gomin cheokhajima yeouin geol aljiman eomeoganeun geol What did you do yesterday What did you do yesterday What did you do do do ilj..

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi 06:42

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi

Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in edindiği bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda örgütün Emniyet'teki gizli arşivi ele geçirildi ve kripto emniyetçiler tespit edildi. MİT'in yürüttüğü..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

 Hakan Fidan'a Yapılan Operasyonun Filme Alınmış Hali 06:37

Hakan Fidan'a Yapılan Operasyonun Filme Alınmış Hali

Yalan bir ifade alma bahnesiyle Türkiye Cumhuriyetine Türk milletine zarara uğratmak bahanesiyle kurulan oyunlarda Hakan FİDAN'a Yapılan Operasyonun Filme Alınmış Hali....

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Blackjack 21 - Beyin Yakan Olasılık Sahnesi 02:07

Blackjack 21 - Beyin Yakan Olasılık Sahnesi

21 Blackjack filminde MIT'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu, Fetö'cü Ekrem Dumanlı İle Ne Konuştu 04:58

Kılıçdaroğlu, Fetö'cü Ekrem Dumanlı İle Ne Konuştu

MİT TIR'ları ihanetinde kirli ittifak gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor. A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Sabah gazetesi özel istihbarat şefi Nazif Karaman, ihanet görüntülerinin Cumhuriyet gaze..

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Lamborghini Mitja Borkert Introduces The Terzo Millennio Design Concept 01:21

Lamborghini Mitja Borkert Introduces The Terzo Millennio Design Concep

Bu gelecek süper spor otomobilin vizyonudur. Centro Stile Lamborghini Tasarım Müdürü Mitja Borkert, İzleyici Millenio'yu izleyicilere tanıttı. Bu çarpıcı konsept MIT ile ortak olarak tasarlandı ve EmTech 2017'de açıklan..

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

Mi̇t'ten 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sergi 02:17

Mi̇t'ten 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sergi

MİT'in 90'ıncı kuruluş yıl dönümüne özel oluşturulan ve Türk istihbarat tarihinin değişik dönemlerine ait bazı doküman ve istihbari ekipmanın yer aldığı Temas Sergisi, 5 Mart-3 Haziran tarihlerinde ziyarete açık olacak...

İnceleme Amaçlı Gerçeğine Yakın Robot Balık Geliştirildi 03:00

İnceleme Amaçlı Gerçeğine Yakın Robot Balık Geliştirildi

MIT'nin bilgisayar bilimi ve yapay laboratuarı denizlerdeki yaşamı daha yakından incelemek için, ilk bakışta balığa benzeyen ve öyle hareket eden robot SoFi’yi geliştirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış 01:00

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış

Son dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında başta MİT olmak üzere güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe yiyen FETÖ'nün 'öğretmen' oyunu da çöküyor. Gittikleri ülkelerde kağıt üzerinde 'öğretmen' olan bu..

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot 01:46

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot

Dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan MIT’nin Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nda (CSAIL) gerçekleştirilen bir çalışma, robot-insan etkileşiminde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar pe..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye getirildi 01:03

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye

Milli İstihbarat Timi (MİT), PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD/YPG’nin sözde Şehit Cemşit Tugayı Komutanı İbrahim Babat’ı Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonuyla sağ olarak yakalayarak Türkiye’ye getirdi...

Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:27

Kırmızı listeye bir çizik daha!

KIRMIZI KATEGORİDE ARANAN DEAŞ’IN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU KASIM GÜLER, MİT’İN SURİYE’DEKİ OPERASYONUYLA YAKALANDI. DEAŞLI HAİN, EĞER YAKALANMASAYDI, SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YASA DIŞI YOLLARLA GEÇEREK SANSASYONEL EYLEM Y..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Aamir Khan & Katrina Kaif - Malangk 05:40

Aamir Khan & Katrina Kaif - Malangk

Ishq labon pe Ishq duaa mein Jism mein, rooh mein Ishq rava, rava rawa ravaa Ishq nazar mein Ishq bashar mein Aks mein, raks mein Ishqe nishaan Nishan nishan nishan Dum malang malang dum Dum malang malang Malang malang..

Eko Fresh - Orient Express 03:58

Eko Fresh - Orient Express

Eko Fresh - Orient Express Şarkı Sözleri Eko Fresh] Bruder, sag mir, was ist Heimat Heimat ist dort, wo ich ein Heim hab' Doch stell' dir vor, dort war ich noch keinmal Köln ist in meinem Herzen drin, doch Nerelisin? D..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..