#Miyim

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Saika & Şaika - Mehmet Yıldız 25:26

Saika & Şaika - Mehmet Yıldız

Evlilik kader midir ? Evleneceğim kişiyi dua ederek değiştirebilir miyim? Latife ne demek ? Bu tür soruları merak ediyorsanız kendiniz için ayıracağınız 25 dakikanız vardır herhalde :) İyi Seyirler.....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa. 04:55

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa.

Son bir defa göreydim seni Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin olur ulan Son bir defa göreydim seni Sanma aşkım şikayettir Bana ne gam ne de derttir Ölümden korkan namerttir Son bir defa göreyd..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selim Bölükbaşı Ft. Volkan Konak  Oyali Çemberune 04:04

Selim Bölükbaşı Ft. Volkan Konak Oyali Çemberune

Şarkı Sözleri Vuruldum çemberune da Çemberun oyasina Acaba girer miyim Yarimun rüyasina İpek mendilciğini de Yıkadım kırılmıyor Yarun bende resmi var Gülüyor konuşmuyor Yarum bana ev yapmiş da Üç tahta parçasindan Ölüm..

Türkiye'de İnsanların Ellerinden Sigarayı Alıp Yere Atmak 03:28

Türkiye'de İnsanların Ellerinden Sigarayı Alıp Yere Atmak

Bir genç sokakta sigara içen insanlara gidip ,ateşinizi alabilir miyim dedikten sonra ,yanan sigarayla kendi sigarasını yakıp yere atıyor.İşte sonrasındaki tepkiler..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Evan - Gitsem Bile 04:35

Ahmet Evan - Gitsem Bile

Şarkı Sözleri Belki sensiz yaşayamam Sıkılınca kalpten kaçamam Düşen yaprak misali Aşkı aleme bırakamam Hayalini yaşarım ama Olmayınca ağlarım Aşk bu oyun değil ki Yaralandım halbuki Gitsem bile, kalsam bile O küçük k..

Gülden Mutlu - Açık Yara 00:37

Gülden Mutlu - Açık Yara

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Mutlu  Açık Yara  Teaser 00:37

Gülden Mutlu Açık Yara Teaser

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bensu Soral, Sevgilisiyle  Seslendirme Yaptı 00:35

Bensu Soral, Sevgilisiyle Seslendirme Yaptı

Animasyon film ‘Doru’da sevgilisi Hakan Baş’la birlikte seslendirme yapan Bensu Soral, “Seslendirme yapmadan önce ‘İyi yapabilir miyim?’ diye biraz kaygılıydım” dedi. Baş ise, Bensu’ya layık bir film yaparsak belki yine..

  • ANKA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

D1 Grand Prix - Drift Top 10 05:35

D1 Grand Prix - Drift Top 10

Hiç düz gitmeyen şahincileri böyle pistlere davet ediyoruz.. diyecem de ne pisti , şahinciye pist desen ben kedi miyim ? der .Hem millet gaz parası zor buluyor...

  • JET TV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:03

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

El yüz yıkama çocuk şarkısı: YIKA YIKA -- Şarkı Sözleri BAK OYNADIK GÜZELCE, PARLARDA BAHÇELERDE DIŞARDAN EVE GELDİĞİNDE, ELLERİN KİRLENDİYSE KİRLENMEZ Mİ O ZAMAN YIKA YIKA YIKA,YIKA YIKA YIKA, ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA YAPAB..

PMS Regl Öncesi Sendromu Nedir 02:30

PMS Regl Öncesi Sendromu Nedir

Kilo mu aldım ben? Güzel miyim ben? Tatlı bir şey yok mu? Romantikli komedi açın ağlayacağım ben... Baş, bel, sırt, göğüs ağrısı, şişkinlik ve ne olduğunu bilmediğimiz garip davranışlar silsilesi PMS'i masaya yatırıyoruz..

Otobüsteki Yolcuları Hayran Bırakan Maçka'da Buluşalım Türküsü 00:45

Otobüsteki Yolcuları Hayran Bırakan Maçka'da Buluşalım Türküsü

O ses Türkiye yarışmacılarından Tuğba Gülyeşil, Otobüsteki yolculardan Türkü Söyleyebilir miyim? diye izin alıp Maçka'da Buluşalım türküsünü söylemiş ve yolcuları hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrikli Arabaları Yıkayınca Elektrik Çarpar Mı - Röportaj 06:32

Elektrikli Arabaları Yıkayınca Elektrik Çarpar Mı - Röportaj

Elektrikli arabalar geliyor! Hem de tam gaz. Akıllarda deli sorular; ben elektrikli arabamı nasıl şarj edeceğim? , evden kablo çekebilir miyim? , kısa devre yapar mı? , yıkarken elektrik çarpar mı? , hangi markaları..

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..