#Miyim

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Fundyy - Doğru Liman 02:48

Fundyy - Doğru Liman

Doğru Liman şarkı sözleri ile Kolay değil doğru limana yanaşmak, Gönlünü fırtınadan sakınmak. Kolay değil seni bir kere görmeden, Ayı yıldızı gecelere yakıştırmak. Ben senden kopabilir miyim sanki? Doğacak güneşim ne..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️ 30:59

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️

????Masamda hiç açmadığım çekmecede üzerinde çok gizli “ yazan mektup buldum‼️ ????Şekerle kanser arasında hiçbir ilişki yoktur. Şeker kanseri tetiklemez‼️ ????25 bin lira olan kongreye, hiçbir doktor kendi parasıyla gi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce