#Mobil uygulama

Burak Özçivit Saçlarının Dökülmesini Önlemek İçin Baba Olabilmeyi Riskemi Attı! 07:32

Burak Özçivit Saçlarının Dökülmesini Önlemek İçin Baba Olabilmeyi Risk

Burak Özçivit saçlarının dökülmesini önlemek için yaptırdığı uygulama öncesinde,uzmanların bu uygulama yapılırsa, hormonlar üzerinde olumsuz etkilerinden bahsedince yakışıklı oyuncu 'Baba olmam önemli değil, yeterki saçl..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uygulamanın Yardımıyla, 3 D ' deki Tüm Restoran Menülerini  Görme 00:53

Uygulamanın Yardımıyla, 3 D ' deki Tüm Restoran Menülerini Görme

Bu Uygulama, Bir Tüm Restaurant Menüsünü 3D olarak Görmenizi sağlar Artırılmış gerçeklik, bir akıllı telefon veya tablet ekranından bir sonraki Siparişinizi gerçek hayatta nasıl görünebileceğini görmenizi sağlar. KabaQ b..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Samsung Galaxy Note8 Tutorial Eğitim 01:07

Samsung Galaxy Note8 Tutorial Eğitim

Kenar panelinde özel bir uygulama çifti oluşturmak için Uygulama Çifti'ni nasıl kullanacağınızı ve bunları Galaxy Note8'deki tek bir dokunuşla aynı anda başlattığınızı görün...

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici 00:11

iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici

Japonya'da yaşayan uygulama geliştiricisi Noshiro, iPhone X'in yüzü 3 boyutlu olarak tarayabilen kızılötesi TrueDepth kamerası ve Face ID yüz tanıma sistemini, görünmez olmak için kullandı. Noshiro, geliştirdiği uygulama..

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi 00:52

2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi

Stylish isimli tarayıcı eklentisi Google Chrome, Firefox ve Opera'da kullanılan ve Facebook dahil birçok sitenin arayüzünü özelleştirmenize yardımcı olan bir uygulama. Fakat, 2 milyondan fazla indirilen uygulamanın kulla..

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme 08:39

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşlar bu videomuzda dilimizin döndüğü kadar Seyredelim uygulamasını anlatmaya çalıştık inşallah bişeyler yapabilmişizdir.... Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak Türkiye için bişeyler..

İndirim sahtekarlığına son! 02:14

İndirim sahtekarlığına son!

İNDİRİMLİ SATIŞLARA YENİ DÜZENLEME GETİRİLDİ. TİCARET BAKANLIĞI YÖNETMELİKTE YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLE İNDİRİM UYGULANAN ÜRÜNÜN SON 1 AYDAKİ EN DÜŞÜK FİYATINI DA ETİKETE YANSITMA ZORUNLULUĞU GETİRDİ. UYGULAMA 1 MART'TA YÜRÜRL..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle Dijital Ortama Taşıyor 01:44

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle D

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle Dijital Ortama Taşıyor Google'ın yeni nesil akıllı fotoğraf tarama uygulaması PhotoScan resmen yayınlandı. Google Play ve App Store'dan ücretsiz olarak..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma 02:47

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma

Yüz kontürleme, kısa bir anlatımla makyaj ile ideal yüz tipine yakınlaştırma tekniğidir. Yüz şekline göre uygun ürünlerle gölge ve ışık oyunu yapılır ve o kadar gözde büyütülüp korkulacak kadar zor bir uygulama değildir...

  • Kadınca tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları 09:53

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları

Bahar Jet Sosyete’yi de Çarpıyor! Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını der..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Dudaklara Bakamıyorum 09:19

Jet Sosyete 13. Bölüm - Dudaklara Bakamıyorum

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Yokluk Zor 06:19

Jet Sosyete 13. Bölüm - Yokluk Zor

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Show Must Go On 06:08

Jet Sosyete 13. Bölüm - Show Must Go On

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Su Uyur Gizem Uyumaz 09:47

Jet Sosyete 13. Bölüm - Su Uyur Gizem Uyumaz

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Enişte Kartoneti 07:08

Jet Sosyete 13. Bölüm - Enişte Kartoneti

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Operasyon Anka İnceleme! BOS 4.BÖLÜM|MİLLİ GURURUMUZ SİHALARIN OYUNU 05:17

Operasyon Anka İnceleme! BOS 4.BÖLÜM|MİLLİ GURURUMUZ SİHALARIN OYUNU

Uygulamanın linklerinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.tusas.operasyonankannhttps://apps.apple.com/tr/app/operasyon-anka/id1456835508?l=trnnSelamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda yerli ve milli gu..

Yerli YouTube ''Seyredelim'' i Biliyormusunuz? (BUS 1.Bölüm) 08:39

Yerli YouTube ''Seyredelim'' i Biliyormusunuz? (BUS 1.Bölüm)

Uygulamanın linki⏬ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seyredelim.android https://apps.apple.com/us/app/seyredelim/id1226680684 https://www.seyredelim.com/video/238390/her-turk-un-izlemesi-gereken-video-s..