#Moda haftasında

Mehmet Demirkol İçinden Khedira Çıktı! 02:15

Mehmet Demirkol İçinden Khedira Çıktı!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında 3-1'lik skorla ayrıldı. Gazetemiz yazarı Mehmet Demirkol, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu!..

  • OFSAYT tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı! 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı!

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Mor İlk Maçında Büyük Alkış Aldı 01:45

Emre Mor İlk Maçında Büyük Alkış Aldı

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Celta Vigo sahasında Alaves'e karşı 1-0 galip geldi. Emre Mor yedek başladığı mücadelede, 87. dakikada Pione Sisto'nun yerine oyuna girdi. Celta taraftarları, yeni takımıyla ilk resmi ma..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Lazio, Milan'ı Ezdi Geçti  4-1 01:55

Lazio, Milan'ı Ezdi Geçti 4-1

İtalya Serie A'nın 3. haftasında Milan'ı konuk eden Lazio, Ciro Immobile'nin üç gol attığı maşı 4-1 kazandı ve rakibine bu sezon ki ilk mağlubiyetini tattırdı. Mücadelede milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'da forma giydi..

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti 01:21

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ligin dördüncü haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, “Yediğimiz goller hep kaleci hatası. Bir takımda kaleci olmazsa..

Trabzonspor, İstanbul’a Gitti 02:23

Trabzonspor, İstanbul’a Gitti

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için İstanbul'a gitti...

Trabzonspor, İstanbul’a Gitti 02:23

Trabzonspor, İstanbul’a Gitti

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için İstanbul'a gitti...

Bale'den Akılalmaz Depar ve Gol 00:55

Bale'den Akılalmaz Depar ve Gol

LaLiga'nın 4. haftasında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı 3-1 mağlup etti. Gareth Bale'in kendi sahasından yaptığı koşu ve attığı gol geceye damga vurdu...

Bursaspor TV Spikerleri Delarge'nin Golünde Kendiden Geçti! 00:27

Bursaspor TV Spikerleri Delarge'nin Golünde Kendiden Geçti!

Bursaspor ligin 6. haftasında evinde Galatasaray'ı konuk ederken Bursapsor TV spikerleri Delarge'ın golünde stüdyoyu yıktı...

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi 00:41

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi.Trabzon'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen bordo-mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Taraftarın tezah..

Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Kırmızı Kart Sonrası BJK TV Spikeri Böyle Tepki Verdi! 00:52

Kırmızı Kart Sonrası BJK TV Spikeri Böyle Tepki Verdi!

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanına konuk olurken BJK TV spikerleri Ryan Babel'in kırmızı kart pozisyonuna böyle tepki gösterdi..

Kırmızı Kart Sonrası BJK TV Spikerinin Tepkisi 00:52

Kırmızı Kart Sonrası BJK TV Spikerinin Tepkisi

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanına konuk olurken BJK TV spikerleri Ryan Babel'in kırmızı kart pozisyonuna böyle tepki göstermiş...

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi 01:29

Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi

LaLiga'nın 8. haftasında Atheltic Bilbao evinde Sevilla'yı 1-0 yendi. Bilbao'ya 3 puanı getiren golü 43. dakikada Mikel Vesga kaydetti. Bu sonuçla Athletic Bilbao 4 maç sonra 3 puanla sahadan ayrıldı ve 11 puanla 8. s..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor 01:26

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler Tolga Ciğerci ile Garry Rodrigues'in üzerinde. Atiker Konyaspor maçının 32. dakikasında arka adelesınde sertleşme ve ağrı hissederek oyund..

Gol Geldi  Sumudica Kendinden Geçti 01:02

Gol Geldi Sumudica Kendinden Geçti

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor-Atiker Konyaspor maçında ilginç bir an yaşandı. Kayserispor 64. dakikada Ryan Mendes'in golü ile maçta 2-0 öne geçerken gol sevincinde Marius Sumudica, hızını alamayarak hak..

Cavani'nin Muhteşem Frikik Golü PSG'yi İpten Aldı 01:10

Cavani'nin Muhteşem Frikik Golü PSG'yi İpten Aldı

Ligue 1'in 10. haftasında zorlu Marsilya deplasmanına konuk olan PSG, Edinson Cavani'nin 90+2'de attığı golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı...

Galatasaray'dan Gövde Gösterisi! 03:39

Galatasaray'dan Gövde Gösterisi!

Süper Lig’in 11. haftasında açılış karşılaşması İstanbul'da Türk Telekom Stadında Galatasaray Gençlerbirliği maçıyla başladı. Mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi...

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti 03:29

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti

Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ve Gençlerbirliği önemli bir mücadelede karşı karşıya geldiler. Mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde oynadığı son 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlu..

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti 02:57

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Galibiyet gollerini; 22. dakikada Adebayor ve 90+4. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Bu sonucun ardından Başakşehir, 23 puana..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Blood & Truth Interview PS VR 03:39

Blood & Truth Interview PS VR

Following it’s action-packed debut at Paris Games Week, we sat down with the creative team behind Blood and Truth, coming to PS VR. Learn how they’re expanding on the exceptional Heist and Getaway demos from VR Worlds, a..

  • BETA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce