#Modadan anlamayan kadınların bildiği 7 Şey

Kendilerine Nitro Sandalye Yapan Çılgın İnsanlar 01:33

Kendilerine Nitro Sandalye Yapan Çılgın İnsanlar

Siz siz olun sakın böyle bir şey yapmayın! Bu arkadaşlar eğlencenin boyutunu biraz abartmışlar ve sandalyeye oturan adamın halinden de anlaşılacağı üzere baya baya kötü sonuçları var...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm 15:14

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm

Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif... Onlar ‘İstanbul Muhafızları’… Gürgen ve Azmi ise tarihi eserlere zarar verme peşinde. Yıllarca tarih dersinden geçememiş Gürgen, tarihe ve tarihi eserlere düşman kesilir. İstanbul’un tüm ta..

Ayıcık Bombo 1.Bölüm 06:01

Ayıcık Bombo 1.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir...

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm

İstanbul’u ne kadar tanıyorsun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var?İşte sana eğlenceli bir fırsat. Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının y..

Adventure Time 7.Bölüm 10:50

Adventure Time 7.Bölüm

Gökkuşağı Atı: En iyi arkadaşı Prenses Ciklet'tir. Prenses Ciklet'e gökkuşağı yapar. Korece konuşmaktadır. Jake'in sevgilisidir. Hakkında az şey bilinir. Işınlama, renk değiştirme gibi birçok sihirli gücü vardır...

Ayıcık Bombo 19.Bölüm 06:00

Ayıcık Bombo 19.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor...

Ayıcık Bombo 25.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 25.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor. Yalnı..

Zula Oynuyoruz Ep (71) İyi Seyirler 29:58

Zula Oynuyoruz Ep (71) İyi Seyirler

Merhaba 30 dakika lütfen izleyin son saniye yaptığım Hs görmezseniz çok şey kaçırmışsınız demektir...

Payitaht 'Abdülhamid' 7.Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht 'Abdülhamid' 7.Bölüm Fragmanı

Patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor. Düşmanın arzusu oldu. Peki, şimdi ne olacak? Sultan Abdülhamid düşmanların alçakça tertip ettiği planlarına karşı savaşını sürdürüyor. Sıradaki cephe ise Filistin... Th..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Canım Kardeşim 41.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 41.Bölüm

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı Genç 08:52

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı

Sosyal Medya'da insanlara yardım etmek ve popüler olmak için makyaj videosu çeken Arda Bektaş babasının bu videoları bir şekilde öğrenmesi sonucu böyle video çekmiş. Bir şeyleri yapabileceğine inanan Arda beni yaptığım ş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barbie 3. Bölüm İzle Yeni 03:20

Barbie 3. Bölüm İzle Yeni

Barbie Her Zaman Aynı Şey 3.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Always the same thing Episode 3.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!! 02:21

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!!

-Dur kımıldama 3'e kadar sayıcam çabuk parolayı söyle.. +Parola şeyyy... -1 parola şey değil... +Dur parolayı bulucam -2 parolo dur parolayı bulucamda değil.. +Hah buldum başak -Bulamadın şafak..

'Matrix'in Yıldızı Will Smith Olsaydı Nasıl Olurdu? 02:30

'Matrix'in Yıldızı Will Smith Olsaydı Nasıl Olurdu?

Keanu Reeves'in canlandırdığı Matrix'in efsane karakteri Neo'yu Will Smith canlandırsaydı nasıl olurdu? Merak edenler için The Unusual Suspect çok güzel bir çalışmayla nasıl bir şey olacağı sorusunun cevabını vermiş....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:51

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 9 Nisan Pazar haftanın finali fragmanında, Emre ve Tuğçe ilişkisi evde bir çok adayın eleştirisine neden oluyor! Tuğçe'de herkesi rahatsız eden şey ne?..

  • ANKA tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roller Coaster'da Adamın Boynuna Çarpan Kuş 00:59

Roller Coaster'da Adamın Boynuna Çarpan Kuş

İspanya'da PortAventura Park'ta bir adam sadece beş saniye içinde 111 km hıza ulaşan roller coaster'da giderken bir kuş boynuna çarpıyor. Adamın durumu iyi, biraz kan etrafına sıçramış fakat aynı şey zavallı kuş için söy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

Yoldan Geçen Adamın Başına Gelene Bakın 01:08

Yoldan Geçen Adamın Başına Gelene Bakın

Bi İNsanın Başına gelebilcek En Son Şey..

Skypemare Horror  Starring Kısa Korku Filmi 07:11

Skypemare Horror Starring Kısa Korku Filmi

Alison (Cerina Vincent) Cadılar Bayramı gecesinde evde yalnız kalmasına karşın, en iyi arkadaşı Jenna (Annika Marks) ile Skype üzerinden sohbet ederken, Jenna'ya korkunç bir şey oluyor ve Alison'ı bilgisayar ekranının öb..

  • ZULMA tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekin Konuşamadı Bahar Gülme Krizine Girdi! 09:58

Tuğçe Ekin Konuşamadı Bahar Gülme Krizine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Tuğçe Ekim'in elenmemesi için dua edeceğini söyleyince Tuğçe, Bahar'ı öpmek istedi. Bahar sarıldıktan sonra seni çok özleyec..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Chasing Pavements 03:40

Adele - Chasing Pavements

I've made up my mind, aklıma koydum Don't need to think it over, onun üstünde düşünmeye gerek yok If I'm wrong I am right, hatalıysam haklıyım Don't need to look no further, daha fazla bakmaya gerek yok This ain't lust, ..

  • PengoTV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar  13.Bölüm - Final Sahnesi 05:04

Ölene Kadar 13.Bölüm - Final Sahnesi

Sevdiği kadını Tekin Zerdan’ın elinden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Dağhan Soysür; Ender’i, Selvi’yi kurtarmak için kullanır ve Tekin’in evine baskın yapar. Artık yaşadığı tüm bu sorunlardan kurtulmak istey..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi 01:09

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi

Savaş (Kadir İnanır) İffet adlı genç bir bayanı evlenme vaadi ile kandırıp parasını almaktan yargılanmaktadır. İffet’in avukatı Avni, mahkemeye yeterli bir kanıt sunamayınca Savaş serbest bırakılır. Yücel (Salih Güney) i..

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall) 04:04

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall)

Close enough to start a war, Bir savaş başlatmak çok yakın, All that I have is on the floor, Sahip olduğum herşey yerde, God only knows what we're fighting for, Ne için savaştığımızı yanlızca Tanrı biliyor, Al..

  • PengoTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..