#Mode xl feat evrim yol al müzik dinle

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil 01:29

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil

Lüksemburg üniversitesinde konuşan Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker çıkmaza giren Katalonya krizinde arabuluculuk rolünü üstlenmeyeceklerini söyledi. Juncker daha önce İspanyol anayasasına uygun bir şekilde h..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 03:13

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Bazı çocuk yıldızlar, özellikle sevdiğimiz dizilerin sevimli karakterleri kolay kolay unutulmazlar. Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de 'Üvey Baba' dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah... 2000 yılının fenomen dizilerind..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında Kaldı 01:59

Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yol ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi...

Caminin minaresi böyle yıkıldı 01:27

Caminin minaresi böyle yıkıldı

Sivas’ta yol çalışmaları kapsamında yıkılan caminin kalan minaresi de halat yardımıyla yıkıldı, vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

Trabzon'da 15 işçi selden kıl payı kurtuldu 06:18

Trabzon'da 15 işçi selden kıl payı kurtuldu

Trabzon’un Yomra ilçesindeki öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış sele neden oldu. İlçedeki yol yapım şantiyesinde çalışan 15 işçi selden kıl payı kurtuldu. Selin geldiği esnada uyuyan bir işçi ise ..

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok 08:40

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok

Klavye Delikanlıları 3. Bölüm Özet: Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem par..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Bir Araba Gibi Modifiye E Bisiklet Sürücüleri 03:13

Bir Araba Gibi Modifiye E Bisiklet Sürücüleri

SPORTS enthusiast has developed the first all weather, four-wheel e-bike that looks exactly like a miniature car. Design engineer Mikael Kjellman produced the crazy PodRide vehicle in Sweden with the basic idea of creati..

  • BETA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular 02:53

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular

İstanbul’un fethinin sembolü olan Ayasofya Camii ibadete açıldı. Ancak bu tarihi karar dünyada bazı ülkelerin hoşuna gitmedi. Ayasofya'nın ibadete açılmasından rahatsız olan da vardı, kararın provokasyona yol açabileceği..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Endonezya'da sel felaketinde ölenlerin sayısı 25'e ulaştı 01:21

Endonezya'da sel felaketinde ölenlerin sayısı 25'e ulaştı

Endonezya'nın Güney Sulawesi eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e yükseldi...

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu 05:11

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu

Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar u..

Cam yüklü kamyonet dönüş yaparken böyle devrildi 00:19

Cam yüklü kamyonet dönüş yaparken böyle devrildi

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizliğin nelere yol açabileceğini gözler önüne serdi...

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi 01:25

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi

Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi Yunanistan'da istifaya yol açtı. Oruç Reis kıta sahanlığımızı işaretleyip araştırmalar yapıyor” diyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ulusal ..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü 04:40

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda 28 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeni ile yol savaş alanına döndü. Yaklaşık 2 saattir trafiğe kapalı olan yolun açılması için çalışmalar sürerken, yolu savaş alanı..

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...

Sakarya'da şehir merkezinde satırlı dehşet 01:16

Sakarya'da şehir merkezinde satırlı dehşet

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir birlerine yol vermeme ve küfür ettikleri iddiasıyla iki kişi kavga etti. Taraflardan biri satırla saldırarak adeta dehşet saçtı...

İnternet üzerinden satılık ve kiralık boş daireleri gözüne kestiren hırsız kombileri çalıyor 01:56

İnternet üzerinden satılık ve kiralık boş daireleri gözüne kestiren hı

Daha Fazlası İçin Abone Ol → https://bit.ly/2yKl4TlnnAnkara'nın Keçiören ilçesi'nde 21 daireyi soyduğu belirlenen hırsız, yaklaşık 80 bin liralık zarara yol açtı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlının suç dosyası ka..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _ 01:13

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _

TEM Otoyolu Edirne istikametinde kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobil içerisindeki bir kişi yaraland..

Annesi namaz kılarken pencereden düştü! 01:45

Annesi namaz kılarken pencereden düştü!

ANNE-BABALAR DİKKAT... BİR ANLIK DALGINLIK, YİNE KORKUNÇ BİR OLAYA YOL AÇTI... ANNESİ NAMAZ KILARKEN, KOLTUĞA ÇIKIP PENCEREYE ULAŞAN BEBEK, 2. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ.....

İşte Hava Gücümüz İHA ve SİHA'lar... 02:54

İşte Hava Gücümüz İHA ve SİHA'lar...

İHA ve SİHA’lar geldi geleli terörle mücadelede büyük yol kat edildi. Türkiye’nin yerli ve milli uçan savunma sistemlerinden Bayraktar Akıncı, Aksungur ve Alpagu marifetleriyle göz doldurdu...

Denizanaları Marmara Kıyılarını İstila Etti 01:01

Denizanaları Marmara Kıyılarını İstila Etti

Marmara Denizi'nde denizanası sayısındaki artış paniğe yol açtı. Tekirdağ’da binlerce denizanası kıyı şeridini istila etti...

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 4 yıl önce