#Mode xl feat evrim yol al müzik dinle

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan 00:20

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan

Bursa’da bir otobüs sürücüsünün korona virüslü hasta taşıyan ambulansa yol verebilmek için kazayı göze aldığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret etti 09:49

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 44 gün süren savaşta Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Gubadlı şehrini ziyaret etti. Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde, Cumhurbaşkanı..

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

30 yıllık husumetin simgesi olan ev 01:40

30 yıllık husumetin simgesi olan ev

KOMŞUSU, PENCEREMİ AÇINCA SENİN EVİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM DEDİ, O DA EVİNİ 6 SÜTUNUN ÜSTÜNE, YERDEN YÜKSEĞE DİKTİ. İŞTE 30 YILLIK HUSUMETİN SİMGESİ OLAN, ALTINDAN YOL GEÇEN O EV...

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi 00:18

İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi

Yol kenarına park eden araçlara ceza yazarken kameraya alınan trafik polisinin işini severek yaptığı ve bu işten keyif aldığı oldukça belli.....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Basın Ekspres yolunda feci kaza- Bariyer ok gibi saplandı 02:04

Basın Ekspres yolunda feci kaza- Bariyer ok gibi saplandı

Basın Ekspres yolu Halkalı Mevki'inde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon yol kenarında bulunan bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada sürücü kazayı yara almadan atlattı...

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Steep Road To The Olympics Launch Trailer PS4 01:44

Steep Road To The Olympics Launch Trailer PS4

Steep: Road To The Olympics is available December 5 on PlayStation 4. © 2015 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Tom Clancy’s, Rainbow Six, the Soldier Icon, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unreg..

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:41:01

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

KONU: Hint biyografik spor dram filmi Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Ge..

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri 01:23

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri

Kalp ritim bozukluğunun tıp dilindeki adı aritmidir. Aritmi, kalbin çok hızlı atması (taşikardi) ya da çok yavaş atması (bradikardi) veya düzensiz atması gibi kalp ritim sorunlarını ifade eder. Kalp ritim bozukluğunda ka..

  • NABIZ tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEM'de Zincirleme Trafik Kazası- 12 Araç Birbirine Girdi 01:12

TEM'de Zincirleme Trafik Kazası- 12 Araç Birbirine Girdi

İstanbul TEM'de 12 araç birbirine girdi, yol savaş alanına döndü. Trafik kilitlendi, o anlar drone ile havadan görüntülendi...

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

Kamyon eve daldı! 01:13

Kamyon eve daldı!

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BEYOĞLU'NDA BİR KAMYON YOL ÜZERİNDEKİ EVE ÇARPTI. ŞANS ESERİ KAZA SADECE MADDİ HASARLA ATLATILDI. EVDEKİ BEBEĞİN DE ANNESİNİN DE BURNU DAHİ KANAMADI...

Karlı yolda feci kaza! 01:19

Karlı yolda feci kaza!

KARLI YOLA HAZIRLIKSIZ ÇIKTI, ZİNCİR TAKMADI. VE BEKLENEN OLDU. BUZLANAN RAMPADA KAYMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BİR ARACA SONRA DA YANINDA DURAN SÜRÜCÜSÜNE ÇARPTI...

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Madrid'te şiddetli patlama! 01:16

Madrid'te şiddetli patlama!

YAKLAŞIK İKİ SAAT ÖNCE, İSPANYA'NIN BAŞKENTİ MADRİD'DE ŞİDDETLİ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ... ŞEHİR MERKEZİNİ SARSAN VE İLK BELİRLEMELERE GÖRE İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNE YOL AÇAN O KORKUNÇ ANLAR GELİYOR EKRANA.....

Vaka sayıları tırmanışta! 02:18

Vaka sayıları tırmanışta!

KONTROLSÜZ GEVŞEME VAKA SAYILARINI YENİDEN TIRMANIŞA GEÇİRDİ..HAFTA BAŞINDA 5 BİNLERE KADAR İNEN VAKA SAYILARI YENİDEN 7 BİNLİ RAKAMLARA ÇIKTI. VİRÜSLE MÜCADELEDEKİ SON ARTIŞLAR ENDİŞELERİ KATLARKEN, SAĞLIK BAKANI'NDAN ..

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

4 gence ne oldu 02:32

4 gence ne oldu

DÜN GECE MANİSA'DAN KAN DONDURAN BİR HABER GELDİ. YAŞLARI 20-24 ARASINDAKİ 4 GENCİN CANSIZ BEDENİ YOL KENARINDA BULUNDU. 3'Ü TÜFEKLE VURULMUŞ, BİRİNİN İSE BOYNU KIRILMIŞTI. BUNU ONLARA KİMİN YAPTIĞI İSE HALA MEÇHUL....

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..