#Mode xl feat evrim yol al müzik dinle

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Kungs - I FEEL SO BAD (Official Video) ft. Ephemerals 03:25

Kungs - I FEEL SO BAD (Official Video) ft. Ephemerals

KUNGS : I FEEL SO BAD feat ephemerals Taken from the album LAYERS Directed by : Videodrome Starring Philypa Phoenix / Eric Abrogoua Production : Smith en Face (c) 2016 Val production / Sound of Barclay..

Ricky Martin - Vente Pa' Ca (Official Video) ft. Maluma 04:48

Ricky Martin - Vente Pa' Ca (Official Video) ft. Maluma

Ricky Martin feat. Maluma - Vente Pa' Ca (Official Music Video)..

J Alvarez - Los Del Torque (Official Video) ft. Lapiz Conciente 04:25

J Alvarez - Los Del Torque (Official Video) ft. Lapiz Conciente

Music video for Los Del Torque feat. Lapiz Conciente (Official Video) performed by J Alvarez...

Meta ft. Sanja Vucic - Genesis 03:07

Meta ft. Sanja Vucic - Genesis

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “META - GENESIS (feat. Sanja Vucic)” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot submi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihat Doğan  Siri  Yapay Zeka Educatedear Remix 03:59

Nihat Doğan Siri Yapay Zeka Educatedear Remix

Nihat Doğan'ın yapay zeka ile ilgili efsane çıkışına Educatedear usta Siri ile feat yaparak şarkıya dönüştürerek yayınladı..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Chittiyaan Kalaiyaan' VIDEO SONG _ Roy _ Meet Bros Anjjan, Kanika Kapoor 02:14

'Chittiyaan Kalaiyaan' VIDEO SONG _ Roy _ Meet Bros Anjjan, Kanika Kap

Watch 'Chittiyaan Kalaiyaan' VIDEO song from Bhushan Kumar's Roy , a T-Series Film, Directed by Vikramjit Singh, Produced by Divya Khosla Kumar, Bhushan Kumar and Krishan Kumar and Co-Produced by Ajay Kapoor, starring R..

  • PengoTV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Madonna - 4 Minutes 04:05

Madonna - 4 Minutes

4 Minutes (feat. Justin Timberlake, Timbaland) [Timbaland:] I'm outta time and all I got is 4 minutes (Fricki fricki) 4 minutes eh [x8] Ha ha Yeah Ha ha Breakdown come on [Justin Timberlake:] Hey Uh Come on Madonna ..

  • PengoTV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Calvin Harris - Slide (Audio Preview) ft. Frank Ocean & Migos 01:30

Calvin Harris - Slide (Audio Preview) ft. Frank Ocean & Migos

Slide (feat. Frank Ocean & Migos) [Frank Ocean:] I might empty my bank account And buy that boy a wooden pipe Buy that boy a wooden pipe I might, I might Empty my bank account And buy that boy a wooden pipe Buy that bo..

Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake 03:49

Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake

Work (feat. Drake) [Chorus - Rihanna:] Work, work, work, work, work, work He say me have to Work, work, work, work, work, work! He see me do me Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt! So me put in Work, work, work, work, w..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jonas Blue - Mama ft. William Singe ft. Arda Baba 03:00

Jonas Blue - Mama ft. William Singe ft. Arda Baba

7/A Jonas Blue Lyrics Mama (feat. William Singe) Where should we run to? We got the world in our hands and we're ready to play They say we're wasted But how can we waste it if we're loving every day? Okay, I got the k..

Jonas Blue - Mama ft. William Singe  Lyrics by Arda Baba 03:00

Jonas Blue - Mama ft. William Singe Lyrics by Arda Baba

7/A Jonas Blue Lyrics Mama (feat. William Singe) Where should we run to? We got the world in our hands and we're ready to play They say we're wasted But how can we waste it if we're loving every day? Okay, I got the k..

  • ARDA VDF tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki 01:00

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nda (COP22) İsrail bayrağının diğer ülke bayraklarıyla beraber konferans ala..