#Mode xl feat evrim yol al müzik dinle

Polis Arabası Maketini Gerçek Sanıp Bir Buçuk Saat Gitmesini Bekleyen Abimiz 00:58

Polis Arabası Maketini Gerçek Sanıp Bir Buçuk Saat Gitmesini Bekleyen

Görüntülerdeki arkadaşın ehliyeti olmadığından yol kenarındaki polis arabası maketini gerçek sanınca çevirmeye yakalanmamak için bir buçuk saat maketin oradan ayrılmasını beklemiş. Yaşadığı korku dolu anları gelin onun a..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı 01:16

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Binlerce Kelebeğinin Bir Aradaki İnanılmaz Görüntüleri 01:36

Binlerce Kelebeğinin Bir Aradaki İnanılmaz Görüntüleri

Her yıl Amerika'nın kuzeyinden ve Kanada'dan binlerce kilometre uzağa göç ederek yaklaşık 4.500 kilometre yol katettikten sonra Meksika'ya ulaşan binlerce kral kelebeklerin bir arada görüntülendiği o muhteşem anlar...

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alan Araçta Oturdu 01:30

Alev Alan Araçta Oturdu

Düzce'de yol ortasında duran otomobilden bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Duman öyle yoğundu ki kimse içerde birinin olabileceğine imkan vermedi. Araca yakından bakan ekipler gözlerine inanamadı...

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor 01:44

'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör operasyonlarında kullandığı “Eşek arısı” drone, dedektör köpekler ve helikopter droneler teröristlerin kabusu haline geldi. Terör örgütü PKK, yol kenarları olmak üzere çeşitli bölge..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de! Mehme..

Acun Ilıcalı'nın Şimdiki Hayali Bütün Amerika Bizi İzleyecek Survivor Panorama 01:17

Acun Ilıcalı'nın Şimdiki Hayali Bütün Amerika Bizi İzleyecek Survivor

Dünya televizyonculuğunda her geçen gün daha fazla yol kateden Acun Ilıcalı, farklı ülkelerde yakaladığı başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor...

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan’da Boğa Motosiklete Saldırdı 01:20

Hindistan’da Boğa Motosiklete Saldırdı

Hindistan’da boğa dehşeti yaşandı. Yol kenarında duran bir boğa, karşı yönden gelen motosiklete saldırdı. Motosiklet boğanın sert darbesiyle devrilirken, sürücü de yere düştü...

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Mehmetçik Sevgi Gösterisinde Bulunan Çocuklara Süt Dağıttı 00:45

Mehmetçik Sevgi Gösterisinde Bulunan Çocuklara Süt Dağıttı

Hatay'da Zeytin Dalı Harekatı için sınır hattına giden Mehmetçik, yol kenarında kendilerine sevgi gösterisinde bulunan Suriyeli sığınmacı çocuklara süt dağıttı...

Kenan İmirzalioğlu'nun Yeni Dizisi Mehmed'e Sosyal Medyadan Tepki Yağdı 09:19

Kenan İmirzalioğlu'nun Yeni Dizisi Mehmed'e Sosyal Medyadan Tepki Yağd

Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi efsane isimlerin başrolünde oynadığı Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D'de başladı. Fatih Sultan Mehmed'in hikayesinin konu alındığı dizide geçen replikler ve kadın oyuncular..

  • BETA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu 00:30

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu

Erzurum'da tırın gizli bölmesinde 20 bin 400 paket kaçak sigarayla yakalanan Ukraynalı şoför, çok şaşırdığını belirterek, Aaa! Onları kim koydu sözleriyle tepki verdi.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Su..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpeği Umursamayan Kedi 00:40

Köpeği Umursamayan Kedi

Yol kenarında sahibinin çantasının üzerine sırt üstü uzanan ve kendine havlayan köpeği umursamayan kedinin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.372 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce