#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Transformers - Optimus Prime vs Megatron Dövüşü 08:56

Transformers - Optimus Prime vs Megatron Dövüşü

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak..

Transformers - Otobotlar Arka Bahçede 08:29

Transformers - Otobotlar Arka Bahçede

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak..

Transformers - Otobotlar vs Sektör 7 Kovalaması 08:56

Transformers - Otobotlar vs Sektör 7 Kovalaması

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak..

Transformers - Sam İlk Araba 06:37

Transformers - Sam İlk Araba

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti 00:36

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti

İsrail askerleri Filistinli çocuğu şehit etti İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Ed-Dehişe Mülteci Kampı'nda açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki Filistinli çocuğun şehit olduğu bildirildi...

Usta Sanatçıdan Kötü Haber Var 02:21

Usta Sanatçıdan Kötü Haber Var

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, 71 yaşındaki TRT sanatçısı Ali Gürlü’nün Haydarpaşa Numune Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gördüğünü belir..

  • BETA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Demet Akalın Ve Gülben Ergen Bodrum'da Pişti Oldu Bakın Mekanı Kim Terketti 02:50

Demet Akalın Ve Gülben Ergen Bodrum'da Pişti Oldu Bakın Mekanı Kim Ter

Aralarından su sızmayan şarkıcı Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz Ekim ayında arkadaşlıklarına nokta koymuştu. Gümüşlük’te bulunan bir restorana önce Demet Akalın eşi ve kızıyla geldi. Akalın’dan 1 saat sonra m..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Popçunun Büyük Aşkında Sürpriz Son 02:04

Ünlü Popçunun Büyük Aşkında Sürpriz Son

Pop müziğin başarılı ismi Simge Sağın, verdiği röportajda yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile dostluk çerçevesinde ilişkilerini sonlandırdığını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:15

Rec 3 - Diriliş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koldo ve Clara için hayatlarının en önemli günüdür. Herşey çok normal başlamıştır, özellikle gelin ve damat ile onların aileleri olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı mis..

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket 02:31

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların hayalini gerçekleştiren Mutluluğun Adresi Derneği, önceki gün Uşak'ta yaşayan Gülsüm'ün sesi oldu. Progeria (vücudun prematüre yaşlanması) hastası olan Gülsüm, dernek aracığıyla Mura..

  • BETA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Japonlar Müslümanlara Özel 01:41

Japonlar Müslümanlara Özel "Mobil Cami' Geliştirdi

Japonya, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Müslüman ziyaretçilerin kullanımına sunmak üzere 'mobil cami' geliştirdi. İçinde abdest alabilme imkanın olduğu ve toplamda 50 kişilik kapasiteli mobil cami tanıtımı yapıldı...

Angelina Jolie Kate Middleton'a Her Şeyi Bir Bir Anlattı Olay Iddia 02:53

Angelina Jolie Kate Middleton'a Her Şeyi Bir Bir Anlattı Olay Iddia

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bir süre önce Brad Pitt'ten boşanmıştı. Ortaya atılan bir iddia ise herkesi şaşırttı. Angelina Jolie'nin, İngiliz Düşes Kate Middleton ile yakın arkadaş olduğu ve Kate Middleton'a..

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyuncak Arabalar İle Kafayı Bozan Kedi 03:28

Oyuncak Arabalar İle Kafayı Bozan Kedi

Oyuncak arabaların olduğu kısma gelen kedinin dikkatini çekip arabalar dönerken oda kafasını onları izleyerek döndürüyor ve pusuya sunup saldırmaya çalışıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Tv Patır Patır Dökülüyor Tatilde O Da Mı Final Yapıyor 02:14

Star Tv Patır Patır Dökülüyor Tatilde O Da Mı Final Yapıyor

Gün geçmiyor ki bir final haberi gelmesin. Star TV ekranlarında yayınlanan o dizinin final yapmak ihtimalinin olduğu iddia edildi. Yaz aylarında olmamıza rağmen bir çok final haberi geliyor, bunlardan biri yine Star T..

  • BETA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi 10:00

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi

200 gr dana döş kıyma 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı kimyon 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tereyeğı 4 tane hamburger ekmeği Sosu İçin, 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 paket domates p..

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği 11:04

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği

600 gr yaş tarhana- 6 dolu servis kaşığı 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 150 gr su- 2/3 kavanoz* 400 gr beyaz un- 1+1/3 kavanoz 8 gr tuz- 1 silme tatlı kaşığı *Kavanoz 660 ml dir. Kaseye 600 gr yaş tarhanayı ve 1..

Eski Halinden Eser Kalmadı 32 Kilo Verdi Nur Yerlitaş'ın Son Haline Bakın 01:45

Eski Halinden Eser Kalmadı 32 Kilo Verdi Nur Yerlitaş'ın Son Haline Ba

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen ünlü modacı Nur Yerlitaş, sonunda ortaya çıktı. Son dönemde hem hayli kilo veren hem de tarz değişikliğine giden Nur Yerlitaş, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Mide ameliyatı olduğ..

  • BETA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü 03:12

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü

Katıldığı evlendirme programlarıyla adını duyuran damat adayı Birkan Key'in ablası Kader Key, İstanbul'da v.rularak .ldürüldü. Geçen cumartesi günü yaşanan olayda, evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan Key'in eş..

  • BETA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Gözlük İnsanları Rezil Ediyor 04:25

Bu Gözlük İnsanları Rezil Ediyor

Son yılların gözde oyuncaklarından sanal gerçeklik gözlükleri eğlenceli olduğu kadar zaman zaman insanları gülünç durumlarada düşürebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce