#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan Atlar Hamile Eşek Depresyonda 03:54

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.!Tecavüze uğrayan atlar hamile! Eşek Depresyonda. İzmir'de binek atı bir aygırın ipini kopararak bir atlı spor tesisinin çitlerini kırıp 5 kısrak ve bir eşeğe tecavüz e..

  • JET TV tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinaye..

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı - KAdına Şiddet 00:14

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı

Pazar günü , saat 23:00 sularda Evinin önündeki çöpe çıkarmayan giden 39 yaşındaki kadına dışarda bekleyen belirsiz bir adam tarafından asit döküldü. bu asit ile ciddi yaralandığı ve Polisler Maimonides hastanesine nakle..

Nehir üzerinde Eriyen buzların üstündeki insanlar 00:29

Nehir üzerinde Eriyen buzların üstündeki insanlar

Bu olayda tesadüfen çekilen videodan buz parçası üstünde 3 kişinin olduğu görülmekte.! acaba ne oluyor !..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim 00:06

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim

Düğünde halay çekenlerin önünden ışık hızında bir şey geçiyor. Dikkatli bakıldığında bu cismin davulcu olduğu anlaşılıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Traktör Römorkunda Jandarmaya Yakalanan Ufaklıklar 00:25

Traktör Römorkunda Jandarmaya Yakalanan Ufaklıklar

Sokağa çıkma yasağının olduğu günde sokakta oynayan çocuklar jandarmayı görünce traktör römorkuna saklanmış. Ancak asker abileri onları görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bazen Sınav Veririz... 01:00

Bazen Sınav Veririz...

Herkesin Zorlu Bir Sınavı Vardır... Vermek Zorunda Olduğu.....

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle 1:18:08

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçlularla mücadele eden bir kahramanın hikâyesi anlatılır. Zagor, Vahşi Batı’da yaşayan bir kahramandır. Yardımcısı Çiko’yla kasabanın dışındı bir kulübede yaşamaktadır. Kanun kaçakları ve katillerin k..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Mardin’de 200 dönüm ekili alan kül oldu 00:22

Mardin’de 200 dönüm ekili alan kül oldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde çıkan yangında hasada hazır 200 dönüm buğdayın ekili olduğu tarla küle döndü. Çıkan yangında bir itfaiye eri de dumandan etkilenerek zehirlendi...

ATM'ye Kafa Atan Kız 00:07

ATM'ye Kafa Atan Kız

Para çekmek için ATM'nin olduğu bölüme kapıdan girmek yerine , kapının olmayan penceresinden girmek isteyen kız dengesini kaybedince fena düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çorum'da Aslan Avı 01:25

Çorum'da Aslan Avı

Çorum'da merada otlayan 4 büyükbaş hayvan, yabani hayvan tarafından telef edildi. Yabani hayvanın aslan olduğu iddiası üzerine araştırma başlatıldı. Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyünde merada otlayan 4 büyükbaş ..

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor 08:47

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor

San Francisco evsizlerin çok yoğun olduğu Amerikan kentlerinin başında gelir. Kentin merkezine haftada üç gün gelen bir otobüs, işte bu evsizlere duş imkanı sunuyor. Seyyar duş hizmeti, İspanyolcada “beni yıka” anlamına ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Malatya'da yük trenleri çarpıştı- 1 ölü, 3 yaralı 02:48

Malatya'da yük trenleri çarpıştı- 1 ölü, 3 yaralı

Malatya’da iki yük treni kafa kafaya çarpıştı. 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı feci kazada kayıp bir kişinin ise aranmasına devam ediliyor...

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un yaşattığı şok, Mesut'u intikam almaya götürüyor! Asım'ın Mesut'un evine saldırarak Tunç'u vurması, herkesin derinden üzmüştür. Polis telsizinden Tunç için şehit olduğu ..

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var 03:41

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var

Van Gölü'ndeki göçmen faciasının boyutları büyüyor. Can kaybı 6'ya yükseldi. Batan teknede 60'ya yakın kaçak göçmen olduğu düşünülüyor. Açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi...

Patlama sonucu 184 bölümde hasar tespiti yapıldı 08:40

Patlama sonucu 184 bölümde hasar tespiti yapıldı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasındaki patlama olayı ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce bölgede 7 mahallede yapılan hasar tespit çalışmalarında 184 bölümde hasar tespit edild..

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor 01:34

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor

Türkiye’de bazı bölgelerde olduğu gibi Şile’de de sahil kesimini süsleyen kum zambağı, yok oma tehlikesiyle karşı karşıya. Endemik bitki türü olan ve ülke dışına çıkarılması yasak olan kum zambağı, koruma altına alınarak..