#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Virajı Alamayan Bisikletliler 00:30

Virajı Alamayan Bisikletliler

İki bisikletli arkadaş çift şeritli yolda ilerlerken hafif sola dönüşün olduğu kısımda dengelerini kaybedip düşmüşler...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli oldu 01:04

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adam, bir genci kovalayıp sığındığı camcı dükkanında bıçaklaması olayıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Olayın, kız meselesi yüzünden olduğu ortaya çıktı. Adamların olay sonrası korna çalı..

‘Çay şekerli mi içilir, şekersiz mi’ tartışmalarına Rizeliler de katıldı 05:08

‘Çay şekerli mi içilir, şekersiz mi’ tartışmalarına Rizeliler de katıl

Türkiye’de başlayan ‘çay şekerli mi içilir, şekersiz mi’ tartışmalarına, çayın memleketi Rize'den de yorum geldi. Rizeliler, çoğunlukla, en iyi çayın şekeriz içilen çay olduğu değerlendirmesinde bulundu...

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı 03:25

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı

Pendik’te eşi ile tartışan bir şahıs, öfkesine yenik düşünce evini ateşe verip kaçtı. Mahalleli, gece saatlerinde yanan evi söndürmek için seferber oldu. Yangın esnasında evin boş olduğu öğrenildi...

Sinop Valisi trafik kazası geçirdi 04:06

Sinop Valisi trafik kazası geçirdi

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun da içinde bulunduğu otomobil, Çankırı-Ankara karayolunda şarampole devrildi. Tedavi altına alınan Vali Karaömeroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi...

Elazığ'da ateşin kahramanı itfaiyeciler, haftada 160 yangına müdahale ediyor 05:53

Elazığ'da ateşin kahramanı itfaiyeciler, haftada 160 yangına müdahale

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da yaz ile birlikte yangınlar arttı, ateşin kahramanları olarak bilinen itfaiye ekipleri yoğun mesai harcamaya başladı. 24 saat esasına göre çalışan itfaiye ekipleri, kentte son aylar..

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada 01:47

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada

Kağıthane'de bir şahıs ile husumetli olduğu şahıs arasında çıkan kavga sonucu 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralıların yerde sürünerek kaçmaya çalıştıkları görüldü...

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı 01:12

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı

Hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle ülkeden apar topar kaçan İspanya’nın eski Kralı Juan Carlos'un yeri belli oldu. Kaçak Kral’ın Birleşik Arap Emirliği'nde olduğu ortaya çıktı.....

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle 1:38:39

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle

İşinde oldukça profesyonel olan bir suikastçi yaptığı son işten sonra tüm kayıtları siler ve öldüğü düşünülür. Fakat bu adamın peşinde olan insanlar vardır bir kızı ona aşık etmek için yollarlar fakat bunu anlayan adam b..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Milyon dolarlık megalüks yat Marmaris Limanı'na demir attı 01:15

Milyon dolarlık megalüks yat Marmaris Limanı'na demir attı

Marmaris Limanı'na milyarder bir Rus iş adamına ait olduğu öğrenilen üzerinde helikopteri ile yat demir attı. Lüks yat, görenlerin ilgisini çekerken, 85 metrelik 6 katlı mega lüks yatın Marmaris Limanı'nda bakımlarının y..

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı 03:52

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı

Bursa'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ militanı M.A. yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada intihar yeleği ile çeşitli materyaller ele geçirildi..

Yüzünü hiç göremediği eşinin sesine aşık oldu, 58 yıllık birliktelikleri kitap oluyor 05:38

Yüzünü hiç göremediği eşinin sesine aşık oldu, 58 yıllık birliktelikle

Sivas’ta 6 aylıkken görme yetisini kaybeden Turan Karakaş, sesine aşık olduğu eşiyle 58 yıldır mutlu bir ömür sürüyor, Karakaş'ın hayatı ise kitap oluyor...

Gaziantepli Deli (Kerhane Macerası) 07:44

Gaziantepli Deli (Kerhane Macerası)

Bahse konu deli olduğu iddaa edilen adam, kamerayı tutan ve yanında duran sığırlardan daha akıllıdır....

  • PengoTV tarafından
  • 315 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yazlık Maske İcat Eden Berber 00:15

Yazlık Maske İcat Eden Berber

Müşteri olmayınca canı sıkılan berber , takarken rahatsız olduğu maskeye farklı bir uygulama yaparak yazlık maske elde etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı... 00:53

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın coronavirüs vakalarındaki artışın en fazla olduğu illerden biri olarak açıkladığı Bursa’da, doğu yönünde çalışan minibüslerde sosyal mesafeye uyulmaması halkı tedirgin ediyor...

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..