#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü 01:57

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü

Her defasında göçmenlere zorbalık yapan Yunanistan, bu sefer Türkiye’nin göçmenlerin yardım çağrısına cevap vermediği yönünde karalama kampanyasına başvurdu. Türkiye’den cevap gecikmedi. Göçmen botunun Yunan karasularınd..

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü 01:57

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü

Her defasında göçmenlere zorbalık yapan Yunanistan, bu sefer Türkiye’nin göçmenlerin yardım çağrısına cevap vermediği yönünde karalama kampanyasına başvurdu. Türkiye’den cevap gecikmedi. Göçmen botunun Yunan karasularınd..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Jamie Carragher'in Başakşehir ile İmtihanı 00:53

Jamie Carragher'in Başakşehir ile İmtihanı

Eski İngiliz futbolcu Jamie Carragher yorumcu olduğu programda Başakşehir’in adını telaffuz etmekte zorlandı. Carragher’in Başakşehir demeye çalıştığı anlar stüdyodakileri kahkahaya boğdu..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Dört bin yıllık 'apartman', zamana meydan okuyor 03:28

Dört bin yıllık 'apartman', zamana meydan okuyor

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve 4 bin yıllık olduğu düşünülen mağaralar, apartman şeklindeki görüntüsü ile dikkat çekerken, keşfedilip turizme kazandırılmak için araştırmacıları bekliyor...

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık- 01:44

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden Çin aşısının tercih edildiğini açıkladı. BioNTech firmasıyla yapılan görüşmenin detaylarını da anlattı. Koca, “Çin aşısı ucuz diye değil, güvenli olduğu için alındı” dedi...

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi 03:59

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi

Adana’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi annesini ve babasının bıçak zoruyla rehin aldıktan sonra oturdukları evi ateşe verdi. Yanan ev çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken polis evin kapısını kırar..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar- 01:00

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin her yıl olduğu gibi, yıllık basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 'Erdoğan sözünü tutan biri' ifadelerini kullandı...

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri ortaya çıktı 03:01

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri

Happy Monday's ve Black Grape isimli müzik gruplarının bir dönem turne müdürlüğü ve organizasyon işlerini yürüten uyuşturucu çetesinin İngiliz üyesi Anthony Murray'ın, İstanbul’da yakalanmadan kısa süre önce kaçış hazırl..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karı kocanın ev kavgası! 02:35

Karı kocanın ev kavgası!

55 YAŞINDAKİ GÜLDANE ÇAMLICA HAYATININ EN BÜYÜK DARBESİNİ AYNI YASTIĞA BAŞ KOYDUĞU EŞİNDEN YEDİ... İDDİAYA GÖRE HEM ALDATILDI, HEM DE YILLARCA ÇALIŞIP EŞİNİN BERABER OLDUĞU KADININ BORCUNU ÖDEDİ... ŞİMDİYSE EVSİZ KALMA K..

Hırsızlık yapmak için lüks otomobili böyle kestiler 06:58

Hırsızlık yapmak için lüks otomobili böyle kestiler

Bursa'da sokak kısıtlamasını fırsat bilen hırsızlar otoparkta duran lüks otomobilin tentesini kesip hırsızlıklar yapmak istediler. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, otomobilden bir şey çalamayan hırsızların tentes..

Düğününde Çam Ağacı Kostümü Giyen Gelin 00:23

Düğününde Çam Ağacı Kostümü Giyen Gelin

Soysal medyada paylaşılan ve iddiaya göre gelin olduğu söylenen kişi, salona çam ağacı kostümü ile giriş yapıyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı! 02:14

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı!

İSTANBUL'DA BİR GALERİCİ, DÜNYA'DA 4 TANE OLDUĞU İDDİA EDİLEN LÜKS BİR TEKNEYİ ALMAK İSTEDİ... 1 MİLYON 700 BİN LİRA PARA ÖDEDİ...AMA İDDİAYA GÖRE DEVİR TESLİMİ BEKLERKEN TEKNENİN SAHİBİ ORTADAN KAYBOLUVERDİ....

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü 02:10

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor...

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı 01:33

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı

Yunanistan, Fransa'dan 18 Rafale savaş uçağı alımı için anlaştı. 2 milyar 300 milyon avro değerindeki anlaşmanın Türkiye için mesaj olduğu öne sürüldü...

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..