#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Göbeklitepe yakınlarında metal monolit bulundu 00:59

Göbeklitepe yakınlarında metal monolit bulundu

Şanlıurfa'da Göbeklitepe yakınlarında bulunan ve üzerinde Göktürk alfabesiyle yazıların olduğu monolit incelemeye alındı. Jandarma monoliti kimin diktiğini bulmak için çalışma başlattı...

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı 00:55

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı

Bahçelievler’de saat 23.15 sıralarında açık olduğu belirlenen işyerine polis ekipler baskın yaptı. Ekipleri gören kişilerden bazıları koltukların arkasına, bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalışırken topl..

Market Arabasını Yerine Koymak İsteyen Adamın Buz ile İmtihanı 00:42

Market Arabasını Yerine Koymak İsteyen Adamın Buz ile İmtihanı

Süpermarketten alışveriş yapan adam işi bittikten sonra market arabasını yerine koymak istemiş. Ancak yerler buz olduğu için bu hiçte kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam 01:26

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam

ABD Hava Kuvvetleri 2025 yılında envanterinden çıkarmayı planladığı F-16'ları 10 yıl daha kullanma kararı verdi. Kararın sebebinin F-16'ların yerine geçecek F-35'lerin bitmeyen sorunları olduğu öne sürüldü...

Bina temelinde insan kemikleri! 01:26

Bina temelinde insan kemikleri!

ANKARA'DA BİR BİNANIN TEMEL KAZISINDA İNSANA AİT OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN KEMİK PARÇALARI BULUNDU.. İŞÇİLER KAZI ÇALIŞMASINI DURDURDU, DEVREYE ARKEOLOGLAR GİRDİ....

Market Arabası ile Kaza Yapmak 00:08

Market Arabası ile Kaza Yapmak

Alışveriş için süper markete giren eleman aldığı market arabası ile dondurulmuş ürünlerin olduğu dolaba çarpmış. Çarpmanın etkisi ile dolabın camı kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Kevserin Mutfağından Un Kurabiyesi Tarifi. Malzemeler: 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta (mısır veya buğday nişastası farketmez), 4 su bardağı u..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Gece gündüz demeden evlerinde rahatsızlanan vatandaşları hastaneye ulaştırıyorlar 04:55

Gece gündüz demeden evlerinde rahatsızlanan vatandaşları hastaneye ula

Kar yağışının etkili olduğu ve yer yer 1,5 metreyi bulan Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde AFAD ve UMKE ekipleri, yolu kapanan ve evlerinde rahatsızlanan vatandaşları hastaneye ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyor...

Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..

O alçaklığı yapanlar terörist çıktı! 02:20

O alçaklığı yapanlar terörist çıktı!

ADANA'DA ARALARINDA ŞEHİTLERİN DE BULUNDUĞU 79 MEZARLIĞI PARÇALAYAN HAİNLERİN TERÖRİST OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI.. 6 HAİNİN DEAŞ'LA BAĞLANTISI TESPİT EDİLDİ. HATTA İÇLERİNDEN BİRİNİN ÖRGÜTÜN SÖZDE TÜRKİYE EMİRİ MAHMUT ÖZDEN..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
SpaceX, 60 Starlink uydusunu daha yörüngeye gönderdi 02:36

SpaceX, 60 Starlink uydusunu daha yörüngeye gönderdi

Elon Musk’ın sahibi olduğu uzay şirketi SpaceX, 60 Starlink uydusunu daha başarılı şekilde uzaya fırlattı...

Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı - İhlas Haber Ajansı 07:39

Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı -

Bursa’da 4 kişinin öldüğü 2’si ağır 34 kişinin yaralandığı kazaya sebep olan tırın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Faciadan saniyeler önce çekilen görüntülerde Akiniş rampasında freni patlayan tırın son sürat yokuş aşağı ..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vatmandan Kaçan Tramvay 01:01

Vatmandan Kaçan Tramvay

Rusya'dan inanılmaz görüntüler karşımızda... Bir vatman kullanmakta olduğu tramvaydan düşmüş ve daha sonra tramvayı yakalamayı başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı 01:33

Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı

Bolu’da, D-100 karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerdeki yeşil alanlar dakikalar içinde beyaz örtüyle kapl..

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı 01:15

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Almanya’nın Stuttgart ve Münih şehirlerine gerçekleştirileceği tarifeli uçaklarına yapılan bomba ihbarı polisi harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından bomba ihbarının..

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce