#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası 22:44

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası

Bu olay beni diğer vakalardan çok daha fazla etkiledi. Kapalak kızı, mezarlıkta bir gece veya çektiğimiz diğer paranormal olan olayların yaşandığı yerler... Bu olay başka.Bu sefer yolumuz Samsun ile Ordu sınırını bağlaya..

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir’de sokak ortasında çelik kasa bulundu 01:02

İzmir’de sokak ortasında çelik kasa bulundu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde sokak ortasında çelik kasa bulundu. Kasanın çalıntı olduğu değerlendirilirken olayla ilgisi bulunduğu öğrenilen 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı...

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı 01:22

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı

Isparta’da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü park halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra aracını bırakarak kaçtı. Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı...

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi 02:41

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi

Gaziantep'te sokak ortasında evli oldukları ileri sürülen bir çift tartıştı. Sokaktan geçen kadınlar duruma tepki gösterince kadın, kocası olduğu ileri sürülen şahsın aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Şiddet uygulan..

Tennessee Eyaletinde Sel Felaketi- 4 Ölü 01:12

Tennessee Eyaletinde Sel Felaketi- 4 Ölü

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville’de meydana gelen aşırı yağışların neden olduğu selde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti...

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira ceza uygulandı 05:59

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira c

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale’de gerçekleştirilen korona virüs denetimde, HES kodu durumlarının “riskli” olduğu tespit edilen baba ve kızına 4 bin 50’şer lira ceza uygulanarak karantina yurduna y..

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mezarın İçinde Bir Gece 39:15

Paranormal Olaylar Mezarın İçinde Bir Gece

1. dünya savaşında yaşanmış gerçek bir olayın olduğu ormana gittik.Normalde kar yağışlı beklemiyorduk havayı ama artık yapacak bir şey yoktu.Hava şartları -13 dereceyi gördü, nemli olması sebebi ile tahminen -15' buldu.O..

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk 37:36

Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk

Dünyanın en büyük labirenti, yeraltı mezarlığı olarak bilinen Ukrayna katakompunu keşfe çıkıyoruz.Rehberimiz orayı ne kadar iyi bilsede, çok merak yüzünden kayıp olduk ve saatlerce mahsur kaldık. En dipten yüzeye 70 basa..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Köylünün ilk önce balık sandığı canlı bakın ne çıktı 01:52

Köylünün ilk önce balık sandığı canlı bakın ne çıktı

Bilecik'te köylülerin dere yatağında toplu halde bularak ilk önce balık sandıkları canlıların, 'semender' olduğu anlaşıldı...

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 bin 244 TL ceza 00:15

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 b

Kartal’da korona virüse aldırmadan kıraathanede bir araya gelip kumar oynayan şahıslara baskın yapıldı. 6 kişinin bulunduğu kıraathanedekilere toplam 24 bin 244 TL ceza kesilirken bir şahsın aranmasının olduğu tespit edi..

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi daha yakalandı 01:04

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi dah

İstanbul’da, DEAŞ’a yönelik Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda, örgütün 3 kilit isminin daha yakalandığı belirtildi. Dün 8 şüphelinin yakalandığı operasyonda ele geçirile..

AVM'ye hücum! 01:44

AVM'ye hücum!

17 GÜNLÜK KAPANMADA ONLINE ALIŞVERİŞİN YILDIZI PARLADI AMA, 'GÖRMEDEN ALMAM' DİYENLER, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AVM'LERİN YOLUNU TUTTU... ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU...

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik 58:22

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik

Dağların tepesinde, bir derenin kenarında bulunan bu ev zamanında bir ailenin kaldığı yermiş...Evde yaşanan olaylar neticesinde evi boşaltmışlar. El Ammar cinlerinin musallat olduğu evde çeşitli olaylar yaşanmış.Aile yem..

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bergüzar Korel'i Çıldırtan Mesaj Görün Bu Pisliği 11:53

Bergüzar Korel'i Çıldırtan Mesaj Görün Bu Pisliği

Son günlerde Türkiye’yi yasa boğan iki küçük kız çocuğunun vahşice öldürülmesi olayının yankıları sürerken, kimi insanların yaptıkları yorumlar ise dehşete düşürüyor! Herkesin yüreğini dağlayan ve ünlü ünsüz pek çok insa..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Raftaki Şarapları İndiren Kadın 00:08

Raftaki Şarapları İndiren Kadın

Markette çalışan kadın şarapların olduğu rafları düzenlerken dikkatsiz davranınca şarapların bir kısmını yere düşürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sahaya Atlamak İsterken Hüsran Üstüne Hüsrana Uğrayan Kadın 00:10

Sahaya Atlamak İsterken Hüsran Üstüne Hüsrana Uğrayan Kadın

Taraftarı olduğu takımın maçını izlerken bir çılgınlık yapmak isteyen kadın, sahaya atlamak istemiş. Ancak kadın yaptığı ilk hamlede yere yapışmış. Ayağa kalkan kadın bu sefer de fıskiyeden bir darbe yemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kardeş kanı uyarısı! 02:21

Kardeş kanı uyarısı!

SİNİRLERİ YATIŞTIRDIĞI, KORKU, ENDİŞE, UYKU PROBLEMLERİNİ ÇÖZDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR, KİLOSU 400 LİRADAN SATILIYOR. ADI; KARDEŞ KANI. ANCAK YAPILAN ANALİZLERDE İSE BU BİTKİNİN DENİZLERİN ÇÖPÇÜSÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. ÜSTELİ..

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Beyaz Diş Orijinal Fragman 01:26

Beyaz Diş Orijinal Fragman

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların a..

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi 00:14

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi

Gaziantep'te kendileri şapka ile kamufle eden kapkaççıları şapkanın markası yakalattı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen k..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..