#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmediler 00:51

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmedile

İtalya’nın Napoli şehrindeki Loreto Mare Hastanesi’nin 55 çalışanı, personel kartlı geçiş sistemini yanıltarak mesai saatlerinde görev yerlerinde bulunmayıp dışarıda zaman geçirdikleri için göz altına alındı. Söz konusu..

Qin Shan - I must live 03:33

Qin Shan - I must live

Qing Shen Shen Yu Meng Meng, Duo Shao Lou Tai Yan Yu Zhong, Ji De Dang Chu, Ni Nong Wo Nong, Che Ru Liu Shui Ma Ru Long, Jin Guan Kuang Feng Ping Di Qi, Mei Ren Ru Yu Jian Ru Hong, Chorus : Qing Shen Shen Yu Meng Meng,..

Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Oğuzhan Uğur'la Pinç Yeni Sezon 16. Bölüm İzle 41:41

Oğuzhan Uğur'la Pinç Yeni Sezon 16. Bölüm İzle

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ : İç Dökme, Linç, Hastane, Sarışın, Bora Uzer - Kadın, ŞşşşŞ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce