#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Doktorun isyanı! 01:24

Doktorun isyanı!

ESKİŞEHİR'DE BİR DOKTOR BAŞHEKİMLE MAHKEMELİK OLUNCA BAŞKA BİR HASTANEDE GÖREVLENDİRİLDİ. SAMET TEMEL, EŞYALARINI ALMAK İÇİN GİTTİĞİNDE GÖREVLİLERİN ONU ZORLA ODADAN ATTIĞINI İDDİA ETTİ. HASTANE YÖNETİMİ İSE BAMBAŞKA ŞEY..

Hastayı bahçeye indirdi! 02:32

Hastayı bahçeye indirdi!

4.5 AYDIR HASTANE ODASINDAN ÇIKAMAYAN FELÇLİ HASTAYA SÜPRİZ YAPTI. ONU HASTANENİN BAHÇESİNE ÇIKARDI... O HEMŞİRE HASTASINA DONDURMA DA ISMARLADI. BİR DOKTOR O ANIN FOTOĞRAFINI ÇEKİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI. VE TEK BİR K..

Hastanelerde aşı kuyruğu 02:25

Hastanelerde aşı kuyruğu

AŞI SIRASI HEM SGK'LI ÇALIŞANLARA HEM DE 40 YAŞ ÜSTÜNE GELDİ. BU DA AŞI YOĞUNLUĞUNU ARTTIRDI. ÖZELLİKLE SON 2 GÜNDE HASTANE ÖNLERİNDE VE KORİDORLARINDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DÜN İSE 24 SAATTE REKOR SAYIDA KİŞİ AŞILANDI...

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI 00:39

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI

YARALANAN 2 BEKÇİDEN BİRİ KALDIRILDIĞI HASTANE DE ŞEHİT OLDU..

ELİNİ KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDI 00:41

ELİNİ KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDI

19 YAŞINDAKİ GENCİN ELİ HASTANE DE İTFAİYE EKİPLERİNCE ÇIKARTILDI..

GENCİN TALİHSİZ ÖLÜMÜ 00:56

GENCİN TALİHSİZ ÖLÜMÜ

28 YAŞINDAKİ GENCİN CANSIZ BEDENİ EKİPLERCE HASTANE MORGUNA KALDIRILDI...

17 yaşındaki Feyzanur 10 gündür kayıp! 02:00

17 yaşındaki Feyzanur 10 gündür kayıp!

Bursa'da, 10 gün önce göğüs kanseri tedavisi gören Nuray Arslan'ın kemoterapi almak için hastane gittiği sırada evden ayrılan 17 yaşındaki Feyzanur'dan bir daha haber alınamadı. Evlere gündelik temizliğe giderek ailesini..

Saç ektirirken öldü! 02:43

Saç ektirirken öldü!

İtalya'da kuaförlük yapan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi. Gül, hastanedeki operasyon sonucunda ameliyat masasında hayatını kaybetti. Yakınları Gül'ün son derece sağlıklı olduğunu belirtirken..

İŞE GİDERKEN SIRTINDAN VURULDU 01:01

İŞE GİDERKEN SIRTINDAN VURULDU

HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN ŞAHSIN CANSIZ BEDENİ HASTANE MORGUNA KALDIRILDI...

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU 00:57

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU

6.KATTAN DÜŞEN GENCİN CANSIZ BEDENİ HASTANE MORGUNA KALDIRILDI...

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

Adı Efsane- Fikodan Sibelin Videosuna Kalp! 04:59

Adı Efsane- Fikodan Sibelin Videosuna Kalp!

Fiko'nun, Sibel'in Türkü söylediği videosuna yanlışlıkla attığı kalp ortalığı karıştırdı! Fiko, elinde telefon Sibel'in söylediği Hastane Önünde İncir Ağacı türküsünü dinlemektedir. Kendini, Türküye ve Sibel'in güzel s..

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Diz Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:52

Diz Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Diz protezi yapılan bir hasta bir gün istirahat ettikten sonra ertesi gün ayağa kalkabilir. Bazı hastalar sadece ayakta durabilirken bazı hastalar birkaç adım atabilir. Yaklaşık üç-dört gün içinde odalarının içinde ya da..

  • NABIZ tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Söz | 8.Bölüm 2:10:54

Söz | 8.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 472 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..