#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Köksal Baba'nın Canlı Yayında Tutulup Kaldığı Gürcü Kadın 09:55

Köksal Baba'nın Canlı Yayında Tutulup Kaldığı Gürcü Kadın

Sosyal medyayı kasıp kavuran Karadeniz'in efsanesi Köksal Baba, Gürcü televizyonunda konuk olduğu programda kadın konuklardan birine tutulup kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patronundan Hunharca Dayak Yiyen İşçi 02:36

Patronundan Hunharca Dayak Yiyen İşçi

Çin'de maaşından şikayetçi olan bir işçi konu hakkında konuşmak için odasına gittiği patronundan dayak yedi. Art arda yediği tokatlar yüzünden bir süre sonra baygınlık geçiren adam olduğu yerde yere yığıldı...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

'Pepe PSG ile Anlaştı.. 04:33

'Pepe PSG ile Anlaştı..

Beşiktaş’ın günlerdir Pepe transferiyle çalışmalarını sürdürmesine rağmen İspanya’dan gelen haberler siyah beyazlı taraftarları üzdü. AS gazetesi bir süredir PSG’nin talip olduğu Pepe ile her konuda anlaşmaya vardığını d..

Mahmut Tuncer - Kar Gördüm Kaydım 04:46

Mahmut Tuncer - Kar Gördüm Kaydım

Mahmut Tuncer'den Kar Gördüm Kaydım eserine yapmış olduğu remix'i. Mahmut Tuncer'i sevenlerin ve yaşatanların sitesi; alkislarlayasiyorum.com sunar... This is Mahmut Tuncer Remix!..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarı Sıcak (2017) Fragman 02:06

Sarı Sıcak (2017) Fragman

Giderek artan sanayileşme, onbinlerce geleneksel çiftçi ailesini olduğu gibi İbrahim'in (Aytaç Uşun) ailesini de etkilemiştir. Sahip oldukları tarlanın tamamen fabrikalar arasında kalmasına rağmen tarlayı satmamakta dire..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Bana Normal Aktiviteler (TVde İlk Kez) 00:56

Bana Normal Aktiviteler (TVde İlk Kez)

Baş rollerinde Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu ve Sanem İşler Şen'in olduğu Bana Normal Aktiviteler filmi TV'de ilk kez 3 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Korku-Komedi tü..

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:24

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde üs bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirildi...

Yasak Şehir 04:49

Yasak Şehir

1420 Yılında , Ming Hanedanlığı'nın İmparatoru (1368-1644) taht üzarinde ki güvünü sağlamlaştırma çabası Çin'in başkentini, günümüzde Pekin olarak bilinen kuzeyde ki bir bölgeye taşıdı. Orada şu an 720 bin metrekarelik ..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Köpeği Pitonun Elinden Kurtaran Adam 00:41

Köpeği Pitonun Elinden Kurtaran Adam

Hindistan'ın Karnataka bölgesinde bir köylü dev pitonun yutmak üzere sararak boğmakta olduğu köpeğini işte böyle kurtardı.Bir cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülere göre, dev piton gövdesiyle sardığı köpeği..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal İşaretler Fragmanı (TVde İlk Kez) 00:44

Paranormal İşaretler Fragmanı (TVde İlk Kez)

Baş rollerinde Sarah Snook, Joelle Carter, Mark Webber, David Andrews ve Ana De La Reguera'nın olduğu Korku-Gerilim türündeki film TV'de ilk kez 30 Haziran Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 2.785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Murat Dalkılıç Tatilde Merve Boluğur'suz Coştu Eğlendi!! 02:03

Murat Dalkılıç Tatilde Merve Boluğur'suz Coştu Eğlendi!!

Murat Dalkılıç, önceki gün ortağı olduğu Granada Beach’teydi. Eşi Merve Boluğur’un eşlik etmediği ünlü şarkıcı, arkadaş grubuyla deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bir ara çalan müziklerle coşan Dalkılıç, suda misket havas..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Gençleri Fare Zehri İle Zehirliyorlar 01:38

Gençleri Fare Zehri İle Zehirliyorlar

Önce gençleri adeta yaşayan birer ölüye çeviren o sentetik uyuşturucuyu satanlar yakalandı. Sonra da üretenler. İmalathanelerde öyle kimyasallara rastlandı ki, uyuşturucu tacirlerinin gençleri zehirlemekle kalmadığı, her..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..