#Morgla mescidin yan yana olduğu hastane

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı 00:38

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı

Orta Çin Hunana Eyaletindeki Chansha Şehrinde , Bir uyuşturucu kullanıcısı olduğu iddaa edilen bir adamın ( takım koçu ) aniden direksiyon simidini tutarak tünelin çarpmasına ve kazan yapmasına neden oldu. Şans eseri oto..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Rüzgar Erkoclar Ve Tuğba Beyazoğlu'nun Düğününe Özel Klip 00:59

Rüzgar Erkoclar Ve Tuğba Beyazoğlu'nun Düğününe Özel Klip

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adamın Kendisini Kaybettigi An 00:03

Adamın Kendisini Kaybettigi An

Ne Oldugu Kimse Anlamadı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Salonunda Korkunç Olay! 00:17

Spor Salonunda Korkunç Olay!

Avustralya'da bir spor salonunun kamerasına kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde spor salonundaki adam, ağırlık çalıştığı sırada bir anda ağırlık boğazına düştü. Avustralya Morayfield'de yaşana..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı! 00:43

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı!

İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'nde bir güvenlik kamerasına yansıyan olayda sırt çantalı olduğu görülen kişi, karşı yönden gelen başörtülü kadına çarpıyor. Tepki gösterdiğinde aldığı yumrukla neye..

Ataşehir Saldırganı Yakalandı 00:52

Ataşehir Saldırganı Yakalandı

Ataşehir'de yolda yürüdüğü esnada, A.Ç. isimli kadına önce omuz sonra yumruk atarak kayıplara karışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Şehir eşkıyasının Tıp Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D. olduğu ..

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar 00:27

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kahvehanede, Murat Ç. ve Süleyman G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında çıkan kavgaya müşterilerin de dahil olduğu ve Murat Ç'yi d..

Şok İddia! Gülben Ergen, Nişanlısını Elinden Mi Aldı? 02:59

Şok İddia! Gülben Ergen, Nişanlısını Elinden Mi Aldı?

Gün geçmiyorki Gülben Ergenle ilgili şok iddialar açıklanmasın.Söylemezsem Olmaz programına katılan Özlem hanım daha öncede bir arkadaşının nişanının bozulmasına neden olduğu iddiaları ortalığı yine karıştırdı...

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Olabilirsin Ama Karakter Bambaşka 00:39

Yıldız Olabilirsin Ama Karakter Bambaşka

Dünyaca ünlü yıldızın yapmış olduğu jest..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı 01:59

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un bir bağlantısı daha ortaya çıktı. 17-25 Aralık kumpasçısı olan daha önce FETÖ'cü polis müdürleriyle yoğun temas kurduğu öğrenilen Metin Topuz’un şimdi de bir El Kaide..

Orangutanın İllüzyona Tepkisi 00:38

Orangutanın İllüzyona Tepkisi

Barcelona'da bir hayvanat bahçesinde yaşayan orangutan ziyaretçilerden birinin yapmış olduğu illüzyon gösterisine kahkahalarıyla eşlik etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Köse Neslihan Atagül’ün Fotoğrafını Paylaştı Ortalık Karıştı 03:14

Erol Köse Neslihan Atagül’ün Fotoğrafını Paylaştı Ortalık Karıştı

Erol Köse paylaştı olay oldu! Neslihan Atagül’ün o fotoğrafının sırrı ortaya çıktı.Ünlü televizyoncu Erol Kösenin paylaştığı resimde Neslihan Atagülün beraber resim çekilen kişinin lise dönemindeki aşkı olduğu iddiaları ..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen Herkesi Mahkemeye Veriyor! 01:24

Gülben Ergen Herkesi Mahkemeye Veriyor!

Gülben Ergen, Erhan Çelik ile birlikte Seren Serengil ve Yeşim Salkım'a hakaretten dava açıyor. Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Ser..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Etek Giydirip Kendi Kendini Vurdurdular! 00:28

Etek Giydirip Kendi Kendini Vurdurdular!

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın adamı olduğu ileri sürülen bir şahsın, etek giydirilip kendi kendini vurmasının görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor..

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı! 00:35

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı!

Antalya'da bir süpermarkette kadın kasiyer yumruklu saldırıya uğradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcusu olduğu ortaya çıkan şahsın kasiyere adını sorduğu cev..

Yavuz Seçkin'den Çelik Taklidi 00:15

Yavuz Seçkin'den Çelik Taklidi

Taklitleri ile ünlü Yavuz Seçkin bu sefer yılların pop şarkıcısı Çelik'i taklit etmiş. Bütün taklitlerinde olduğu gibi bu taklitte de oldukça başarılı...

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı! 00:19

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı!

Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince panikleyen bir öğrenci, aşağı atladı. Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince ne yapacağını şaşıran bir öğrenci, aşağı atladı. O anlarsa otobüsün kamerasına yansıdı. Olayda öğren..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..