#Motor yarışı startında Ölümden dönen pilot

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Savaş Pilotlarının Geçtiği Zorlu Eğitim Bu Belgeselde 13:21

Savaş Pilotlarının Geçtiği Zorlu Eğitim Bu Belgeselde

Savaş Pilotlarının Geçtiği Zorlu Eğitim Bu Belgeselde Hemen İzleyin....

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

BMW X3 2018 Test Sürüşü 10:28

BMW X3 2018 Test Sürüşü

Yeni BMW X3 test konuğumuz Yeni BMW X3 tasarımıyla daha heytbetli görünüyor çünkü böbrek ızgaralar büyümüş ve farlarda daha büyüyerek modern bir tasarıma kavuşmuş. Bize göre arakası oldukça şık stop formundan ve daha es..

  • BETA tarafından
  • 1.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Le Mans 24 Saat Yarışları Çekişmeli Geçti 01:01

Le Mans 24 Saat Yarışları Çekişmeli Geçti

40. düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışlarında, GMT 94 Yamaha takımı yarışı zaferle tamamladı...

At Yarışını Damarlarına Kadar Yaşayan Adam 01:07

At Yarışını Damarlarına Kadar Yaşayan Adam

Abimiz at yarışı izliyor. Yok yok pardon izlemiyor. Adeta o anı yaşıyor. Sanki altında at varmışçasına joker edasıyla Bırşşşşş vb. garip sesler çıkarıyor ve ortaya böyle muazzam komik görüntüler çıkıyor. Asla yadırgamı..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Azdin Erdoğan - Sürerler 05:20

Azdin Erdoğan - Sürerler

Seni sevdiğimi ele duyurma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Ara verme gerisin gel zaman zaman Sırrı..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Geçti Dost Kervanı 04:09

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı

Şu karşı yaylada göç katar katar Bir yiğidin derdi serinde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Şu benim ..

Jehan Barbur  Güzel Adam 04:13

Jehan Barbur Güzel Adam

Güzel Adam Güzel adam Büyür müsün benimle Dolaşırız şu yolları Ödünç aldım Can denilen hayatı Günahsızım savunmasızım Bir yol var mı Ölümden kaçabildiğin Sonsuz mutlu ovalara geldiğin Saçlarımla yıkarım yüzünü Rüzga..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Ölüm Korkusunun Nedenleri Nelerdir 00:52

Çocuklarda Ölüm Korkusunun Nedenleri Nelerdir

Çocuklar genelde bir yakınlarını kaybettikleri zaman ölümle tanışır ve ölümden korkmaya başlarlar. Genelde bu korku kendileriyle ilgili değil, çok sevdikleri bir yakınlarını kaybetmekle ilgilidir. Bu olumsuz yaşam deneyi..

  • NABIZ tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmur Sarıoğlu Atatürk Havalimanı'na Uçak İndirdi 01:00

Yağmur Sarıoğlu Atatürk Havalimanı'na Uçak İndirdi

Galatasaraylı Sabri'nin pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu, Atatürk Havalimanı'na uçak indirdiği anı kayıt altına aldı ve bu görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Yağmur Sarıoğlu'nun paylaştığı görüntüler kısa zamanda ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afgan ordusunun kadın pilotları 01:03

Afgan ordusunun kadın pilotları

NATO ve ABD tarafından desteklenen Afganistan Hava Kuvvetleri'nda kadın pilotların sayısı artıyor. Halihazırda iki kadın pilotun görev yaptığı orduya yakında beş kadın pilot daha katılacak...

Kıyıya vuran 300 balina öldü 00:52

Kıyıya vuran 300 balina öldü

Yeni Zelanda’da yüzlerce pilot balina kıyıya vurdu. Halk balinaları kurtarabilmek için seferber oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meryem Uzerli'den Pilotları Yakan Fotoğraf! 03:13

Meryem Uzerli'den Pilotları Yakan Fotoğraf!

Havacılık idaresi kurallarına göre pilot kabinine görevliler dışında birinin girmesi kesinlikle yasak.Bu kuralı dinlemeyen Meryem Uzerli'nin pilot kabininde fotoğraf çektirmesi sonucunda görevli pilotlara para cezası kes..

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yağmur Sarıoğlu'nun Miami Semalarında Uçması 01:00

Yağmur Sarıoğlu'nun Miami Semalarında Uçması

Galatasaray'da forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun eşi yardımcı pilot olmuştu. Başarısıyla herkesin takdirini toplayan Yağmur Sarıoğlu, minik oğlu Sarp Sarıoğlu ile birlikte Miami semalarında helikopterle gezdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması 01:11

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması

Tamamı kadın 14 kabin personeli ve 4 pilot, Atlantik’in üzerinden dünyanın etrafını turladı. Yolculuk tam 15 saat sürdü. Hindistan Havayolu Air India, Delhi-San Francisco-Delhi seferini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ta..

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..