#Motor yarışı startında Ölümden dönen pilot

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Korkunç Yıkım Kazasından Ucuz Kurtulan Adam 00:53

Korkunç Yıkım Kazasından Ucuz Kurtulan Adam

Çek Cumhuriyeti'nde bir fabrikanın yıkımı sırasında inanılmaz bir olay yaşanmış. Patlatıcı kullanılarak yıkımı gerçekleştirilen binadan fırlayan bir kaya parçası yıkımı izleyen bir kişinin az daha kafasına çarpıyormuş. Ş..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motorun Yatak Sarması 00:35

Motorun Yatak Sarması

Yolda ilerlerken aniden öndeki araçtan düşen yatak yüzünden ölümden dönen motosikletli,motorun yatak sarması tam olarak böyle bişey galiba dedirtmiş...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aref Tüm Türkiye'ye Yalan Mı Söyledi Olay Yaratan Sözler 03:11

Aref Tüm Türkiye'ye Yalan Mı Söyledi Olay Yaratan Sözler

Kısa bir süre önce kobra soktuğu için hastanelik olan ve ölümden dönen Aref Ghafouri yalan mı söyledi. Ünlülerin felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay'ın iddiaları olay yaratacak cinsten. Aref Ghafouri aslında zehi..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TEM'de Motosikletlinin Başına Gelmeyen Kalmadı 00:47

TEM'de Motosikletlinin Başına Gelmeyen Kalmadı

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde seyreden motosikletlinin başına gelmeyen geldi. Seyir halinde olan bir araçtan atılan pet şişe kafasına çarpan genç, önüne kıran araçlar nedeniyle 2 kez de kaza atlattı. Ölümden dönen ..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor 01:16

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor ABD'de başkanlık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Demokrat parti adayı Hillary Clinton ve Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump, son kez kozlarını canlı yayında paylaştı....

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Hobart′ta yeni rekor 00:39

Hobart′ta yeni rekor

Dünyanın en zorlu ve en ünlü yat yarışlarından biri olan Sidney-Hobart Yat Yarışı'nı Perpetual Loyal ekibi rekor kırarak tamamladı...

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle 03:06

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle

Sezonun ilk anıtsal yarışı Tour of Flanders'ın son 55 kilometresinde tek başına kaçan Belçikalı Phillippe Gilbert, uzun süre unutulmayacak bir zafere imza attı...

Emel Sayın - Yalancının Birine 03:31

Emel Sayın - Yalancının Birine

ŞARKI SÖZLERİ Yalancının birine kapıldı kaldı gönül, İnandı yandı yine çekilmez oldu ömür. Ne gözlerin yeşili, ne saçların sarısı Geçti yolun yarısı çekilmez oldu ömür. Ne esmerinde vefa, ne kumralında safa. Hepsid..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

HAKİM ARABADA KADININ DA HAKKI VAR DEDİ :))) 01:56

HAKİM ARABADA KADININ DA HAKKI VAR DEDİ :)))

Hakim dedi ki kadın hakkı vardı arabanın yarısı verdi :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Kara Şimşek At Yarışında Para Kaybediyor 01:24

Kara Şimşek At Yarışında Para Kaybediyor

Kit'in zamanın, hatta bu zamanın çok ötesinde bir yapay zeka olduğunun ispatı. Maykıl'dan gizli kendisine ortak buluyor, at yarışı oynuyor ve kaybediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
At Yarışında Zincirleme Kaza 01:41

At Yarışında Zincirleme Kaza

Bursa'da bugün koşulan at yarışlarında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Osmangazi Hipodromu'ndaki günün 2400 metrede yapılan ilk koşusunda 10 at start aldı. İlk viraj dönülürken öndeki safkan Be My Shadow'un ..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 39.Bölüm - Ateşten Gece Baskını! 03:59

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Ateşten Gece Baskını!

Ateş, Aslı'nın hasretine dayanamıyor; gece yarısı sürpriz yapıyor! Aralarındaki problemleri atlatmayı başaran Aslı ile Ateş, eski günlerine dönmeyi başarırlar. Ateş, gece yarısı Aslı'ya baskın yapar. Aslı'nın odasına pen..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı 01:20

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı

Elazığ'da bir caminin minaresi yıldırım çarpması sonucu yıkıldı. Olay, Maden İlçesine bağlı Tekevler köyü Dilakkaya Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece yarısı büyük bir gürültü ile yıldırım Dilakkaya Ca..

Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir 02:12

Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir

Kulağa kaçan su, dış kulaktaki kiri şişirip işitme kaybına sebep olduysa öncelikle dış kulak yolunun temizlenmesi gerekir. Eğer bu işlemi yapabilecek bir hekim yoksa sirke-alkol formülü uygulanabilir. Bu uygulama için ya..

  • NABIZ tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce