#Motor yarışı startında Ölümden dönen pilot

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Tuğba Yurt - Masal 03:26

Tuğba Yurt - Masal

Tuğba Yurt - Masal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Başının altında, yabancı omuz Kaderin yazdığına teslim ruhumuz Güvendiğim ne varsa hep yıkık, dökük Dün çoktuk, bugün az, yarın yokmuşuz İki kalbin cezası, aynı değilken Kı..

Kazaya Uçan Araba 00:21

Kazaya Uçan Araba

Rybin, Lodz Voyvodalığı, Polonya vodka ve biraz alköl aldıktan sonra trafikte uçan arabanın hışı çıktı.Araç sürücüsü ölümden döndü...

  • PengoTV tarafından
  • 3.153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Söz | 38.Bölüm 2:18:28

Söz | 38.Bölüm

Söz’ün 38. Bölümünde;nDerman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...nnSelim’in (Burak Çelik) tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz (Tolga Sarıtaş) önderliğindeki Tim, deste..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

İnatçı Motosikletliyi Deviren Sel Suları 01:09

İnatçı Motosikletliyi Deviren Sel Suları

Nepal'de aşırı yağışlar sel sularını beraberinde getirmiş. Motosikleti ile sel sularından geçmeyi deneyen motosikletli ölümden dönmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kırıkkale’de feci kaza! 03:16

Kırıkkale’de feci kaza!

Kırıkkale’de bir otomobil, kavşaktan geçmeye çalışan bir ciple çarpması sonucu takla atıp 50 metre sürüklendi. İki gencin ölümden döndüğü feci kaza ve kaldırımda çocuğunu kucağına alarak kaçmaya çalışan bir annenin o anl..

Ali Kınık -  Son Bir Defa 04:47

Ali Kınık - Son Bir Defa

Ali KINIK ---- Son Bir Defa Yapım -- BALLAD MUSİC Prodüktör ----MUHAMMET ALPEREN İRMİKCİ Albüm --- ALİ AYŞEYİ SEVİYOR Söz- Müzik --- ALİ KINIK SON BİR DEFA Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Günün kahramanı! 01:20

Günün kahramanı!

BİR ANNE VE 3 EVLADI... EVLERİNİN YANDIĞINDAN HABERSİZ, İÇERİDE OTURUYORDU... O AİLEYİ ÖLÜMDEN, EVDEN YÜKSELEN DUMANLARI GÖRÜP YARDIMA KOŞAN KAHRAMAN BİR OTOBÜS ŞOFÖRÜ KURTARDI.....

Suçunu itiraf etti- Ben yaptım! 02:10

Suçunu itiraf etti- Ben yaptım!

KORKU KİMSEYİ ÖLÜMDEN DÖNDÜRMEZ, ASLAN GİBİ YAŞAYIN... BU SÖZLER, BATTANİYEYE SARILI CESEDİ ORMANDA BULUNAN 20 YAŞINDA GENÇ BİR KADINA AİT... 4 GÜNDÜR ARANAN AYŞE NAZLI KINACI'YI KATLEDEN CANİ, KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ..

Bursa'da vahşet! Boynuna ip dolayıp surlarda ölüme terk ettiler 01:35

Bursa'da vahşet! Boynuna ip dolayıp surlarda ölüme terk ettiler

Bursa'da boynundan çamaşır ipiyle binlerce yıllık surlara bağlanan yavru köpek, ölümden kurtarıldı. Sürekli havlaması ile dikkat çeken köpeği, zabıta ekipleri barınağa götürdü...

Korna çaldı, başına bunlar geldi! 02:06

Korna çaldı, başına bunlar geldi!

İSTANBUL'DA GENÇ BİR KURYE, ÖNÜNE ÇIKAN ARACA KORNA ÇALDI DİYE SALDIRIYA UĞRADI... SEYİR HALİNDEYKEN YUMRUK YİYİP DÜŞEN GENÇ, ÖLÜMDEN DÖNDÜ.....

İstanbul'da yine balkon çöktü! 01:55

İstanbul'da yine balkon çöktü!

İSTANBUL'DA GÜNGÖREN'DE BİR BİNANIN BALKONU ÇÖKTÜ. O SIRADA YOLDAN GEÇEN ANNE VE 3 ÇOCUĞU ÖLÜMDEN SANİYELERLE KURTULDU.....

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

İş çıkışı pusu kurdu 01:32

İş çıkışı pusu kurdu

RÜYA GİBİ BAŞLAYAN EVLİLİĞİ SADECE 3 AY SÜRDÜ, AYRILMAK İSTEYEN KADININ HAYATI KABUSA DÖNDÜ. SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN SEVİL KIRMACI ÖLÜMDEN KURTULDUĞUNA BİLE SEVİNEMEDİ...

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müslümgürses - Esen Müzik 05:20

Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müsl

Senden Vazgeçmem © 1994 ESEN MÜZİKnnAlbümü iTunes'dan satın almak için:nhttp://bit.ly/senden-vazgecmemnnAlbüm CD'sini satın almak için:nhttp://bit.ly/sendenvazgecmemnn--nnSENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES)nnUmurumda değil..

Halıyı cereyan çarptı! 01:54

Halıyı cereyan çarptı!

BAĞCILAR'DA BALKONDA ASILI DURAN HALI, ELEKTRİK TELİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE BÜYÜK BİR PATLAMA YAŞANDI. YÜREKLERİN AĞZA GELDİĞİ OLAYDA, BEŞ KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ...

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

Evleri başlarına yıkıldı 02:46

Evleri başlarına yıkıldı

TAVAN ÇÖKTÜ ANNE VE 2 KIZI ÖLÜMDEN DÖNDÜ...

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu 02:15

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu

Sancaktepe'de bir müşteri girdiği dükkandan çıktığı esnada binanın çatısında bulunan şemsiye rüzgar nedeniyle uçarak aşağı düştü. Şemsiyenin düştüğü yerden saniyeler önce yürüyerek geçen vatandaş ölümden döndü. Çatıdan d..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tesla Otomatik Pilottayken Yolu Nasıl Görüyor? Şöförsüz Araba 03:27

Tesla Otomatik Pilottayken Yolu Nasıl Görüyor? Şöförsüz Araba

Otomatik pilot özelliği ile devrim yaratan Tesla araçlar yolu nasıl görüyor? Tesla tarafından yayınlanan videoda, araçların yol çizgilerini algılayışını, diğer araçları ve engelleri fark ederek nasıl karar verdiğini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce