#Motosiklet alarmı eşliğinde dans eden Çocuklar

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaralı 00:59

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaral

Esenyurt'ta bir araçla kafa kafaya çarpışarak kaza yapan motosiklet sürücüsü, motosikletinin derdine düştü. Kaza yaptığı diğer aracın sürücüsünün, 'senin canın daha değerli' demesine yaralı genç, 'başlarım canıma ağabey,..

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada 00:29

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada

Çin'de 52 yaşındaki kadın motosiklet sürücüsü, viraja girdiği sırada kendisini fark etmeyen ve arkadan gelen bir TIR'ın çarpması ile aracın altında kaldı. Motosiklet sürücüsünün hafif sıyrıklarla kurtulduğu kaza ise güve..

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında 00:47

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında

Bursa'da ana yolda ilerleyen motosiklet ara yoldan aniden çıkan otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü havaya uçarken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Elektrik Yangını Neden Su ile Söndürülmez 00:07

Elektrik Yangını Neden Su ile Söndürülmez

Motosikletinde kısa devreden kaynaklanan elektrik yangınını su ile söndürmek isteyen adam hayatının pişmanlığını yaşamış. Su döküldükten sonra motosiklet bomba gibi patlamış..

  • PengoTV tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur Gelin Adayları Farima'yla Tartışıyor ! 02:07

Kısmetse Olur Gelin Adayları Farima'yla Tartışıyor !

Sevgililer gününde Adnanla dans eden Farimayla tüm gelin adaylar tartışıyor....

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dansıyla Canlı Yayını Trolleyen Çocuk 00:16

Dansıyla Canlı Yayını Trolleyen Çocuk

Hastane önünden canlı yayın yapan muhabir arkasında dans eden ufaklığı fark etmeden yayına devam etmiş. Dans eden çocuk yayına imzasını atmış...

  • JET TV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düğünde Dişisine Kur Dansı Yapan Eleman 01:00

Düğünde Dişisine Kur Dansı Yapan Eleman

Düğünde çalan müzik eşliğinde dans eden eleman karşısında ki kadına karşı sergilediği hareketlerle adeta kur dansını yansıtmış..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser 07:35

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser

Athena ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde Aya İrini'nin tarihi atmosferinde sahne alarak, konsere damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafama göre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “Serseri Mayın” gibi şarkılarını Çuk..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pavyonda Yabancı Müzik ile Coşan Dayı 01:42

Pavyonda Yabancı Müzik ile Coşan Dayı

Pavyon ortamında oyun havaları eşliğinde coşan dayıları görmüştük ancak bu dayı hepsine fark atıp yabancı müzik eşliğinde coşmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Çin′de hava kirliliği alarm veriyor 00:52

Çin′de hava kirliliği alarm veriyor

Çin'in Çongçing kentinde şiddetli sis ve hava kirliliği nedeniyle yetkililer kirli hava alarmı seviyesini yükseltti. bu kirlilik gözle görülür hali aldı artık...

HDP'li Vekilde Koronavirüs Çıktı 01:53

HDP'li Vekilde Koronavirüs Çıktı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir süredir koronavirüs alarmı yaşanıyor. Personelde vaka sayıları artınca, çay ocakları ve lokantalar kapatılmıştı. Bu kez virüs milletvekillerine sıçradı. HDP'li bir vekilin testi pozit..

Şafak vakti DEAŞ operasyonu 00:56

Şafak vakti DEAŞ operasyonu

BAŞKENT ANKARA'DA ŞAFAK VAKTİ DEAŞ'LI TERÖRİST ALARMI VARDI. BOMBALI ARAÇ EYLEMLERİNDE UZMANLAŞTIĞI BELİRLENEN TERÖRİST, HAİN EMELLERİNE ULAŞAMADAN YAKALANDI...

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

Vaka sayısında korkutan artış 01:52

Vaka sayısında korkutan artış

MUTASYONLU VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. GÜNCELLENEN FİLYASYON REHBERİNDE, MUTANT VİRÜSLE ENFEKTE OLANLARIN KARANTİNA SÜRESİ UZATILDI. VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ SÜRERKEN, MUTASYONUN GÖRÜLDÜĞÜ İL..

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..