#Motosiklet alarmı eşliğinde dans eden Çocuklar

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Otoban Dar Gelir Bazen Ankara'ya 03:00

Otoban Dar Gelir Bazen Ankara'ya

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin önünde yolun ortasında Ankara oyun havası eşliğinde kaşıklarla oyun oynayan iki genç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAN DOWN Trailer 2 & Clip (2017) Shia LaBeouf Movie 02:48

MAN DOWN Trailer 2 & Clip (2017) Shia LaBeouf Movie

Man Down filmi fragmanı hakkında Kıyamet sonrası bir Amerika'da, eski ABD Deniz Cebrail Davulcusu, en iyi arkadaşı ve kurbanı eşliğinde, oğlunun nerede olduğu konusunda çaresizce arama yapar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlenme Teklifine Güzel Kızdan Şok Cevap! 02:14

Evlenme Teklifine Güzel Kızdan Şok Cevap!

Sürpriz evlilik teklifi yapan genç herkesin ortasında reddedildi. Brezilya'da AVM'de bir genç elinde çiçeğiyle keman eşliğinde sürpriz evlenme teklifi yaptı fakat reddedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Atı :) 01:04

Arap Atı :)

Arap atından muzik eşliginde gösteri.....

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk 04:53

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk

Manisa’da halk otobüsü şoförlüğü yapan ve aynı zamanda belediye korosunda solist olan Emrullah Şahin, canlı müzik eşliğinde karşıladığı yolcularına Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ege Rum Meyhane Şarkıları 01:35

Ege Rum Meyhane Şarkıları

Çilingir sofrasında ekaliyet mutfağının unutulan mezeleri ile Ege, Ada , Osmanlı mutfağını birleştirerek yunan müziği Rebetiko'nun ve nostaljinin lirik ezgileri eşliğinde sunmaktadır...

Lozan Barış Konferansı izle 28:08

Lozan Barış Konferansı izle

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı belgesel programda; Lozan Barış Konferansı, konferans sürecinde yaşananlar ve konferans sonunda imzalanan Lozan Antlaşması, uzman konuklar Necmi Ülker ve Ahmet Özgiray eşliğinde ko..

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıda Harem-2 03:42

Osmanlıda Harem-2

Yıllarca Padişahın özel zevk ve eğkenceye dayalı sarayın bir kurumuymuş gibi gösterilen Harem hakkındaki doğru ve gerçekleri videomuzda kısaca anlatmaya çalıştık.Ney sesi eşliğinde seslendirdiğimiz Harem gerçekleri anlat..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale Geçilmez Çanakkale Şehitliği Özel Programı izle 32:30

Çanakkale Geçilmez Çanakkale Şehitliği Özel Programı izle

Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları'nın anlatıldığı programda; 1. Dünya Savaşı'nın nedenleri, İngiltere, Fransa ve Rusya'nın sömürü politikası, Çanakkale Savaşı ve Türk askerinin Çanakkale'deki zaferine tarihi görüntüler e..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Kısmetse Olur 399.Bölüm -Erkeklerin  Kendi Aralarında Sinir Kontrolü 01:42

Kısmetse Olur 399.Bölüm -Erkeklerin Kendi Aralarında Sinir Kontrolü

Bir önceki gün uzman eşliğinde, partnerlerine karşı olan öfke kontrolü testi yaptırılan gelin adaylarından sonrada bugün erkek adaylar, kendi aralarında sinir kontrolü yaptılar.Sonunda ortaya bakın nasıl traji komik duru..

  • ANKA tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Az Gittik Uz Gittik 53.Bölüm 32:06

Az Gittik Uz Gittik 53.Bölüm

Programın 53. bölümünde; Ankara ve Mersin, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Az Gittik Uz Gittik 54.Bölüm 31:22

Az Gittik Uz Gittik 54.Bölüm

Programın 54. bölümünde; Ankara, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yörelerimiz Türkülerimiz 20.Bölüm 30:09

Yörelerimiz Türkülerimiz 20.Bölüm

Atilla İçli’nin sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi türküler eşliğinde tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yörelerimiz Türkülerimiz 21.Bölüm 30:42

Yörelerimiz Türkülerimiz 21.Bölüm

Atilla İçli’nin sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Ankara’nın Çamlıdere ilçesi türküler eşliğinde tanıtılmaktadır...

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..